Belli degil cnm en son 10+5 de gitmiştim haftaya kontrolümüz var 15 .hafta bitiminde heralde belli olurBelli mi cinsiyeti ben hamile kalinca okudum
Zaten 20 .haftadan sonra daha güzel ve net hissediliyor. Her akşam uzanıp elimi karnıma koyuyordum bugün bi baktım zıplama gibi hareket var bebektendir heralde ilk defa böyle olduBen de bugün doktora sordum hissetmiyorum diye oda bende 2ci çocuğumu geç hissetmişdim dedi içim biraz rahat bugünde oynadığını görünce ama uyuyodu dr. ultrasyon cihazını vurunca uyandı kuzum :)
banada 12+2 de kıza benziyor ama kesın degıl dedı bende merak edıyrm ama erkek gıbı hıssedyrmAmin.. 11+4 haftalıktım çok ısrar edince kız gibi demişti ama kendi doktorum değildi farklı doktor yapmışdı bugünde testi %99 erkek dedi ben doktordan önce gördüm pipisini ama değişmez dimi
Zaten 20 .haftadan sonra daha güzel ve net hissediliyor. Her akşam uzanıp elimi karnıma koyuyordum bugün bi baktım zıplama gibi hareket var bebektendir heralde ilk defa böyle oldu
banada 12+2 de kıza benziyor ama kesın degıl dedı bende merak edıyrm ama erkek gıbı hıssedyrm
Erkek çıkıyor seninde :) ne güzel gencecik anne olacaksın Allah kucağına almayi nasip etsindoğum tarihimde 21.08.1992
bende kız goruyrm ve sızın gıbı dusunuyrm aynen teyzemı hep erkek çocukla gorurdm kızı olduAllah gönlüne göre versin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah rüyaların tersi çıkar derler ben hep kızımda oğlan görüyodum bunda da hep kız gördüm tersi çıktı rüyalarımın
amiinn rabbım cumlemızınde gönlüne gore hatta daha hayırlısını versınAllah gönlüne göre versin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah rüyaların tersi çıkar derler ben hep kızımda oğlan görüyodum bunda da hep kız gördüm tersi çıktı rüyalarımın
mahşallah size kızımda zayıfdım 2.5 aylıkken karıncalanma hissediyodum 3 aylık olunca baya oynuyodu bunda kilolu hamile kalınca hissetmemem çok normal ilk muayenede doktor karın bölgende yag var bebeği göremiyorum demişti
senben ( bana da bakar mısınn cnm çin takvimine yani :)Yok canim sadece ikili testte ultrason sureci daha uzun suruyor daha ayrıntılı inceleniyor oyizden cinsiyet gözükme ve tahmin daha cok oluyor.
benim söyle canim dr erkek buyuk ihtimal dedi ve pipiyi gösterdi bize kesin degil diyoelar ama 16.haftaya kadar fln ama ultrason yeni cekilenede bakiyorum pipiyi ben gorebiliyorum meaela rahat
Rabbim hayorlisini nasip etsont hepimize canim
çokta abartmayın kızlar arada bi şey olmazda içinde çin tozu varmış ya illaki vardır zararı.aradada kısır apın yiyin :)daha dün yedim yine istio canımm aşkolsun ama yaaa
banada 12 artı 5te kız dedide ondan sordum canım acaba değişirmi umuduylaAmin.. 11+4 haftalıktım çok ısrar edince kız gibi demişti ama kendi doktorum değildi farklı doktor yapmışdı bugünde testi %99 erkek dedi ben doktordan önce gördüm pipisini ama değişmez dimi
yaaa benimde aynı tüm belirtiler erkek bebiş kız anlamadım ben bu işiArkadaşlar ben kızım çok tüylenmemiştim bunda çok kıllarım kollarımda resmen uzadı acaba buda erkek belirtisi olabilir mi belki işinize yarar bide namaz tespihini besmeleyle karnınıza tutun aşağı yukarı olursa erkek yuvarlaksa kız bende tuttu ama yineden nasip.
yeni doğum yapmışlar canım sıkıntılı olmaları normaldir neler yazmışlar doğumdan mı bahsetmişler gazlı bebeklerden falanmı2014 agustos annelerı sayfasını okudum bıraz. psikolojim bozuldu
Canım çay hiç içemiyorum sütte ağır geliyor sabah ne bileyim hazır meyve sularından iyi sanki.portakalların daha mevsimi degil canım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?