2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dua et :)

Canım bnde senin gibi birden kesildi niye kusmuyorum kaç gündür diye yakınıyordum bişeymi oldu diye vesvese yapmaya başlamıstım bebeğim saolsun bugün ^burdayım anne^ dedi bana bol bol çıkardım sabah sabah

Yok canim bosuna kokutma memeyi olmuyo ben onuda denedim bebek emmeden hemen once konmadi getekiomus yaptim olmadi sonra pismis sogan koysaydin dediler hastanede nerde pisiricem sogani anacim e vitamini duydum birde kapsulu igneyle delip icindeki siviyi suruyormusun 6.ayda badlasak olur gsliba

annesi seni rahatlatmış o zaman kuzun, benimkide bugün yarın hatırlatır herhalde kendini

ay cnm deme ya ben sohandan umitliydim demekki cekicez ha bu aciyi off off cozumu olan varsa yazsin kizlar gogus catlagi her acidan daha zor cunkusu

AYY CANIM ÜZÜLDÜM SENİN ADINA KUSMALAR TAMAMEN KABUSA DÖNÜŞTÜ
Şimşekler çakıyor insanın gözünün önünde resmen buna da Şükür en azından azaldı, sürekli bir sandalda gidiyormuş gibi bulantı hissi yok. İnşallah sizlerin de en yakın zamanda tamamen bitmese de azalır
annesi seni rahatlatmış o zaman kuzun, benimkide bugün yarın hatırlatır herhalde kendini
Kesin hatırlatır senin kuzun da ben ne zaman mızmızlansam vesvese yapsam böyle yapıyor

Kızlarrr 14. haftadasınız bir zahmet geçsin artık bulantılar, ben geçsin diuye bekliyorum siz dert ediyosunuz. 8.,9. haftada brden kesilse belki şüphelenmekte haklısınız da artık kesilme zamanı geldi bile...

Herkes cinsiyet yazmaya başladı o kadar heveslendim ki 27 eylülde bi daha ki randevum ama sabredemeyeceğim yarın kesin giderim başka bi doktora bende öğrenmek istiyorum bebişimin cinsiyetini

canım aynen bende senin gibiyim sadece aşırı uyukluyorum o onun dışında bulantı kusma vs olmadı bazen hissetmiyorum bile korkuyorum kendi kendime bu bebek nerde diye

canım felak ve nas sureleri oku hasete birebir benceee:)bide herşeyini yani güzel olan şeylerini anlatma derim

gerçekten haklısın canım mesela bende eşimde çalışıyoruz devlete atandık çok şükür.. milletin gözü hep üzerimizde vay şöyle böyle çok kazanıyolar tanımazlar vs. halbuki neler çektik bugünlere gelene kadar eşimle ayrı kaldık kaç zaman ama yokkk insanlar neticeye bakmakla yetiniyo çok kızıyorum :KK63:

inşallah canm rabbim hepimize yardım etsin inşallah sağlıklı bir şekilde alalım kucaklarımıza inşallah

Kızlarrr 14. haftadasınız bir zahmet geçsin artık bulantılar, ben geçsin diuye bekliyorum siz dert ediyosunuz. 8.,9. haftada brden kesilse belki şüphelenmekte haklısınız da artık kesilme zamanı geldi bile...

canım ondan değil benim korkum daha önce kaybım var, belirtiler birden kesildi ve ben hiç anlamadım bile neden olduğunu şimdi birden bulantı kusma kesilince... Allah esirgesin yoksa dert değil :)

once sezeyan olan daha sonra normal dogurabiliyor mu ?

Rahim durumuna bağlı imiş... bakıcaz.

İnşallah. Kısmet bakalım , hayırlısı...

kızlar o kadar çok tuzlu domates yiyorum ki benim oğlan kıpkırmızı bişey çıkıcak galiba:)

Kahvaltılarım onsuz olmazdı ama inanılmaz tiksiniyorum şuanda , öyle ki kışlık bile yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…