Az önce bebişi net bir şekilde hissettim yinede tekme ler gibi degildi ama sanki karnım zıplıyordu tur atıyor içerde heralde
GÜNAYDINLAR ŞEKERLER :) KEYİFLERİNİZ NASIL?Ben ve mercimek herkese güzel bir gün hayırlı bir Cuma günü dileriz.
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.
:) dün hastaneye gittim büfeden bişeyler istedim bu saatte patates kızartmasımı yenir dedi evet dedim çok açım ve hamileyim kaç gündür yemek yiyemiyorum şaka yapıyorsun ne hamilesi dedi göbek bile yok dedi 15 haftalık dedim olsun ama hiç belli değilki şaşırdım dedi :) akşam görse beni 6 aylık sanarKesinlikle :) bendede oyle ya sabah bise yok
:) dün hastaneye gittim büfeden bişeyler istedim bu saatte patates kızartmasımı yenir dedi evet dedim çok açım ve hamileyim kaç gündür yemek yiyemiyorum şaka yapıyorsun ne hamilesi dedi göbek bile yok dedi 15 haftalık dedim olsun ama hiç belli değilki şaşırdım dedi :) akşam görse beni 6 aylık sanar
Bende az evvel kahvaltıdan sonra pıt pıt hissettim tekrardan :):) sol tarafımda hissediyorum hep. Sizlerdede öylemi bayanlar?
GÜNAYDINLAR ŞEKERLER :) KEYİFLERİNİZ NASIL?
Ben solda bise hissediyorum gunse 2 kere fln olsada buaralar ama acaba banami ole grldi diyorum :) piy pitliyormu acabaaa:)
Bende az evvel kahvaltıdan sonra pıt pıt hissettim tekrardan :):) sol tarafımda hissediyorum hep. Sizlerdede öylemi bayanlar?
Benim annemde kardeşimi Ağustos'ta doğurdu ben pek hatırlamıyorum küçüktüm çünkü birde benim annem kardeşimi evde doğum yapmıştı düşün zor falan değil canım annelerimizin canı yokmuymuş evde doğum yapmak ne demek düşünsenize ne cesaret annem beni hastanede doğurmuş sende daha zor olmuştu diyorannemde ağustosta doğum yapmıştı en küçük kardeşime çok iyi hatırlıyorum tam bir işkenceydi okumama gerek yok birebir yaşadım :) bende normal istiyorum ama korkutuyorlar beni hem ilk gebeliğim hemde bilmiyorum herkes bişeyler söylüyor yok çok zor yok çok ağır
Günaydın hayırlı cumalar kızlar :) ayy Ağustos annelerini bende okudum azıcık sonra kapattım hemenBence bugünlerimiz en güzel günlerimiz kızlar yaa güzel geçirmeye çalışalım okudum korktum birdaha bakamam çoğunluğu sezeryan doğum yapmış ben hep normal doğum yapmayı planlıyorum Allah izin verirse Rabbim hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar versin :)
Canım en sağlıklısı normal doğum diye düşünüyorum hep. korku yok içimde Allaha şükür ama şimdilik zaman ilerleyince ne olur bilmiyorum herkesin bünyesi farklı işte son zamanlarda kesin netleşiyor hayırlı doğumlarımız olsun hepimizinYa canım bende normal doğum yaptım ve cok acı çektim. Arkadaşım sezeryan oldu. O benim kadar acı cekmedi. Yani bilmiyorum. Doğumdan sonra birkaç yıl hep hamile olduğumu gördüm rüyamda ve ağlayarak uyandım. Bebek sahibi olmak degil o doğum acılarını tekrar çekmek düşüncesi korkuttu beni. Eğer kendine, ruhuna güveniyorsan normal doğumu tercih edebilirsin.
anladım cnm teşekkür ederim cvp için bende ister istemez korkuyorum dediğin gibi allah kimseyi böyle zor bir durumda bırakmasın2li testte çıkan kromozom bozuklukları oldugu için tedavi edilmiyor diye biliyorum.Allah korusun aldırıp aldırmamak sana kalmış.ama rabbim kimseyi böyle bi şeyle imtihan etmesin.saglıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inş
Hepsi depresyona girmiş ya. Lohusa halleri herhalde. daralıyorum bunalıyorum falan yazmışlaryeni doğum yapmışlar canım sıkıntılı olmaları normaldir neler yazmışlar doğumdan mı bahsetmişler gazlı bebeklerden falanmıçabucak geçiyor hepsi merak etme ne doğumu hatırlıyosun ne uykusuz geceleri bi bakıyosun güzeller güzeli bi bebiş olmuş büyümüş bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?