Beni en cok endiselendiren gogus ucu problemi hic bir krem.care olmadi 4 ay aglayarak emzirdim hatta gogsumun ucunun bir kismini bile yuttu kizim allahim buna bi care bilen varsa yazsin dogum sancisi falan anlik gelip gecer ama bu gogus ucu yarasina ne yspilabilir pladtik basliklarlada ben emzirmeyi beceremedim
Hepsi depresyona girmiş ya. Lohusa halleri herhalde. daralıyorum bunalıyorum falan yazmışlardoğum korkusu var tai ben de ama daha çok bu korkuttu gözümü..
CANIM BENİM BUGÜN 3. GÜN KUSMALARIM KESİLDİ AMA ARADA BULANTIM OLUYOR ÇOK ŞÜKÜRKİ KUSMUYORUM İNŞALLAH BİTMİŞTİR DİYORUM BENDE.SENİN GİBİ ÇOK AÇ KALDIM BENDE HALA KORKARAK YİYORUM PSİKOLOJİM BOZULDUkızlar bişey sorucambulantı ve kusmalarınız birden mi kesildi? yani benim zamanla azalmak yerine birden kesildi gitti anlamadım, kusmaktan öğlen yediğimle ertesi gün kahvaltı yapmışlığım çoktur benim inşallah ters bişey yoktur
aynen banada aynı şeyi söylüyorlar hamilelikten önce kilom normaldi ve karnım dümdüzdü sanıyorum ondan çabuk çıktı, birde oğlan olursa böyle erken çıkar ve sivri olur diyorlar .. vallahi napıyım bende karnımı gere gere geziyorum :)günaydın kızlar benim bebiş iyice belli oluyor sanki 7 aylık gibiyim yaaa herkese ne kadar büyük 3 aylık oldğuna eminmisin diyo
once sezeyan olan daha sonra normal dogurabiliyor mu ?Bayanlar benim kızım sezeryan ile dünyaya gelmek zorunda kaldı ( kameradada gördüğüm kordon dolanmıştı omzuna).
Ki kendimi sonuna kadar normal doğuma hazırlamıştım. Büyük bir acı ile uyandım , acılarım 2 gün şiddetli 1 ay hafif 1 yılda aralıklarla devam etti . İnsanların acı eşiği ile alakalı sanırım bilemiyorum.
Şimdiki bebeğimi( 7 yıl aradan sonra ) drumda kabul ederse normal doğum ile dünyaya getirmek istiyorum.
Herşeyin iyi ve hayırlısı...
bende d eaşırı tüylenme oldu ben bide epilasyona gitmiştim baya azalmış ve incelmişti ayda bir çıkıypdu çıkanlar şimdi resmen simsiyah kıl fışkırıyo hele kollarım ne hale geldi bu erkek belirtisimiymiş banada doktor kız dedi çin takviminde de kız çıktı yanarım yanarım epilasyona gittiğime yanarımyaaa benimde aynı tüm belirtiler erkek bebiş kız anlamadım ben bu işikızımda tüylenmevs hiçbişy yoktu geçen kollarıma baktım amanın tüy olmayan yerler tüy dolmuş olanlarda uzamış dedim nolmuş böyle karnımda baya tüy dolmuş niye böyle olduki erkek çıkarsa pipi fotosunu götürüp öbür doktora gösterecem vallahi
CANIM BENİM BUGÜN 3. GÜN KUSMALARIM KESİLDİ AMA ARADA BULANTIM OLUYOR ÇOK ŞÜKÜRKİ KUSMUYORUM İNŞALLAH BİTMİŞTİR DİYORUM BENDE.SENİN GİBİ ÇOK AÇ KALDIM BENDE HALA KORKARAK YİYORUM PSİKOLOJİM BOZULDU
Ayyy nefret ederim kıskanç haset insanlardanYa kızlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimin arkadaşının hanımı var. Kadın beni çok kiskaniyor. Çok hasret bir kadın ben hamileyim diye şimdi hamile de kalmış o kadar kıskanç yani. Ben bu kadının gözünden çok korkuyorum. Bebisim e nazar degdirtecek diye. Mumkun oldugunca uzak duruyorum. Ama eşlerimiz arkadaş olduğu içinde pek mümkün olmuyor. Ne yapabilirim?? Yani o kadının nazarindan hem bebisim i hem kendimi nasıl koruyabilirim? ?????
