canım yalnız değilsin bende öğrenemeyenlerdenim ve 14. haftadayız :) arkadaşları okuyunca imreniyorum valla, kontrole de daha çok var nasıl geçecek günler bilmem yani
CNIM ÇIKARSA BİLE SANA TAZMİNAT ÖDEMEK ZORUNDA BENİMDE YERİME JOKEY BİR ELEMAN ALICAKLAR SIKMA CANINI KANUNDA HAMİLE BAYANI RAPOR VERDİĞİ HALDE İŞE GERİ ALMIYORSA TAZMİNAT ÖDEMEK ZORUNDAKızlar canım sıkıldı müdürüm hamile olduğumu biliyor biraz önce yanıma geldi Bu arada ben kimya mühendisiyim kalite güvence departmanında çalışıyoruz 2 kişiyiz yanımda ki arkadaş kalite kontrol yapıyor bende dökümantasyon. Şey dedi bende hamilelik düşünüyorum sende hamilesin ben kaliteye bir personel daha almayı planlıyorum senin doğumdan sonra gelip gelmeyceğinin garantisi yok riske atamam dedi. Ben de net bir şey söyleyemem ama şu an için iş değiştirme fikrim yok dedim. Ama içim sıkıldı. Hamilelik dönüşü işten çıkarmasınlar beni
Ben bazen sagda hissediyordum ama onu kan akışı diye tahmin ediyorum bu sefer tam göbekdeliği altındaydıBende az evvel kahvaltıdan sonra pıt pıt hissettim tekrardan :):) sol tarafımda hissediyorum hep. Sizlerdede öylemi bayanlar?
çoookkk geçmiş olsun canımm çok zordur eminimkeşke bende sizler gibi olabilsem(6 kılo verdim şimdiye kadar.iki gundur iyiydim tam seviniyordum bu sabah gene lavaboyla kardeş durumdayız:)bunada şükür ne yapayım:))
Bende çok çektin sürmedigim kalmadı.bana denize girmek iyi geldi.dogru ve kısa süreli emzirmek gerekiyormuş meme agzında kalmayacak bide emzirdiktrn sonra karbonat yada tuzlu suyla silmeyi deniycem inşallah işe yararBeni en cok endiselendiren gogus ucu problemi hic bir krem.care olmadi 4 ay aglayarak emzirdim hatta gogsumun ucunun bir kismini bile yuttu kizim allahim buna bi care bilen varsa yazsin dogum sancisi falan anlik gelip gecer ama bu gogus ucu yarasina ne yspilabilir pladtik basliklarlada ben emzirmeyi beceremedim
sen nerde yaşıyorsun canım doktorun nerde çalışıyor?canım gittiğim hastanede dr'um biz 3'lü ve 4'lü tarama testini ayrı ayrı yapmıyoruz dedi.eskiden 3'lü tarama testi vardı ona bir tane daha eklendi ve 4'lü tarama testide yapılmaya başlandı biz direk 4'lü ayrıntılı tarama testini yapıyoruz dedi.3'lü tarama testi yapmıyorlar.bende bu dr'a ilk defa dun gittim ve çok memnun kaldım dun ilk randevumdu ve tam 50 d sürdü muayenem.bana vitaminlerim ağrı kesicilerim yiceklerim içiceklerim herşeyle ilgili detaylı açıkmalarımı yaptı ultrasonda ayrıntılı inceledi eğer dr konusunda karar vermeyenelerinzi varsa tavsiye edebilirim:)yalnız erkek dr.ben normal doğum düşünmediğim için erkek dr tercih ettim.
Beni en cok endiselendiren gogus ucu problemi hic bir krem.care olmadi 4 ay aglayarak emzirdim hatta gogsumun ucunun bir kismini bile yuttu kizim allahim buna bi care bilen varsa yazsin dogum sancisi falan anlik gelip gecer ama bu gogus ucu yarasina ne yspilabilir pladtik basliklarlada ben emzirmeyi beceremedim
kaç haftalık senin 2li testi yaparken biliyorlar 11.ve 13. haftada falan tahmin ediyorMerhaba arkadaşlar.. Konuyu takip ediyodum ama şimdiye dek yazmaya fırsatım olmamıştı hiç.. ben de ultrasona göre 13 hafyalık hamileyim..13 mart muhtemel doğum tarihim.. Bulantılarım ve kusmalarım hala daha devam ediyor, çok halsizim yemek dahi yapamıyorum.. Bir de benim doktorum cinsiyetini söylemedi, bakmadı bile belli olmaz diyip kestirip attı.. Sizin cinsiyetler kaç haftalıkken belli olmuştu ? Başka bir doktora gidip öğrenebilir miyim sizce ? çok merak ediyorum (
benim de kontrolüm 16 sında.. eşim de ben de çok merak ediyoruz. aslında söyleyen bir doktor varmış ama erkek olduğu için tercih etmiyorum :) bakalım beklicez biraz daha. kendimi tatlış kıyafetlerden almamak için zor tutuyorum :)
Tuzlu değil ama bende domatesi çok seviyorum geçen püre için domates dograrken epey yemişimkızlar o kadar çok tuzlu domates yiyorum ki benim oğlan kıpkırmızı bişey çıkıcak galiba:)
nedir bu domatese bu kadar düşkünlük acaba:)Tuzlu değil ama bende domatesi çok seviyorum geçen püre için domates dograrken epey yemişim
Allahtan tam mevsimi lezzetlilerde....nedir bu domatese bu kadar düşkünlük acaba:)
benimde öyle özenip alıyorum çöpe atıyorumAllahtan tam mevsimi lezzetlilerde....
benim cnm hep meyve istiyor zaten .normalde ıvız zıvır tatlı çerez çok severdim.şimdi hiçbirini yiyesim gelmiyor
Canım benim bir tanidigimada 12.haftada yüzde 80 erkej demis doktor ama 16. hafta da kız olduğunu öğrendi oyuzden ben dun sormadım bile birdaha ki sefere daha net olur diyebanada 12 artı 5 te kesin kız dedi :) yüzde kaç dedim 80 dedi sonra pozisyonunu değiştirip bacak arasını tam görüntüleyip yaklaştırdı 90 90 kesinkız dedi erken dönemde yüzdeyüz de denilse yanıldıklarını çok duydumo yüzden inanimmi inanmıyımmı bende bilmiyorum dediğin gibihayırlı sağlıklı olsunda hem sağlıklı hem gönlümüze göre olursada bonus olur
Çok şükür halimize ya bi de şımarıklık yapıyoruzcanım aynen bende senin gibiyim sadece aşırı uyukluyorum oonun dışında bulantı kusma vs olmadı bazen hissetmiyorum bile korkuyorum kendi kendime bu bebek nerde diye
kızmızı gri ikisine de gider bencekızlar fikrinizi almak istiyorum biliyorum çok erken ama ilerde sıkışmamak adına yavaş yavaş bişeyler almak istiyorum bebek arabası ve puset siparişi vericem kırmızı hem erkeğe hemde kıza gider dimi kırmızılı grili yoksa siyahlı mavilimi vereyim aklım karıştı?
öyle düşünüyorum canım teşekkürlerkızmızı gri ikisine de gider bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?