2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yüzük testi yaptım alyans ile ileri geri gitti geldi anacım hepsi erkek çıkıyo benim bebiş tersi

Canim benim 13 yaşında erkek yeğenim var. 9 ay boyunca dr lar kız dedi. Düşün çocuğun annesi de hemşire, annemler o daha doğmadan küpesi ne kadar aldilar. Bebisim iz bir doğdu ki oda ne pipisi var
seninki de bir ters kose yapabilir. Hic belli olmaz

Gebelik yasi ile alakali doğum cin takvimine gore üzerine yas koyiyor fln onalrda var

ee pembiş kıyafetleri ne yaptılar

Gunaydin esra hayirli sonuclar alirsin ins bendr yarin alacagim ikili test sonuclarini.canim sende panik halleri hep mi vardi hamileliktemi oldu bastirmaya çalış vanim panik halleri bebeginin daha iyi huzurlu olacagini dusun sen ne kadar rahat olursan bebia okadar rahat olur canim Allah in izniyle saglik sihhatle kucagina alacaksin bebisini nasilsin simdi peki hastaneden ciktiktan sonra

ee pembiş kıyafetleri ne yaptılar

Giydirmediler canım. Sadece hastane çıkışını giydi pembis en komigi ise bizimkiler cocugun karistigini idda ettiler. Bizim kizimiz olacakti bu oglan dediler allahtan yenge hanim normal dogum yapmisti. Ben bebisi gordum bizim oglumuz oldu dedi...

Günaydın hayırlı cumalar kızlar :) ayy Ağustos annelerini bende okudum azıcık sonra kapattım hemen Bence bugünlerimiz en güzel günlerimiz kızlar yaa güzel geçirmeye çalışalım okudum korktum birdaha bakamam çoğunluğu sezeryan doğum yapmış ben hep normal doğum yapmayı planlıyorum Allah izin verirse Rabbim hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)

annemde ağustosta doğum yapmıştı en küçük kardeşime çok iyi hatırlıyorum tam bir işkenceydi okumama gerek yok birebir yaşadım :) bende normal istiyorum ama korkutuyorlar beni hem ilk gebeliğim hemde bilmiyorum herkes bişeyler söylüyor yok çok zor yok çok ağır

İyiki almis beni hastaneye ya kendime geldim Allah in izni ile bu haftayi da raporla kapatti doktorum pazartesi ise devam edecem. Daha once kaygi bozuklugu tedavisi gormustum ama duzelmisti hamile kalmadan bir yil once birakmistim ilaclari hamilelikle tekrar hortladi. Kotu bi haber aldigimda biri aklima bi vesvese soktugunda direk mideme vuruyo canim gebelik kusmasi degil yani resmen öguruyorum ama hastaneden ciktiktan sonra olmadi hic doktorum rahatlatti baya hic sıkıntı yapma bunaldiginda cık gel ara telefonla dedi sagolsun ya bu hafta tekrar cagirdi iyi hissettiginde gel 3 lu test yapalim dedi hemde gorunce bebisi rahatlarsin dedi

Hımm bastan desene güzelim cok normal senin panik yapman ve endiselenmen asiri heyecan ama gecmeyecek seyler degil kendi kendinin doktoru olursun inan doktorun cok iyiymis ne guzel bak baktinki kotusun gider hemen gorursun bebeğini ohdersin sen hiccc sıkma tatli canını hersey yolunda gidiyor masallah , kotu hissedersin yaz bizde yardimci olmaya calisiriz.Isede baslayinca kafan dagilir iyive evde insan kendini dinliyor cunku raporlu olduğun süreçte kitap oku oda iyi gelir Allah de otesini birak ve Bana Allah yeter kitaplarini siddetle tavsiye ederim kendini iyi hissettirecek.herkesede tavsiye ederim hep.bende okuyorum hala kapanmadi kanama alanlari hala risk var ve hala yatiyorum aklima kotu seyler gelse hemen kitabimi alirim elime rahatlarim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…