Bana ole bisi lazim eltimin ogluna 9 ay kiz dediler cocuk dogdu erkek bebege pembe zibin giydirdik vsla benimde ole olsun istiyorum oglusum olsun istiyorum 2 cicegime bi bocek lazim uhuuhuuhukız denince nası erkek çıkıyoki sonradan pipimi çıkıyo bu sıpalarda noluyonereye saklıyolarki pipiciki
kız denince nası erkek çıkıyoki sonradan pipimi çıkıyo bu sıpalarda noluyonereye saklıyolarki pipiciki
arkadaşlar merabalar benimde tahmini dğum tarihi 23.05.2015 sat tarihi 16 haziran doğum günümden önce baktığımda kız çıkıyodu takvime göre ama şimdi tabloya göre erkek çıkıyo hangisi doğru oluyo gebe kalınan yaşa göre mi değerlendirmek gerekiyo banada bakarsanız çok sevinirimm
Senben60 bende istiyorum tahmin 18/09/1982 son adet 22/06/2014
ahahah olabilir vallahiÖnce erkek denip sonra kız denilenlerinde pipisi düşüyor galiba
benim bi çiçeğe de bi böcek lazım amma yine çiçek geliyor dedi dr. hayırlısı artık pipisi sonradan çıkarmı bilmemBana ole bisi lazim eltimin ogluna 9 ay kiz dediler cocuk dogdu erkek bebege pembe zibin giydirdik vsla benimde ole olsun istiyorum oglusum olsun istiyorum 2 cicegime bi bocek lazim uhuuhuuhu
Senin dogum tarihini eklemen lazim bifr canim
senin erkek cikiyor canim
Ciksa iyi olur zekeriya peygamberin duadini okuyorum okuysnlar dogurdu hep erkek ins bende istiyorum ama 10 gun sonra kesin belli olacak :)benim bi çiçeğe de bi böcek lazım amma yine çiçek geliyor dedi dr. hayırlısı artık pipisi sonradan çıkarmı bilmem
sagol canım bende ne yalan söyleyim erkek istiyorum ve hissediyorum çünkü kızım var allah a emanet.eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsunda yeterki cinsiyet önemli değil hepsi birbirinden güzel...
bu arada sen ne durumdasın kanama alanlarında bir değişiklik var mı ? ben okula başladım 12 eylül randevum var umarım hersey yolundadır.gerci dr biraz rahatlattı kanama alanlarım küçülmüş ama yinede merak ediyor insan acaba bişey oldumu diye
Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin ne diyelim inş. hem sağlıklı nur topu gibi hemde gönlümüze göre olurlar..Ciksa iyi olur zekeriya peygamberin duadini okuyorum okuysnlar dogurdu hep erkek ins bende istiyorum ama 10 gun sonra kesin belli olacak :)
doğum tarihimde 21.08.1992Senin dogum tarihini eklemen lazim bifr canim
senin erkek cikiyor canim
maşallah yakışıklıya kaçıncı haftada kız demişti canım erken dönemde yanılabiliyor doktorlar doğru, bi kız bi erkek de güzel olur :) Allah herkesin gönlüne göre versin...
Bende hamile kalmadan önce okumuştum erkek olması için değil de bebegimiz olsun diyeCiksa iyi olur zekeriya peygamberin duadini okuyorum okuysnlar dogurdu hep erkek ins bende istiyorum ama 10 gun sonra kesin belli olacak :)
etli olanda sıkıntı var çiğ et oldugu için bence arada yemenin hiçbir sıkıntısı yokturBen de cok yemek istiyorum ama cesaret edemedim.
Belli mi cinsiyeti ben hamile kalinca okudumBende hamile kalmadan önce okumuştum
Az önce bebişi net bir şekilde hissettim yinede tekme ler gibi degildi ama sanki karnım zıplıyordu tur atıyor içerde heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?