2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

üstte yaptığım yorumdaki kırmızı yazıda bebek 28 gr yazıyor alttaki yeşil yerde 74 gr yazıyor hangisine inanacağız acaba ? gerçi bu tahmini değer ama arada baya fark var.

kız denince nası erkek çıkıyoki sonradan pipimi çıkıyo bu sıpalarda noluyo nereye saklıyolarki pipiciki

kız denince nası erkek çıkıyoki sonradan pipimi çıkıyo bu sıpalarda noluyo nereye saklıyolarki pipiciki
Bana ole bisi lazim eltimin ogluna 9 ay kiz dediler cocuk dogdu erkek bebege pembe zibin giydirdik vsla benimde ole olsun istiyorum oglusum olsun istiyorum 2 cicegime bi bocek lazim uhuuhuuhu

selam kızlar. bugün sabahtan beri serum yiyorum. çok kusup kilo verdiğim için doktor verdi. inşallah kendimi toparlarım biraz.

Senin dogum tarihini eklemen lazim bifr canim
Senben60 bende istiyorum tahmin 18/09/1982 son adet 22/06/2014

senin erkek cikiyor canim

Bana ole bisi lazim eltimin ogluna 9 ay kiz dediler cocuk dogdu erkek bebege pembe zibin giydirdik vsla benimde ole olsun istiyorum oglusum olsun istiyorum 2 cicegime bi bocek lazim uhuuhuuhu
benim bi çiçeğe de bi böcek lazım amma yine çiçek geliyor dedi dr. hayırlısı artık pipisi sonradan çıkarmı bilmem

Senin dogum tarihini eklemen lazim bifr canim

senin erkek cikiyor canim

sagol canım bende ne yalan söyleyim erkek istiyorum ve hissediyorum çünkü kızım var allah a emanet.eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsunda yeterki cinsiyet önemli değil hepsi birbirinden güzel...

bu arada sen ne durumdasın kanama alanlarında bir değişiklik var mı ? ben okula başladım 12 eylül randevum var umarım hersey yolundadır.gerci dr biraz rahatlattı kanama alanlarım küçülmüş ama yinede merak ediyor insan acaba bişey oldumu diye

Iyi akşamlar kızlar....
Ben heralde ayrıntılı usg ye kadar cinsiyette emin olamam...

bu arada canınız çeken şeyleri yiyecek adlarını yazmayalım lütfen o anda alamayacak olanlar olabilir herkes hamile sonuçta ....

Amin Rabbim bizlere bagislasin ins Allah gonlune gore versin ins.
benim kanama alanim cok cok az kuculmus canim dr hala buyuk diyor ve hala yatiyorum hersey bebek icin elbet raziyim ama inan oyle bunaldim ki anlayamam tuvalet harici kalkma dedi dr bebegim iyicok sukur buna seviniyorum

Ciksa iyi olur zekeriya peygamberin duadini okuyorum okuysnlar dogurdu hep erkek ins bende istiyorum ama 10 gun sonra kesin belli olacak :)
Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin ne diyelim inş. hem sağlıklı nur topu gibi hemde gönlümüze göre olurlar..bende bakim bi o duaya herşey rabbimizin elinde ol derse oluverir kimbilir...

maşallah yakışıklıya kaçıncı haftada kız demişti canım erken dönemde yanılabiliyor doktorlar doğru, bi kız bi erkek de güzel olur :) Allah herkesin gönlüne göre versin...

Amin.. 11+4 haftalıktım çok ısrar edince kız gibi demişti ama kendi doktorum değildi farklı doktor yapmışdı bugünde testi %99 erkek dedi ben doktordan önce gördüm pipisini ama değişmez dimi

Son düzenleme:
Ciksa iyi olur zekeriya peygamberin duadini okuyorum okuysnlar dogurdu hep erkek ins bende istiyorum ama 10 gun sonra kesin belli olacak :)
Bende hamile kalmadan önce okumuştum erkek olması için değil de bebegimiz olsun diye

Az önce bebişi net bir şekilde hissettim yinede tekme ler gibi degildi ama sanki karnım zıplıyordu tur atıyor içerde heralde

Ben de bugün doktora sordum hissetmiyorum diye oda bende 2ci çocuğumu geç hissetmişdim dedi içim biraz rahat bugünde oynadığını görünce ama uyuyodu dr. ultrasyon cihazını vurunca uyandı kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…