Tmm cnm bekliyorum yaz mutlakaEvet canim erkek oluyor diyolar birde nuh suresinde bir ayet var gunluk 111 defa okunuyor anlamida cok guzel allah sizi mukafatlandirsin mallarla erkek cocuklarla diyirdu onuda yazayim bir ara hep birlikte okuyalim
Ya kızlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimin arkadaşının hanımı var. Kadın beni çok kiskaniyor. Çok hasret bir kadın ben hamileyim diye şimdi hamile de kalmış o kadar kıskanç yani. Ben bu kadının gözünden çok korkuyorum. Bebisim e nazar degdirtecek diye. Mumkun oldugunca uzak duruyorum. Ama eşlerimiz arkadaş olduğu içinde pek mümkün olmuyor. Ne yapabilirim?? Yani o kadının nazarindan hem bebisim i hem kendimi nasıl koruyabilirim? ?????
Canım bnde senin gibi birden kesildi niye kusmuyorum kaç gündür diye yakınıyordum bişeymi oldu diye vesvese yapmaya başlamıstım bebeğim saolsun bugün ^burdayım anne^ dedi bana bol bol çıkardım sabah sabahkızlar bişey sorucambulantı ve kusmalarınız birden mi kesildi? yani benim zamanla azalmak yerine birden kesildi gitti anlamadım, kusmaktan öğlen yediğimle ertesi gün kahvaltı yapmışlığım çoktur benim inşallah ters bişey yoktur
AYY CANIM ÜZÜLDÜM SENİN ADINA KUSMALAR TAMAMEN KABUSA DÖNÜŞTÜCanım bnde senin gibi birden kesildi niye kusmuyorum kaç gündür diye yakınıyordum bişeymi oldu diye vesvese yapmaya başlamıstım bebeğim saolsun bugün ^burdayım anne^ dedi bana bol bol çıkardım sabah sabah
Yok canim bosuna kokutma memeyi olmuyo ben onuda denedim bebek emmeden hemen once konmadi getekiomus yaptim olmadi sonra pismis sogan koysaydin dediler hastanede nerde pisiricem sogani anacim e vitamini duydum birde kapsulu igneyle delip icindeki siviyi suruyormusun 6.ayda badlasak olur gslibaAy cnm ayni beni anlatmissin valla
Benimde tek korkum gogus catlagi 4 ay bende aglayarak emzirdim...ne kremler ne bitkisel urunler denedik olmadi tek care afrikali gibi cirilciplak gezdim gogusler fora:) yaranin iyilesmesi icin kuru kalmasi lazim o yuzden acik gez oylece gecti belki gececegi vardi tabi bilemiycem
Ha birde sunu duymustum bu bebekte yapicam emzirmeden once kuru sogani ikiye bolup birini sag birini sol gogse koyarsan catlamazmis insallah dedikleri gibi olur yoksa korkulu ruyam olcak emzirme geene
Canım bnde senin gibi birden kesildi niye kusmuyorum kaç gündür diye yakınıyordum bişeymi oldu diye vesvese yapmaya başlamıstım bebeğim saolsun bugün ^burdayım anne^ dedi bana bol bol çıkardım sabah sabah
ay cnm deme ya ben sohandan umitliydim demekki cekicez ha bu aciyi off off cozumu olan varsa yazsin kizlar gogus catlagi her acidan daha zor cunkusuYok canim bosuna kokutma memeyi olmuyo ben onuda denedim bebek emmeden hemen once konmadi getekiomus yaptim olmadi sonra pismis sogan koysaydin dediler hastanede nerde pisiricem sogani anacim e vitamini duydum birde kapsulu igneyle delip icindeki siviyi suruyormusun 6.ayda badlasak olur gsliba
Şimşekler çakıyor insanın gözünün önünde resmen buna da Şükür en azından azaldı, sürekli bir sandalda gidiyormuş gibi bulantı hissi yok. İnşallah sizlerin de en yakın zamanda tamamen bitmese de azalırAYY CANIM ÜZÜLDÜM SENİN ADINA KUSMALAR TAMAMEN KABUSA DÖNÜŞTÜ
Kesin hatırlatır senin kuzun da ben ne zaman mızmızlansam vesvese yapsam böyle yapıyorannesi seni rahatlatmış o zaman kuzun, benimkide bugün yarın hatırlatır herhalde kendini
BİZDE İYİYİZ OĞLUŞUMLA ÇALIŞIYORUZ ÇİKOLATA YEMEKTEN KUSUCAM :)Günaydın şekercim , biz iyiyiz siz nasılsınız?
