2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bayanlar benim kızım sezeryan ile dünyaya gelmek zorunda kaldı ( kameradada gördüğüm kordon dolanmıştı omzuna).
Ki kendimi sonuna kadar normal doğuma hazırlamıştım. Büyük bir acı ile uyandım , acılarım 2 gün şiddetli 1 ay hafif 1 yılda aralıklarla devam etti . İnsanların acı eşiği ile alakalı sanırım bilemiyorum.

Şimdiki bebeğimi( 7 yıl aradan sonra ) drumda kabul ederse normal doğum ile dünyaya getirmek istiyorum.

Herşeyin iyi ve hayırlısı...

Benimde 2 ay sürdü, seninde bahsettiğin gibi ağlayarak emzirdim. Bakalım bunda nasıl olcak , olmadı silikon uç alırız.

Şaka gibi gelebilir ama hamileliğimin başından beri yorgunluk ve halsizlik halleri dışında bi şikayetim olmadı. Dün gece saat 2-3 gibi uyandım eşimi de uyandırdım ben ne biçim hamileyim diye sızlandım o da güldü şükredeceğine şikayet ediyorsun dedi. hamilelik gerçekten insanı çok değişik duygulara itiyor

Hepsi depresyona girmiş ya. Lohusa halleri herhalde. daralıyorum bunalıyorum falan yazmışlar doğum korkusu var tai ben de ama daha çok bu korkuttu gözümü..

bende korktum ya zaten ödüm kopuyor yapı olarakta çok uatangacım öle yazmışlar çatı muaynesiydi lağman testti ağrıydı sancıydı ben nasıl yatırırım korkusu oldu kalbim sıkıştı okurken (

CANIM BENİM BUGÜN 3. GÜN KUSMALARIM KESİLDİ AMA ARADA BULANTIM OLUYOR ÇOK ŞÜKÜRKİ KUSMUYORUM İNŞALLAH BİTMİŞTİR DİYORUM BENDE.SENİN GİBİ ÇOK AÇ KALDIM BENDE HALA KORKARAK YİYORUM PSİKOLOJİM BOZULDU

günaydın kızlar benim bebiş iyice belli oluyor sanki 7 aylık gibiyim yaaa herkese ne kadar büyük 3 aylık oldğuna eminmisin diyo
aynen banada aynı şeyi söylüyorlar hamilelikten önce kilom normaldi ve karnım dümdüzdü sanıyorum ondan çabuk çıktı, birde oğlan olursa böyle erken çıkar ve sivri olur diyorlar .. vallahi napıyım bende karnımı gere gere geziyorum :)

once sezeyan olan daha sonra normal dogurabiliyor mu ?

Ya kızlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimin arkadaşının hanımı var. Kadın beni çok kiskaniyor. Çok hasret bir kadın ben hamileyim diye şimdi hamile de kalmış o kadar kıskanç yani. Ben bu kadının gözünden çok korkuyorum. Bebisim e nazar degdirtecek diye. Mumkun oldugunca uzak duruyorum. Ama eşlerimiz arkadaş olduğu içinde pek mümkün olmuyor. Ne yapabilirim?? Yani o kadının nazarindan hem bebisim i hem kendimi nasıl koruyabilirim? ?????

bende d eaşırı tüylenme oldu ben bide epilasyona gitmiştim baya azalmış ve incelmişti ayda bir çıkıypdu çıkanlar şimdi resmen simsiyah kıl fışkırıyo hele kollarım ne hale geldi bu erkek belirtisimiymiş banada doktor kız dedi çin takviminde de kız çıktı yanarım yanarım epilasyona gittiğime yanarım

Arkadaşlar daha 6 ay var doğuma ne çabuk geldik. önce bi bebeklerimiz tam olarak gelişsinde
9. ay bakrız.Vallahi ben okudukça korkuyorum.daha çok varr. herkesin hamileliği farklıı.ALLAH hepimize kolaylık versinnn

benimde aynı 3 gündür iyiyim, inşallah hayırlısıyla bitmiştir canım birden kesilince korktum bende, yemekten değilde belirtileri takip etmekten psikolojim bozuldu benim

Ayyy nefret ederim kıskanç haset insanlardan En iyisi görüşme canım eşinde görüşmesin yada illa görüşmek istiyorsa eşinde gitsin kendisi görüşsün dışarda ben kesinlikle görüşmezdim öyle insandan her türlü zarar gelir Allah korusun Benimde öyle tanıdıklarım var evine adımımı atmıyorum anladığımdan beri ne gibi ortak bir noktam olabilir ki onunla ne konuşacağım muhabbet bile edesin gelmiyor benim en iyisi görüşmemek elimi ayağımı çektim şimdi aramıyor bile anladı herhalde çokta umrumdu bide eşimin akrabası arada görüyorum sadece selam veriyorum o kadar sende aynısını yap görüşme derim canım

o tarz insanlardan uzak durmak değil kaçmak lazım ama madem mümkün değil nazar için okunan sureleri bol bol oku derim canım hem kendine hem kuzuna :)

Ay cnm ayni beni anlatmissin valla
Benimde tek korkum gogus catlagi 4 ay bende aglayarak emzirdim...ne kremler ne bitkisel urunler denedik olmadi tek care afrikali gibi cirilciplak gezdim gogusler fora:) yaranin iyilesmesi icin kuru kalmasi lazim o yuzden acik gez oylece gecti belki gececegi vardi tabi bilemiycem
Ha birde sunu duymustum bu bebekte yapicam emzirmeden once kuru sogani ikiye bolup birini sag birini sol gogse koyarsan catlamazmis insallah dedikleri gibi olur yoksa korkulu ruyam olcak emzirme geene

Ya zaten görüşüyoruz canım. Ama kadın merakından bir bahane yle bize geliyor. Yüz vermiyorum ama anlayana işte.

Günaydın kizlar kıskanç insanlar heryerde var malesef bol bol Felak nas ayet el kursi bence başka çare yok.isini kıskanır Kocani bebeğini kendine güvenini daha neler neler.ama sormazlar elde ettiğin şeyleri nasıl elde ettin hangi zorluklar yaşadın.

Canim benim ya rabbim sana da en kisa zamanda sifa versin tamamen kurtulursun kanama alanlarindan insallah

Cnm allah gonlune gore versin insallah
Ben 2010da sezeryanla dogum yaptim ve 3.gun egilip supurge ile dip kose supurmustum evimi...
Ben epidural oldum ama genel anestezi ile uyananlarda cok agri oldugunu duymustum eger doktorun ssvd ye izin vermezse epidural yaptir bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…