2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rüyadayım sanki çimciklicek kimse yok kızıma desem alışır diye korkuyorum allahım herkesin gönlüne göre versin 2li testten dolayı kıza alıştırmıştım kendimi çok büyük sürpriz oldu

12. Haftada bitecek diye bekledim bn de hicbirsey degismedi doktor da 14-16'da anca dedi... Simdi 14 oldum azaldi sanki ama hala aksamlari bir kusma seansim var, 16'da bitecek herhalde
Evet 16. Haftaya kadar bulantilari devam eden arkadaslarim olmustu insallah en kisa surede gecer,bizde dun ikili testimizi yaptirdik benide bir merak sardi hersey yolundadir insallah insan ister istemez stres yapiyormus

Y
Tutuyo ama bunlara inanmıyorum 2 kiloya yakın limon yedin yarım şişe sirke bitirdim benim kişi ye ekşiyi doğur hakkıyı oldu :)))))
Ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı değilmiydi o yaaa hayırlı olsub inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin

Aslında bizim doktor bize geçen hafta kız gibi dedi ama işte kesinlik konusunda bi açık kapı bıraktı 3 hafta sonra kontrol 16. haftaya denk geliyor. Gittigimizde 4 lü test flnda yapılcakmış

kızlar ben normalde tuzlayıp tuzlayıp limon yerdim hamilelikte zararlı mıdır canım çekiyo da?

Kızlar biz geldik 2 li teste kız demişti doktor bugün ise %99 erkek dedi herşeyi meydandaydı edepsiz :) 14+5 günlük olmuşuz 100 gr da kilomus mahşallah..
maşallah yakışıklıya kaçıncı haftada kız demişti canım erken dönemde yanılabiliyor doktorlar doğru, bi kız bi erkek de güzel olur :) Allah herkesin gönlüne göre versin...

Tutuyo ama bunlara inanmıyorum 2 kiloya yakın limon yedin yarım şişe sirke bitirdim benim kişi ye ekşiyi doğur hakkıyı oldu :)))))
benim komşudada öyle olmuştu canım günde 7 tane limon yediğimi biliyorum diyodu erkek oldu internet bilgilerinde de canınız çok ekşi tuzlu çekiyorsa erkek ihtimali var diyor fakat herkeste tutmadığına göre hurafe sanırım

maşallah yakışıklıya kaçıncı haftada kız demişti canım erken dönemde yanılabiliyor doktorlar doğru, bi kız bi erkek de güzel olur :) Allah herkesin gönlüne göre versin...
Bizde 2 li test yaparken 12 haftada kız dedi. Ama hayırlsıı bızımde kalbımızden kız gecıyor ama ahh emın olmak :)

Kizlar 2 li testte cinsiyet mi belli oluyor anlamadim

Yok canim sadece ikili testte ultrason sureci daha uzun suruyor daha ayrıntılı inceleniyor oyizden cinsiyet gözükme ve tahmin daha cok oluyor.
Slm kızlar cinsiyet öğrenen varmı ? Kesin belli olan?

benim söyle canim dr erkek buyuk ihtimal dedi ve pipiyi gösterdi bize kesin degil diyoelar ama 16.haftaya kadar fln ama ultrason yeni cekilenede bakiyorum pipiyi ben gorebiliyorum meaela rahat

Eşim de ben de başından beri hep erkek hissediyoruz :) onu daha çok istediğimizden değil ama bütün hayallerimizde bile erkek bebek var :) hayırlısı olsun..

Rabbim hayorlisini nasip etsont hepimize canim

kızlar bu ikili testte fbhcg değerleriyle cinsyetin alakalı olup olmadığıyla ilgili bi bilginiz var mı ?

Bizde 2 li test yaparken 12 haftada kız dedi. Ama hayırlsıı bızımde kalbımızden kız gecıyor ama ahh emın olmak :)
banada 12 artı 5 te kesin kız dedi :) yüzde kaç dedim 80 dedi sonra pozisyonunu değiştirip bacak arasını tam görüntüleyip yaklaştırdı 90 90 kesinkız dedi erken dönemde yüzdeyüz de denilse yanıldıklarını çok duydumo yüzden inanimmi inanmıyımmı bende bilmiyorum dediğin gibi hayırlı sağlıklı olsunda hem sağlıklı hem gönlümüze göre olursada bonus olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…