2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yalnız değilsin bende öğrenemeyenlerdenim ve 14. haftadayız :) arkadaşları okuyunca imreniyorum valla, kontrole de daha çok var nasıl geçecek günler bilmem yani

benim de kontrolüm 16 sında.. eşim de ben de çok merak ediyoruz. aslında söyleyen bir doktor varmış ama erkek olduğu için tercih etmiyorum :) bakalım beklicez biraz daha. kendimi tatlış kıyafetlerden almamak için zor tutuyorum :)

CNIM ÇIKARSA BİLE SANA TAZMİNAT ÖDEMEK ZORUNDA BENİMDE YERİME JOKEY BİR ELEMAN ALICAKLAR SIKMA CANINI KANUNDA HAMİLE BAYANI RAPOR VERDİĞİ HALDE İŞE GERİ ALMIYORSA TAZMİNAT ÖDEMEK ZORUNDA

Bende az evvel kahvaltıdan sonra pıt pıt hissettim tekrardan :):) sol tarafımda hissediyorum hep. Sizlerdede öylemi bayanlar?
Ben bazen sagda hissediyordum ama onu kan akışı diye tahmin ediyorum bu sefer tam göbekdeliği altındaydı

keşke bende sizler gibi olabilsem(6 kılo verdim şimdiye kadar.iki gundur iyiydim tam seviniyordum bu sabah gene lavaboyla kardeş durumdayız:)bunada şükür ne yapayım:))
çoookkk geçmiş olsun canımm çok zordur eminim inşallah atlatırsında en kısa zamanda kesilirr:)

Bende çok çektin sürmedigim kalmadı.bana denize girmek iyi geldi.dogru ve kısa süreli emzirmek gerekiyormuş meme agzında kalmayacak bide emzirdiktrn sonra karbonat yada tuzlu suyla silmeyi deniycem inşallah işe yarar

sen nerde yaşıyorsun canım doktorun nerde çalışıyor?

karha merhaba;benim ilk gebeliğim ama ablamın böyle bir problemi olduğu için biliyorum yanık zeytin yağı bire bire iyi geldi.ayrıca yanık olduğu için çamaşırında ne leke nede koku bırakıyor.bunu çatlakların içinde kullanabilirsin.ne hikmetse ablamda her ikisindede çok faydalı oldu.denemekle bişey kaybedilmez:)

kaç haftalık senin 2li testi yaparken biliyorlar 11.ve 13. haftada falan tahmin ediyor

senin tarih daha yakın benim ki tee 24 ünde :) belli olsada başlasak alışverişe, kız alsam bi dert erkek kıyafeti alsam ayrı dert, öyle cici şeyler varki almadan durmak çok zor

Canım benim bir tanidigimada 12.haftada yüzde 80 erkej demis doktor ama 16. hafta da kız olduğunu öğrendi oyuzden ben dun sormadım bile birdaha ki sefere daha net olur diye

az önce iki buçuk limonu tuzlayıp yedim. üstüne de çikolata yedim şimdi de çay içiyorum varın midemin halini siz düşünün

kızlar fikrinizi almak istiyorum biliyorum çok erken ama ilerde sıkışmamak adına yavaş yavaş bişeyler almak istiyorum bebek arabası ve puset siparişi vericem kırmızı hem erkeğe hemde kıza gider dimi kırmızılı grili yoksa siyahlı mavilimi vereyim aklım karıştı?

@emk87 şimdiden canını sıkma o gün geldiğinde sorunlar öyle güzel çözülüyorki şaşıp kalıyorsun. Belkide müdürün işinden olacak sen kendine beklerken...

Bebeğin rıskı ve kısmetiyle gelir , hiç dert etme , Allah'a dua et , ve hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak:) sevgiler.

kızmızı gri ikisine de gider bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…