2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3lüyü yaptırdın mı neden hemen daha 4lüden bahsediyorsun ki.ben 2li yaptırdım iyi dedi 3lüyü yaptırmasam mı diiye düşünüyorum yinede doktorum yapalım dedi belki yaptırırım ama bilmiyorum artık hayırlsıı

kızlar o kadar çok tuzlu domates yiyorum ki benim oğlan kıpkırmızı bişey çıkıcak galiba:)

aman dikkat bende yok tuzlu canım çekti, yok içimi bastırdı derken tansiyon almış başını gitmiş haberim yokbir süre tansiyon takibi yapmak zorunda kaldım, Allahtan sınırı geçmedi yoksa bana dahiliye yolları görünüyordu yani

canım gittiğim hastanede dr'um biz 3'lü ve 4'lü tarama testini ayrı ayrı yapmıyoruz dedi.eskiden 3'lü tarama testi vardı ona bir tane daha eklendi ve 4'lü tarama testide yapılmaya başlandı biz direk 4'lü ayrıntılı tarama testini yapıyoruz dedi.3'lü tarama testi yapmıyorlar.bende bu dr'a ilk defa dun gittim ve çok memnun kaldım dun ilk randevumdu ve tam 50 d sürdü muayenem.bana vitaminlerim ağrı kesicilerim yiceklerim içiceklerim herşeyle ilgili detaylı açıkmalarımı yaptı ultrasonda ayrıntılı inceledi eğer dr konusunda karar vermeyenelerinzi varsa tavsiye edebilirim:)yalnız erkek dr.ben normal doğum düşünmediğim için erkek dr tercih ettim.

BENDE DÜN GÖSTERDİM İKİLİ GAYET İYİ ÜÇLÜYE GEREK YOK DEDİ GENELDE BÖYLE DİYORLAR AMA
Aynen :) esim ve kvdem kizil sacli acaba kizilmi olcak diyorum :)
:) BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM CANIM YA

canım aynen bende senin gibiyim sadece aşırı uyukluyorum o onun dışında bulantı kusma vs olmadı bazen hissetmiyorum bile korkuyorum kendi kendime bu bebek nerde diye

keşke bende sizler gibi olabilsem(6 kılo verdim şimdiye kadar.iki gundur iyiydim tam seviniyordum bu sabah gene lavaboyla kardeş durumdayız:)bunada şükür ne yapayım:))

keşke bende sizler gibi olabilsem(6 kılo verdim şimdiye kadar.iki gundur iyiydim tam seviniyordum bu sabah gene lavaboyla kardeş durumdayız:)bunada şükür ne yapayım:))
BENİMDE ÖYLE 15.HAFTAMDA OLMAMA RAĞMEN BİR TÜRLÜ GEÇMEK NEDİR BİLMEDİ

Drumu aradim.idrar yolari enfeksiyonu cikmis bu bebege hamile kaldigimida idrar yollari enfeksiyonu ile ogrenmistim 3 ayda 2. Enfeksiyon dilerim bu son olur

Merhaba arkadaşlar.. Konuyu takip ediyodum ama şimdiye dek yazmaya fırsatım olmamıştı hiç.. ben de ultrasona göre 13 hafyalık hamileyim..13 mart muhtemel doğum tarihim.. Bulantılarım ve kusmalarım hala daha devam ediyor, çok halsizim yemek dahi yapamıyorum .. Bir de benim doktorum cinsiyetini söylemedi, bakmadı bile belli olmaz diyip kestirip attı.. Sizin cinsiyetler kaç haftalıkken belli olmuştu ? Başka bir doktora gidip öğrenebilir miyim sizce ? çok merak ediyorum (

CNM O HAFTALARDA GÖRÜYORLAR AMA SÖYLEMİYORLAR BENDE DÜN TAM ANLAMIYLA ÖĞRENDİM 15.HAFTAM BİKAÇ HAFTA DAHA BEKLE DERİM.

CNM O HAFTALARDA GÖRÜYORLAR AMA SÖYLEMİYORLAR BENDE DÜN TAM ANLAMIYLA ÖĞRENDİM 15.HAFTAM BİKAÇ HAFTA DAHA BEKLE DERİM.

hayırlı olsun canım öncelikle.. ben de bekliyim en iyisi :) kız erkek hiç farketmez ikisindede çok mutlu olurum ama insan merak ediyor işte :) senin bebiş ne olacak ??

canım ondan değil benim korkum daha önce kaybım var, belirtiler birden kesildi ve ben hiç anlamadım bile neden olduğunu şimdi birden bulantı kusma kesilince... Allah esirgesin yoksa dert değil :)

ben 13+0 ken 2 li test için gittiğimde doktor artık bulantıların kesilmesi gerekir dedi.bende kesilmedi demiştim yakındır kesilir dedi.merak etmeeee
henüz bebekleri hissedemeiğimiz için panik yapıyoruzz..

ben 13+0 ken 2 li test için gittiğimde doktor artık bulantıların kesilmesi gerekir dedi.bende kesilmedi demiştim yakındır kesilir dedi.merak etmeeee
henüz bebekleri hissedemeiğimiz için panik yapıyoruzz..

haklısın canım birde acemi olunca böyle oluyo galiba

canım yalnız değilsin bende öğrenemeyenlerdenim ve 14. haftadayız :) arkadaşları okuyunca imreniyorum valla, kontrole de daha çok var nasıl geçecek günler bilmem yani

Kızlar canım sıkıldı müdürüm hamile olduğumu biliyor biraz önce yanıma geldi Bu arada ben kimya mühendisiyim kalite güvence departmanında çalışıyoruz 2 kişiyiz yanımda ki arkadaş kalite kontrol yapıyor bende dökümantasyon. Şey dedi bende hamilelik düşünüyorum sende hamilesin ben kaliteye bir personel daha almayı planlıyorum senin doğumdan sonra gelip gelmeyceğinin garantisi yok riske atamam dedi. Ben de net bir şey söyleyemem ama şu an için iş değiştirme fikrim yok dedim. Ama içim sıkıldı. Hamilelik dönüşü işten çıkarmasınlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…