2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Az önce bebişi net bir şekilde hissettim yinede tekme ler gibi degildi ama sanki karnım zıplıyordu tur atıyor içerde heralde

Bende az evvel kahvaltıdan sonra pıt pıt hissettim tekrardan :):) sol tarafımda hissediyorum hep. Sizlerdede öylemi bayanlar?

Kesinlikle :) bendede oyle ya sabah bise yok
:) dün hastaneye gittim büfeden bişeyler istedim bu saatte patates kızartmasımı yenir dedi evet dedim çok açım ve hamileyim kaç gündür yemek yiyemiyorum şaka yapıyorsun ne hamilesi dedi göbek bile yok dedi 15 haftalık dedim olsun ama hiç belli değilki şaşırdım dedi :) akşam görse beni 6 aylık sanar

:))) ben ic karnim buyuk olsunda dışarı cok cikmasin istiyorum catlak az olur hem olursada ahahah birden cikacak bence gibeklerimiz 4-5 aydan sonra Özellikle biz bile sasiricaz:)

Bende az evvel kahvaltıdan sonra pıt pıt hissettim tekrardan :):) sol tarafımda hissediyorum hep. Sizlerdede öylemi bayanlar?

Ben solda bise hissediyorum gunse 2 kere fln olsada buaralar ama acaba banami ole grldi diyorum :) piy pitliyormu acabaaa:)

Benim annemde kardeşimi Ağustos'ta doğurdu ben pek hatırlamıyorum küçüktüm çünkü birde benim annem kardeşimi evde doğum yapmıştı düşün zor falan değil canım annelerimizin canı yokmuymuş evde doğum yapmak ne demek düşünsenize ne cesaret annem beni hastanede doğurmuş sende daha zor olmuştu diyor benimde ilk gebeliğim ben doğumdan korkmuyorum sadece bakımında biraz korku oluyor içimde Allah sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsinde Rabbim kolaylığını verir inşallah :)

Benim bebiste solda bugun sabah sanki kalp atisi gibi bisi hissrttim acaba olabilir mi sol tarafimda nabiza benzeyen bisi atiyordu sirt ustu yattigimda hissediyorum ara ara gobegimdde 6 aylik gibi hem gece hem gunduz 9 aylikken yarim dunya olacagim galiba

Ya canım bende normal doğum yaptım ve cok acı çektim. Arkadaşım sezeryan oldu. O benim kadar acı cekmedi. Yani bilmiyorum. Doğumdan sonra birkaç yıl hep hamile olduğumu gördüm rüyamda ve ağlayarak uyandım. Bebek sahibi olmak degil o doğum acılarını tekrar çekmek düşüncesi korkuttu beni. Eğer kendine, ruhuna güveniyorsan normal doğumu tercih edebilirsin.

Canım en sağlıklısı normal doğum diye düşünüyorum hep. korku yok içimde Allaha şükür ama şimdilik zaman ilerleyince ne olur bilmiyorum herkesin bünyesi farklı işte son zamanlarda kesin netleşiyor hayırlı doğumlarımız olsun hepimizin

anladım cnm teşekkür ederim cvp için bende ister istemez korkuyorum dediğin gibi allah kimseyi böyle zor bir durumda bırakmasın

Hepsi depresyona girmiş ya. Lohusa halleri herhalde. daralıyorum bunalıyorum falan yazmışlar doğum korkusu var tai ben de ama daha çok bu korkuttu gözümü..

kızlar bişey sorucambulantı ve kusmalarınız birden mi kesildi? yani benim zamanla azalmak yerine birden kesildi gitti anlamadım, kusmaktan öğlen yediğimle ertesi gün kahvaltı yapmışlığım çoktur benim inşallah ters bişey yoktur

Beni en cok endiselendiren gogus ucu problemi hic bir krem.care olmadi 4 ay aglayarak emzirdim hatta gogsumun ucunun bir kismini bile yuttu kizim allahim buna bi care bilen varsa yazsin dogum sancisi falan anlik gelip gecer ama bu gogus ucu yarasina ne yspilabilir pladtik basliklarlada ben emzirmeyi beceremedim

Merhaba arkadaşlar;
bir sure yazamadım işlerim çok yoğun ama surekli ara ara okuyorum takip ediyorum sizleri:)bazılarımız cinsiyetleri öğrenmiş ne hoş:)bende dun ikili tarama testimi yaptırdım.ultrasonda dr'um herşeyin normal ve iyi olduğunu soyledi,malesef cinsiyetini goremedik öunku bize resmen ssırtını dondu ufaklık:)))haftayada test sonucum çıkıcak.bir sonraki randevum 1 ay sonra ve direk 4 'lu tarama testim yapılıcak.panik atağım olduğu için normal doğum istemediğimi belirttim sezeryan istediğimi soyledim tamam o zaman hiç vajinal muayene yapmıcaz direk gunumuz geldiğinde sezeryan yapıcaz dedi bi rahatladım bi rahatladım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…