Galiba benimki de tam böyle :)bendeki şişlik de tamamen inmiyor hiç, sadece akşamları artıyor ama sabah da şiş yani..
evde body falan giyince hamile gibi duruyor da dışarda bosbol şeylerimi giyiyorum belli olmuyor
ben de yüzük testi yaptım alyans ile ileri geri gitti geldi anacım hepsi erkek çıkıyo benim bebiş tersiArkadaşlar ben kızım çok tüylenmemiştim bunda çok kıllarım kollarımda resmen uzadı acaba buda erkek belirtisi olabilir mi belki işinize yarar bide namaz tespihini besmeleyle karnınıza tutun aşağı yukarı olursa erkek yuvarlaksa kız bende tuttu ama yineden nasip.
2li testte çıkan kromozom bozuklukları oldugu için tedavi edilmiyor diye biliyorum.Allah korusun aldırıp aldırmamak sana kalmış.ama rabbim kimseyi böyle bi şeyle imtihan etmesin.saglıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inş2 li test sonucuna göre risk yüksek çıkarsa ne oluyor?yani bi tedavi süreci var mı? ya da isteyen bebeğini mi aldırıyor? şimdi bende 2 li test yaptırıcam da biraz korkuyorum
Noluyormus bu duayi okuyunca erkek mi oluyormusCiksa iyi olur zekeriya peygamberin duadini okuyorum okuysnlar dogurdu hep erkek ins bende istiyorum ama 10 gun sonra kesin belli olacak :)
amiin çok teşekkür ederim allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.gebe kalma yaşıyla ilgili değil yani o zman öylemi.çünkü temmuzda hesapladığımda kız dı ağustosu geçince erkek oldu :)Erkek çıkıyor seninde :) ne güzel gencecik anne olacaksın Allah kucağına almayi nasip etsin
Evet teyzesi ikiz benimki tup bebek ayrica rabbim hepimizi sevindirsin tamamina erdirsin sagliklica kucagimiza alalim insallahSenin ikiz miydi canim super ya masssallahcok sevindim her seyin yolunda olmasina. Agrilarla ilgili de benim de icim ferahladi
Amiiiiiiiiiiiin insallah canim hayirli saglikli eVlatlarimiz olsun ❤❤bur_mus .!.:Canım çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınada almaya nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşlllah hepimizin çocukları :)
Evet canim erkek oluyor diyolar birde nuh suresinde bir ayet var gunluk 111 defa okunuyor anlamida cok guzel allah sizi mukafatlandirsin mallarla erkek cocuklarla diyirdu onuda yazayim bir ara hep birlikte okuyalimNoluyormus bu duayi okuyunca erkek mi oluyormus
Birde kizlar bie topicte okudum
Her yedigimiz yiyecekten once ya metin diyecekmisiz boyle drsek sutumuz cok olurmus bilginize
Selam kızlar :)
Biz bugün 16.haftaya girdik.şimdi ben kaç aylık hamile oluyorum? hiç kafam basmadı bu ay söyleme olayına.
ve kokulu akıntım varbebeğe zararı olur diye korktum,doktora uğradım.fitil yazdı,4 gün kullanıcam.geçmezse kültür testi alıcam dedi
geçmiş olsun canım bendede hala boğaz ağrısı ve öksürük var ne kadar dikkatli olalım desekte hastalanıyoruz işteTam 4 aylık olcan canım bu hafta bittiğinde...
Bu arada ben de idrar ylu enfeksiyonu içn tek kullanımlık şase kullandım şiimdi de mantar için tek fitille krem verdi bakayım geçmediyse kullanacağım onları da..
ara ara idrar tahlili yaptırıp kontrol etmek laızm ve bollll su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?