ben de yüzük testi yaptım alyans ile ileri geri gitti geldi anacım hepsi erkek çıkıyo benim bebiş tersi
Gebelik yasi ile alakali doğum cin takvimine gore üzerine yas koyiyor fln onalrda varamiin çok teşekkür ederim allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.gebe kalma yaşıyla ilgili değil yani o zman öylemi.çünkü temmuzda hesapladığımda kız dı ağustosu geçince erkek oldu :)
Canim benim 13 yaşında erkek yeğenim var. 9 ay boyunca dr lar kız dedi. Düşün çocuğun annesi de hemşire, annemler o daha doğmadan küpesi ne kadar aldilar. Bebisim iz bir doğdu ki oda ne pipisi var
seninki de bir ters kose yapabilir. Hic belli olmaz
S
senben ( bana da bakar mısınn cnm çin takvimine yani :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bugun .. Bana ikili testte kiza benziyo demisti. Gecen hastaneye yatirdiginda muayene ederken aaa ben sana kizmi demistim dedi bende sasirdim ee neymis dedim :) daha erken sonra soyleyim dedi. Ay benim doktor bi alem :) bide benim ne kadar panik oldugumu biliyo taburcu olurken vizite geldi bak gordun mi panik olcak bisi yokmus dedi :) adam dalga geciyo benim panik hallerimlere
ee pembiş kıyafetleri ne yaptılar
annemde ağustosta doğum yapmıştı en küçük kardeşime çok iyi hatırlıyorum tam bir işkenceydi okumama gerek yok birebir yaşadım :) bende normal istiyorum ama korkutuyorlar beni hem ilk gebeliğim hemde bilmiyorum herkes bişeyler söylüyor yok çok zor yok çok ağırGünaydın hayırlı cumalar kızlar :) ayy Ağustos annelerini bende okudum azıcık sonra kapattım hemenBence bugünlerimiz en güzel günlerimiz kızlar yaa güzel geçirmeye çalışalım okudum korktum birdaha bakamam çoğunluğu sezeryan doğum yapmış ben hep normal doğum yapmayı planlıyorum Allah izin verirse Rabbim hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)
İyiki almis beni hastaneye ya kendime geldim Allah in izni ile bu haftayi da raporla kapatti doktorum pazartesi ise devam edecem. Daha once kaygi bozuklugu tedavisi gormustum ama duzelmisti hamile kalmadan bir yil once birakmistim ilaclari hamilelikle tekrar hortladi. Kotu bi haber aldigimda biri aklima bi vesvese soktugunda direk mideme vuruyo canim gebelik kusmasi degil yani resmen öguruyorumGunaydin esra hayirli sonuclar alirsin ins bendr yarin alacagim ikili test sonuclarini.canim sende panik halleri hep mi vardi hamileliktemi oldu bastirmaya çalış vanim panik halleri bebeginin daha iyi huzurlu olacagini dusun sen ne kadar rahat olursan bebia okadar rahat olur canim Allah in izniyle saglik sihhatle kucagina alacaksin bebisininasilsin simdi peki hastaneden ciktiktan sonra
taze suyu bilmiyorum ama günde 3 litre su içtiğim doğrudur hamilelikten çok su göbeği çıkıyo akşamları bende:):)
kız denince nası erkek çıkıyoki sonradan pipimi çıkıyo bu sıpalarda noluyonereye saklıyolarki pipiciki
Önce erkek denip sonra kız denilenlerinde pipisi düşüyor galiba
İyiki almis beni hastaneye ya kendime geldim Allah in izni ile bu haftayi da raporla kapatti doktorum pazartesi ise devam edecem. Daha once kaygi bozuklugu tedavisi gormustum ama duzelmisti hamile kalmadan bir yil once birakmistim ilaclari hamilelikle tekrar hortladi. Kotu bi haber aldigimda biri aklima bi vesvese soktugunda direk mideme vuruyo canim gebelik kusmasi degil yani resmen öguruyorumama hastaneden ciktiktan sonra olmadi hic doktorum rahatlatti baya hic sıkıntı yapma bunaldiginda cık gel ara telefonla dedi sagolsun ya bu hafta tekrar cagirdi iyi hissettiginde gel 3 lu test yapalim dedi hemde gorunce bebisi rahatlarsin dedi
Bu videoyu izlerseniz , anlayabilirsiniz sanırım :)
Bu videoyu izlerseniz , anlayabilirsiniz sanırım :)
taze suyu bilmiyorum ama günde 3 litre su içtiğim doğrudur hamilelikten çok su göbeği çıkıyo akşamları bende:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?