2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bugün doktora sordum hissetmiyorum diye oda bende 2ci çocuğumu geç hissetmişdim dedi içim biraz rahat bugünde oynadığını görünce ama uyuyodu dr. ultrasyon cihazını vurunca uyandı kuzum :)
Zaten 20 .haftadan sonra daha güzel ve net hissediliyor. Her akşam uzanıp elimi karnıma koyuyordum bugün bi baktım zıplama gibi hareket var bebektendir heralde ilk defa böyle oldu

Amin.. 11+4 haftalıktım çok ısrar edince kız gibi demişti ama kendi doktorum değildi farklı doktor yapmışdı bugünde testi %99 erkek dedi ben doktordan önce gördüm pipisini ama değişmez dimi
banada 12+2 de kıza benziyor ama kesın degıl dedı bende merak edıyrm ama erkek gıbı hıssedyrm

Zaten 20 .haftadan sonra daha güzel ve net hissediliyor. Her akşam uzanıp elimi karnıma koyuyordum bugün bi baktım zıplama gibi hareket var bebektendir heralde ilk defa böyle oldu

mahşallah size kızımda zayıfdım 2.5 aylıkken karıncalanma hissediyodum 3 aylık olunca baya oynuyodu bunda kilolu hamile kalınca hissetmemem çok normal ilk muayenede doktor karın bölgende yag var bebeği göremiyorum demişti

banada 12+2 de kıza benziyor ama kesın degıl dedı bende merak edıyrm ama erkek gıbı hıssedyrm

Allah gönlüne göre versin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah rüyaların tersi çıkar derler ben hep kızımda oğlan görüyodum bunda da hep kız gördüm tersi çıktı rüyalarımın

bende kız goruyrm ve sızın gıbı dusunuyrm aynen teyzemı hep erkek çocukla gorurdm kızı oldu

amiinn rabbım cumlemızınde gönlüne gore hatta daha hayırlısını versın

Bende zayıf degilim ya kızımda bundan 10 kg eksikle hamile kalmıştım şimdi malesef kilolu tüp bebek tedavisi ilaçlar mahvetti 7 8 kg aldım 6 ayda.
böyle olmasına ragmen karından 4+5 de keseyi 6+1dede bebegi ve kalp atışını gördük

Ben hiç görmedim bebegimi rüyamda sadece geçenlerde ablamın dogmamış bebegini gördüm kucagıma almıştım dogum yapmıştı

Arkadaşlar ben kızım çok tüylenmemiştim bunda çok kıllarım kollarımda resmen uzadı acaba buda erkek belirtisi olabilir mi belki işinize yarar bide namaz tespihini besmeleyle karnınıza tutun aşağı yukarı olursa erkek yuvarlaksa kız bende tuttu ama yineden nasip.

kızlar ben kaçar Euro starda hababam sınıfı var onu izlim kendinize bebişlerine iyi bakın hayırlı geceler

S
senben ( bana da bakar mısınn cnm çin takvimine yani :)

2014 agustos annelerı sayfasını okudum bıraz. psikolojim bozuldu

Amin.. 11+4 haftalıktım çok ısrar edince kız gibi demişti ama kendi doktorum değildi farklı doktor yapmışdı bugünde testi %99 erkek dedi ben doktordan önce gördüm pipisini ama değişmez dimi
banada 12 artı 5te kız dedide ondan sordum canım acaba değişirmi umuduyla :) 14. haftadan sonra daha net görüyor doktorlar deniliyor senin doktor da baya net konuşmuş değişmez artık inşallah canım banada aynı değişikliğin olması için dua edin evdeki cimcime kızıma bide farklı kardeş gelir belki benim gittiğimdoktorda benim doktorumdeğildi ama kesin kız, yüzde 80 deyince çokta umudum yok ama bi pipi çıkar belki sonradan bakalım 16. haftada belli olur artık ...olmazsada hayırlısı sağlıkla gelsin...

yaaa benimde aynı tüm belirtiler erkek bebiş kız anlamadım ben bu işi kızımda tüylenmevs hiçbişy yoktu geçen kollarıma baktım amanın tüy olmayan yerler tüy dolmuş olanlarda uzamış dedim nolmuş böyle karnımda baya tüy dolmuş niye böyle olduki erkek çıkarsa pipi fotosunu götürüp öbür doktora gösterecem vallahi

2014 agustos annelerı sayfasını okudum bıraz. psikolojim bozuldu
yeni doğum yapmışlar canım sıkıntılı olmaları normaldir neler yazmışlar doğumdan mı bahsetmişler gazlı bebeklerden falanmı çabucak geçiyor hepsi merak etme ne doğumu hatırlıyosun ne uykusuz geceleri bi bakıyosun güzeller güzeli bi bebiş olmuş büyümüş bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…