3lüyü yaptırdın mı neden hemen daha 4lüden bahsediyorsun ki.ben 2li yaptırdım iyi dedi 3lüyü yaptırmasam mı diiye düşünüyorum yinede doktorum yapalım dedi belki yaptırırım ama bilmiyorum artık hayırlsııMerhaba arkadaşlar;
bir sure yazamadım işlerim çok yoğun ama surekli ara ara okuyorum takip ediyorum sizleri:)bazılarımız cinsiyetleri öğrenmiş ne hoş:)bende dun ikili tarama testimi yaptırdım.ultrasonda dr'um herşeyin normal ve iyi olduğunu soyledi,malesef cinsiyetini goremedik öunku bize resmen ssırtını dondu ufaklık:)))haftayada test sonucum çıkıcak.bir sonraki randevum 1 ay sonra ve direk 4 'lu tarama testim yapılıcak.panik atağım olduğu için normal doğum istemediğimi belirttim sezeryan istediğimi soyledim tamam o zaman hiç vajinal muayene yapmıcaz direk gunumuz geldiğinde sezeryan yapıcaz dedi bi rahatladım bi rahatladım:))
kızlar o kadar çok tuzlu domates yiyorum ki benim oğlan kıpkırmızı bişey çıkıcak galiba:)
Aynen :) esim ve kvdem kizil sacli acaba kizilmi olcak diyorum :)kızlar o kadar çok tuzlu domates yiyorum ki benim oğlan kıpkırmızı bişey çıkıcak galiba:)
3lüyü yaptırdın mı neden hemen daha 4lüden bahsediyorsun ki.ben 2li yaptırdım iyi dedi 3lüyü yaptırmasam mı diiye düşünüyorum yinede doktorum yapalım dedi belki yaptırırım ama bilmiyorum artık hayırlsıı
BENDE DÜN GÖSTERDİM İKİLİ GAYET İYİ ÜÇLÜYE GEREK YOK DEDİ GENELDE BÖYLE DİYORLAR AMA3lüyü yaptırdın mı neden hemen daha 4lüden bahsediyorsun ki.ben 2li yaptırdım iyi dedi 3lüyü yaptırmasam mı diiye düşünüyorum yinede doktorum yapalım dedi belki yaptırırım ama bilmiyorum artık hayırlsıı
:) BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM CANIM YAAynen :) esim ve kvdem kizil sacli acaba kizilmi olcak diyorum :)
canım aynen bende senin gibiyim sadece aşırı uyukluyorum oonun dışında bulantı kusma vs olmadı bazen hissetmiyorum bile korkuyorum kendi kendime bu bebek nerde diye
BENİMDE ÖYLE 15.HAFTAMDA OLMAMA RAĞMEN BİR TÜRLÜ GEÇMEK NEDİR BİLMEDİkeşke bende sizler gibi olabilsem(6 kılo verdim şimdiye kadar.iki gundur iyiydim tam seviniyordum bu sabah gene lavaboyla kardeş durumdayız:)bunada şükür ne yapayım:))
Bende boyle bir adet kazsndim birde domatesler koyden gelinci tuzlayip tuzlayip yiyorum bugunde kislik yapmayi dusunuyorumbenimde kahvaltı da midem bulanıyo fakat ısırarak yiyorum tuzlu hiç böyle bir adetim yoktu :)
:) AMA GERÇEKTEN GÜZEL OLUYORBende boyle bir adet kazsndim birde domatesler koyden gelinci tuzlayip tuzlayip yiyorum bugunde kislik yapmayi dusunuyorum
CNM O HAFTALARDA GÖRÜYORLAR AMA SÖYLEMİYORLAR BENDE DÜN TAM ANLAMIYLA ÖĞRENDİM 15.HAFTAM BİKAÇ HAFTA DAHA BEKLE DERİM.Merhaba arkadaşlar.. Konuyu takip ediyodum ama şimdiye dek yazmaya fırsatım olmamıştı hiç.. ben de ultrasona göre 13 hafyalık hamileyim..13 mart muhtemel doğum tarihim.. Bulantılarım ve kusmalarım hala daha devam ediyor, çok halsizim yemek dahi yapamıyorum.. Bir de benim doktorum cinsiyetini söylemedi, bakmadı bile belli olmaz diyip kestirip attı.. Sizin cinsiyetler kaç haftalıkken belli olmuştu ? Başka bir doktora gidip öğrenebilir miyim sizce ? çok merak ediyorum (
CNM O HAFTALARDA GÖRÜYORLAR AMA SÖYLEMİYORLAR BENDE DÜN TAM ANLAMIYLA ÖĞRENDİM 15.HAFTAM BİKAÇ HAFTA DAHA BEKLE DERİM.
canım ondan değil benim korkum daha önce kaybım var, belirtiler birden kesildi ve ben hiç anlamadım bile neden olduğunuşimdi birden bulantı kusma kesilince... Allah esirgesin yoksa dert değil :)
kızlar o kadar çok tuzlu domates yiyorum ki benim oğlan kıpkırmızı bişey çıkıcak galiba:)
ben 13+0 ken 2 li test için gittiğimde doktor artık bulantıların kesilmesi gerekir dedi.bende kesilmedi demiştim yakındır kesilir dedi.merak etmeeee
henüz bebekleri hissedemeiğimiz için panik yapıyoruzz..
OĞLUM OLUCAK CANIM :) HERŞEYİN HAYIRLISIhayırlı olsun canım öncelikle.. ben de bekliyim en iyisi :) kız erkek hiç farketmez ikisindede çok mutlu olurum ama insan merak ediyor işte :) senin bebiş ne olacak ??
BENDE KORKUYORUM İLERDE KİLO ALIMI OLURSA DİYE TIRSIYORUM.bende her yemeği tuzlar yerdimm..ama 2li testte bebeği besleyen damarlardan birinde akışta problem çıktı.doktor tuzu kestii..hala imrenerek bakıyorum tuzaaa
Merhaba arkadaşlar.. Konuyu takip ediyodum ama şimdiye dek yazmaya fırsatım olmamıştı hiç.. ben de ultrasona göre 13 hafyalık hamileyim..13 mart muhtemel doğum tarihim.. Bulantılarım ve kusmalarım hala daha devam ediyor, çok halsizim yemek dahi yapamıyorum.. Bir de benim doktorum cinsiyetini söylemedi, bakmadı bile belli olmaz diyip kestirip attı.. Sizin cinsiyetler kaç haftalıkken belli olmuştu ? Başka bir doktora gidip öğrenebilir miyim sizce ? çok merak ediyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?