annesi seni rahatlatmış o zaman kuzun, benimkide bugün yarın hatırlatır herhalde kendini
canım aynen bende senin gibiyim sadece aşırı uyukluyorum oŞaka gibi gelebilir ama hamileliğimin başından beri yorgunluk ve halsizlik halleri dışında bi şikayetim olmadı. Dün gece saat 2-3 gibi uyandım eşimi de uyandırdım ben ne biçim hamileyim diye sızlandımo da güldü şükredeceğine şikayet ediyorsun dedi. hamilelik gerçekten insanı çok değişik duygulara itiyor
canım felak ve nas sureleri oku hasete birebir benceee:)bide herşeyini yani güzel olan şeylerini anlatma derimYa kızlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimin arkadaşının hanımı var. Kadın beni çok kiskaniyor. Çok hasret bir kadın ben hamileyim diye şimdi hamile de kalmış o kadar kıskanç yani. Ben bu kadının gözünden çok korkuyorum. Bebisim e nazar degdirtecek diye. Mumkun oldugunca uzak duruyorum. Ama eşlerimiz arkadaş olduğu içinde pek mümkün olmuyor. Ne yapabilirim?? Yani o kadının nazarindan hem bebisim i hem kendimi nasıl koruyabilirim? ?????
gerçekten haklısın canım mesela bende eşimde çalışıyoruz devlete atandık çok şükür.. milletin gözü hep üzerimizde vay şöyle böyle çok kazanıyolar tanımazlar vs. halbuki neler çektik bugünlere gelene kadar eşimle ayrı kaldık kaç zaman ama yokkk insanlar neticeye bakmakla yetiniyo çok kızıyorum :KK63:Günaydın kizlar kıskanç insanlar heryerde var malesef bol bol Felak nas ayet el kursi bence başka çare yok.isini kıskanır Kocani bebeğini kendine güvenini daha neler neler.ama sormazlar elde ettiğin şeyleri nasıl elde ettin hangi zorluklar yaşadın.
inşallah canm rabbim hepimize yardım etsin inşallah sağlıklı bir şekilde alalım kucaklarımıza inşallahBenim annemde kardeşimi Ağustos'ta doğurdu ben pek hatırlamıyorum küçüktüm çünkü birde benim annem kardeşimi evde doğum yapmıştı düşün zor falan değil canım annelerimizin canı yokmuymuş evde doğum yapmak ne demek düşünsenize ne cesaret annem beni hastanede doğurmuş sende daha zor olmuştu diyorbenimde ilk gebeliğim ben doğumdan korkmuyorum sadece bakımında biraz korku oluyor içimde Allah sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsinde Rabbim kolaylığını verir inşallah :)
Kızlarrr 14. haftadasınız bir zahmet geçsin artık bulantılar, ben geçsin diuye bekliyorum siz dert ediyosunuz. 8.,9. haftada brden kesilse belki şüphelenmekte haklısınız da artık kesilme zamanı geldi bile...
once sezeyan olan daha sonra normal dogurabiliyor mu ?
Cnm allah gonlune gore versin insallah
Ben 2010da sezeryanla dogum yaptim ve 3.gun egilip supurge ile dip kose supurmustum evimi...
Ben epidural oldum ama genel anestezi ile uyananlarda cok agri oldugunu duymustum eger doktorun ssvd ye izin vermezse epidural yaptir bu sefer
kızlar o kadar çok tuzlu domates yiyorum ki benim oğlan kıpkırmızı bişey çıkıcak galiba:)
benimde kahvaltı da midem bulanıyo fakat ısırarak yiyorum tuzlu hiç böyle bir adetim yoktu :)Kahvaltılarım onsuz olmazdı ama inanılmaz tiksiniyorum şuanda , öyle ki kışlık bile yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?