kendimi bildim bileli çocuğum olsun isterdim. çocuklugumdan beri nerdeyse :) şimdi hamileyim ama bebege bir şeyler alma konusuna hiç hevesim yok. niye böyle oluyor acaba. daha tam idrak edememiş olabilir miyim..öyle düşünüyorum canım teşekkürler
sureklı okuyun kendınıze. ozellıkle felak nas surelerını. Allah ın ıznıyle bırseycık olmaz. Rabbım hepımızı korusun.Dua et :)
insan böyle bir şaşkın oluyor canım gayet normal cinsiyetini öğrendikten başlıyor sanki birde bikaç bişey alsan gerisi gelir belkikendimi bildim bileli çocuğum olsun isterdim. çocuklugumdan beri nerdeyse :) şimdi hamileyim ama bebege bir şeyler alma konusuna hiç hevesim yok. niye böyle oluyor acaba. daha tam idrak edememiş olabilir miyim..
evet canım benim ilk gebelikkk bide tedaviyle olduu çookkk şükjür gerçektendeeeÇok şükür halimize ya bi de şımarıklık yapıyoruzilk gebeliğin mi ?
nasıl bişi sipariş veriyosun canımm merak ettimmmmkızlar fikrinizi almak istiyorum biliyorum çok erken ama ilerde sıkışmamak adına yavaş yavaş bişeyler almak istiyorum bebek arabası ve puset siparişi vericem kırmızı hem erkeğe hemde kıza gider dimi kırmızılı grili yoksa siyahlı mavilimi vereyim aklım karıştı?
evet canım benim ilk gebelikkk bide tedaviyle olduu çookkk şükjür gerçektendeeebide biz cinsiyetleri öğrenseydikk
cnm gitti gidiyor.com kuzenim herşeyini ordan almış ve çok memnun bende baktım 379 tl lik bir bebek arabası var üç tekerlekli ve puset hediyeli çok hoşuma gitti benimdenasıl bişi sipariş veriyosun canımm merak ettimmmmbizede fikir olur hemm
sen nerde yaşıyorsun canım doktorun nerde çalışıyor?
Benimde oglumda oldu biz hastanede spgan surduk ama oyle kesip surduk meğerse baya suyu sürülecek mis.doktor krem verdi ama onuda enzirmeden önce silmem gerekiyordu e cocukta sık emdigi için krem pek kalamiyordu.kayinvalidem sogani iyice sikmis suyunu çıkarmış birkac kez surduk ve resmen geçti bu sefer Allah nasip ederse hastanede surucem soganin suyunuAy cnm ayni beni anlatmissin valla
Benimde tek korkum gogus catlagi 4 ay bende aglayarak emzirdim...ne kremler ne bitkisel urunler denedik olmadi tek care afrikali gibi cirilciplak gezdim gogusler fora:) yaranin iyilesmesi icin kuru kalmasi lazim o yuzden acik gez oylece gecti belki gececegi vardi tabi bilemiycem
Ha birde sunu duymustum bu bebekte yapicam emzirmeden once kuru sogani ikiye bolup birini sag birini sol gogse koyarsan catlamazmis insallah dedikleri gibi olur yoksa korkulu ruyam olcak emzirme geene
yaaaaa gerçekten miiii ben düşünmeden kendimi alamıyorumm yaaa çok meraklıyım galibaa kızlar öğrendikçe dr a gitmemek için tutuyorum kendimiAyy Rabbim bağışlasınValla ben pek hevesli değilim öğrenme konusunda sadece yüzünü merak ediyorum
yaaa bende hemen bakıyım canımm dün bayağı altını üstüne getirdim netinn beğendiğim şeyler var benimde paylaşırımcnm gitti gidiyor.com kuzenim herşeyini ordan almış ve çok memnun bende baktım 379 tl lik bir bebek arabası var üç tekerlekli ve puset hediyeli çok hoşuma gitti benimde
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-bt-2030-falco-travel-sistem-bebek-arabasi-121537230yaaaaa gerçekten miiii ben düşünmeden kendimi alamıyorumm yaaa çok meraklıyım galibaa kızlar öğrendikçe dr a gitmemek için tutuyorum kendimi
yaaa bende hemen bakıyım canımm dün bayağı altını üstüne getirdim netinn beğendiğim şeyler var benimde paylaşırım
bu arada kız olup kayınvalideme benzer diyede korkmuyo değilimmmAyy Rabbim bağışlasınValla ben pek hevesli değilim öğrenme konusunda sadece yüzünü merak ediyorum
ahhaha kocam diyor ki sürpriz olsun öğrenmeyelim. doktor söylerse kulağımızı kapatıp lalalala diye bağıralımyaaaaa gerçekten miiii ben düşünmeden kendimi alamıyorumm yaaa çok meraklıyım galibaa kızlar öğrendikçe dr a gitmemek için tutuyorum kendimi
yaaa bende hemen bakıyım canımm dün bayağı altını üstüne getirdim netinn beğendiğim şeyler var benimde paylaşırım
bu arada kız olup kayınvalideme benzer diyede korkmuyo değilimmm
Yok canim bosuna kokutma memeyi olmuyo ben onuda denedim bebek emmeden hemen once konmadi getekiomus yaptim olmadi sonra pismis sogan koysaydin dediler hastanede nerde pisiricem sogani anacim e vitamini duydum birde kapsulu igneyle delip icindeki siviyi suruyormusun 6.ayda badlasak olur gsliba
ben kizimda kirmizi siyah almistimkızlar fikrinizi almak istiyorum biliyorum çok erken ama ilerde sıkışmamak adına yavaş yavaş bişeyler almak istiyorum bebek arabası ve puset siparişi vericem kırmızı hem erkeğe hemde kıza gider dimi kırmızılı grili yoksa siyahlı mavilimi vereyim aklım karıştı?
Insallah iyi gelir o sogan suyu tek denemedigim sey benimBenimde oglumda oldu biz hastanede spgan surduk ama oyle kesip surduk meğerse baya suyu sürülecek mis.doktor krem verdi ama onuda enzirmeden önce silmem gerekiyordu e cocukta sık emdigi için krem pek kalamiyordu.kayinvalidem sogani iyice sikmis suyunu çıkarmış birkac kez surduk ve resmen geçti bu sefer Allah nasip ederse hastanede surucem soganin suyunu
Kızlar canım sıkıldı müdürüm hamile olduğumu biliyor biraz önce yanıma geldi Bu arada ben kimya mühendisiyim kalite güvence departmanında çalışıyoruz 2 kişiyiz yanımda ki arkadaş kalite kontrol yapıyor bende dökümantasyon. Şey dedi bende hamilelik düşünüyorum sende hamilesin ben kaliteye bir personel daha almayı planlıyorum senin doğumdan sonra gelip gelmeyceğinin garantisi yok riske atamam dedi. Ben de net bir şey söyleyemem ama şu an için iş değiştirme fikrim yok dedim. Ama içim sıkıldı. Hamilelik dönüşü işten çıkarmasınlar beni
aaaa evet bakmıştım canım bu travel sistem ne diyede kafa yormuştumhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-bt-2030-falco-travel-sistem-bebek-arabasi-121537230
canım bu modeli beğendim hem uygun renkler konusunda tam karar veremedim bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?