Ya kızlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimin arkadaşının hanımı var. Kadın beni çok kiskaniyor. Çok hasret bir kadın ben hamileyim diye şimdi hamile de kalmış o kadar kıskanç yani. Ben bu kadının gözünden çok korkuyorum. Bebisim e nazar degdirtecek diye. Mumkun oldugunca uzak duruyorum. Ama eşlerimiz arkadaş olduğu içinde pek mümkün olmuyor. Ne yapabilirim?? Yani o kadının nazarindan hem bebisim i hem kendimi nasıl koruyabilirim? ?????
Ay cnm ayni beni anlatmissin vallaBeni en cok endiselendiren gogus ucu problemi hic bir krem.care olmadi 4 ay aglayarak emzirdim hatta gogsumun ucunun bir kismini bile yuttu kizim allahim buna bi care bilen varsa yazsin dogum sancisi falan anlik gelip gecer ama bu gogus ucu yarasina ne yspilabilir pladtik basliklarlada ben emzirmeyi beceremedim
Ayyy nefret ederim kıskanç haset insanlardanEn iyisi görüşme canım eşinde görüşmesin yada illa görüşmek istiyorsa eşinde gitsin kendisi görüşsün dışarda ben kesinlikle görüşmezdim öyle insandan her türlü zarar gelir Allah korusun Benimde öyle tanıdıklarım var evine adımımı atmıyorum anladığımdan beri ne gibi ortak bir noktam olabilir ki onunla ne konuşacağım muhabbet bile edesin gelmiyor benim en iyisi görüşmemek elimi ayağımı çektim şimdi aramıyor bile anladı herhalde çokta umrumdu bide eşimin akrabası arada görüyorum sadece selam veriyorum o kadar sende aynısını yap görüşme derim canım
Canim benim ya rabbim sana da en kisa zamanda sifa versin tamamen kurtulursun kanama alanlarindan insallahHımm bastan desene güzelim cok normal senin panik yapman ve endiselenmen asiri heyecan ama gecmeyecek seyler degil kendi kendinin doktoru olursun inandoktorun cok iyiymis ne guzel bak baktinki kotusun gider hemen gorursun bebeğini ohdersin sen hiccc sıkma tatli canını hersey yolunda gidiyor masallah , kotu hissedersin yaz bizde yardimci olmaya calisiriz.Isede baslayinca kafan dagilir iyive evde insan kendini dinliyor cunku raporlu olduğun süreçte kitap oku oda iyi gelir Allah de otesini birak ve Bana Allah yeter kitaplarini siddetle tavsiye ederim kendini iyi hissettirecek.herkesede tavsiye ederim hep.bende okuyorum hala kapanmadi kanama alanlari hala risk var ve hala yatiyorum aklima kotu seyler gelse hemen kitabimi alirim elime rahatlarim inan
o tarz insanlardan uzak durmak değil kaçmak lazım ama madem mümkün değil nazar için okunan sureleri bol bol oku derim canım hem kendine hem kuzuna :)
Cnm allah gonlune gore versin insallahBayanlar benim kızım sezeryan ile dünyaya gelmek zorunda kaldı ( kameradada gördüğüm kordon dolanmıştı omzuna).
Ki kendimi sonuna kadar normal doğuma hazırlamıştım. Büyük bir acı ile uyandım , acılarım 2 gün şiddetli 1 ay hafif 1 yılda aralıklarla devam etti . İnsanların acı eşiği ile alakalı sanırım bilemiyorum.
Şimdiki bebeğimi( 7 yıl aradan sonra ) drumda kabul ederse normal doğum ile dünyaya getirmek istiyorum.
Herşeyin iyi ve hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?