2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öyle düşünüyorum canım teşekkürler
kendimi bildim bileli çocuğum olsun isterdim. çocuklugumdan beri nerdeyse :) şimdi hamileyim ama bebege bir şeyler alma konusuna hiç hevesim yok. niye böyle oluyor acaba. daha tam idrak edememiş olabilir miyim..

kendimi bildim bileli çocuğum olsun isterdim. çocuklugumdan beri nerdeyse :) şimdi hamileyim ama bebege bir şeyler alma konusuna hiç hevesim yok. niye böyle oluyor acaba. daha tam idrak edememiş olabilir miyim..
insan böyle bir şaşkın oluyor canım gayet normal cinsiyetini öğrendikten başlıyor sanki birde bikaç bişey alsan gerisi gelir belki

nasıl bişi sipariş veriyosun canımm merak ettimmmm bizede fikir olur hemm

evet canım benim ilk gebelikkk bide tedaviyle olduu çookkk şükjür gerçektendeee bide biz cinsiyetleri öğrenseydikk

Ayy Rabbim bağışlasın Valla ben pek hevesli değilim öğrenme konusunda sadece yüzünü merak ediyorum

Benimde oglumda oldu biz hastanede spgan surduk ama oyle kesip surduk meğerse baya suyu sürülecek mis.doktor krem verdi ama onuda enzirmeden önce silmem gerekiyordu e cocukta sık emdigi için krem pek kalamiyordu.kayinvalidem sogani iyice sikmis suyunu çıkarmış birkac kez surduk ve resmen geçti bu sefer Allah nasip ederse hastanede surucem soganin suyunu

Ayy Rabbim bağışlasın Valla ben pek hevesli değilim öğrenme konusunda sadece yüzünü merak ediyorum
yaaaaa gerçekten miiii ben düşünmeden kendimi alamıyorumm yaaa çok meraklıyım galibaa kızlar öğrendikçe dr a gitmemek için tutuyorum kendimi

cnm gitti gidiyor.com kuzenim herşeyini ordan almış ve çok memnun bende baktım 379 tl lik bir bebek arabası var üç tekerlekli ve puset hediyeli çok hoşuma gitti benimde
yaaa bende hemen bakıyım canımm dün bayağı altını üstüne getirdim netinn beğendiğim şeyler var benimde paylaşırım

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-bt-2030-falco-travel-sistem-bebek-arabasi-121537230

canım bu modeli beğendim hem uygun renkler konusunda tam karar veremedim bi bak istersen

ahhaha kocam diyor ki sürpriz olsun öğrenmeyelim. doktor söylerse kulağımızı kapatıp lalalala diye bağıralım

ben kizimda kirmizi siyah almistim
Belki 2. Erkek olur diye :)

Insallah iyi gelir o sogan suyu tek denemedigim sey benim

hiç canını sıkma aynı durumu bende yaşıyorum malesef5-6 haftalıkken bulantılarımdan işe gelemediğim için hamileliğimi bildirmek zorunda kaldım.yanımdaki arkadaşlar benim yokluğumda boşluğu idare edemiceklerini patrona soylediklerini için yerime eleman bakıyorlarbende üzüldüm felan ama şimdi takmıyorum.stres yapamam sende yapma zaten seni çıakaramazlar yada tazminat odemek zorundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…