- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Ayyy guldurdun beni sen çok yaşa e mibu arada kız olup kayınvalideme benzer diyede korkmuyo değilimmm
ayyyy ilahii bizeeyaaaaa deme öyle Allah korusun ben düşünemiyorum bile bebeğim kv ye benzerse sevemem herhalde
renklı ultrasonu bızde ıstesek verır mı? yoksa dr mu karar verıyor? ayrı bır ucrete tabı mı?kızlar bugun 2li tesitime bakltı doktor bi sorun yok dedi ama renkli ultrason istedi. ultrasonda bakarken ben sormamama rağmen bi anda kız bu dedi . yüzde 80 kız dedi hayırlısı bakalım ne olcak ama ben daha öğrenmek için merakta değildim pat diyesöyledi yaaa
SAğlıklı hayırlı evlat olsun İNŞAALLAH ama öyle pat diye söylemesi hoş değil sonuçta biz heyecanlıyız. böyle şeyleri daha güzel yollarla öğrenmek isteriz. ama işte doktorların çoğu bu heyecanı anlamıyor..kızlar bugun 2li tesitime bakltı doktor bi sorun yok dedi ama renkli ultrason istedi. ultrasonda bakarken ben sormamama rağmen bi anda kız bu dedi . yüzde 80 kız dedi hayırlısı bakalım ne olcak ama ben daha öğrenmek için merakta değildim pat diyesöyledi yaaa
Kızlar bende deneyimli bir anne olarak fikrimi soyliyeyim hani baston gibi kapanan arabalar varya ben ogluma hamileyken(oğlum 8,5 yasinda) onlarin yatanlari yoktu oyuzden ben normal kapananlardan aldım ama okadar hantalki bi otobüse dolmusa binsen senden çok yer kapliyo kapatip tasimak cok zor oyüzden ben baston gibi kapananlardan alin derim bizimki hala saglam oyüzden ben yine onu kullanicam tabiaaaa evet bakmıştım canım bu travel sistem ne diyede kafa yormuştumbence mavi-gri yada kırmızı-gri ama kırmızıya tükenmişş diyoo
Ayyy guldurdun beni sen çok yaşa e mi[/
arkadaslar merhabalar
daha cok erken bılıyorum ama ara ara benı dogum seklı dusunduruyor.
benım ılk gebelıgım tecrubem yok. ama burda tecrubelı anneler var:)
normal dogumdan cok korkuyorum. evet adı ustunde normal belkı anne ve bebek ıcınde en guzelı ama korkumu da engelleyemıyorum. ama yınede hayırlısı dıyorum hangısı daha kolay ve hayırlı olacaksa benım ıcın o olsun.
sımdı unuttum hangı arkadas oldugunu ama normal dogumdan korktugunu soyleyınce sezaryan demıs dırek. benımde oyle olur mu acaba:) hayırlısı genede gonlum... hayırlısı olsun:)
çok iyiymişş vallaaahhaha kocam diyor ki sürpriz olsun öğrenmeyelim. doktor söylerse kulağımızı kapatıp lalalala diye bağıralım
aynen oyle.aynı dertten bende muzdaribim canım, hamile kalmadan önce çook düşünüyordumşimdi düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı neyse o olsun, Rabbim yardım eder nasılsa diyorum... tabi sonlara doğru yusuf yusuf durumlarıda olur gibime geliyor
tabiki öncelikle hayırlı evlat olsun ama ben ihtimalleri sevmiyorum kesin olsun geç öğreneyim adam pat diye söledi allahım yaaSAğlıklı hayırlı evlat olsun İNŞAALLAH ama öyle pat diye söylemesi hoş değil sonuçta biz heyecanlıyız. böyle şeyleri daha güzel yollarla öğrenmek isteriz. ama işte doktorların çoğu bu heyecanı anlamıyor..
ben istemeden söyledi ikili testte bi sorun yok ama yinede tıp fakültesinde detaylı ultrason yaptır dedi .onuda ekimde yaptır dedi gün söyledi 3lü teste gerek duymuyorum benim için ikili önemli dedirenklı ultrasonu bızde ıstesek verır mı? yoksa dr mu karar verıyor? ayrı bır ucrete tabı mı?
aaa çok hoş canım yakızlar bende buna bayıldım anne yanı beşikk mişşş biraz pahalı ama çok hoşuma gitti kullanışlı olurmu bilmiyorum:)
aynen oyle.
bır yanım sezaryan ıstedıgım ıcın belkı o bana normal dogumdan daha cok acı verecek dıyor. bız bılemıyoruz kı ıste...
bır yanım hadı dıyelım normal doguma karar verdık belkı dogum anında gıdısat sezaryanı gerektırecek. oyle seyler de var ya hanı... tabı hayırlısı dıyelım. cok heycanlı:)
bır de catı muayenesı var normale karar verıldıgınde
ben sımdıye kadar rahatsızlıgı olup o meshur catala hıc yatmadım tanısmadık henuz:) ne olacak bakalım
cok hosmuskızlar bende buna bayıldım anne yanı beşikk mişşş biraz pahalı ama çok hoşuma gitti kullanışlı olurmu bilmiyorum:)
anne olmak kolay degıl galıba:))o kadar çok bilinmez varki nasipse yaşayıp görüceğiz, ben şimdiden düşünüp hem kendimi hem kuzumu strese sokmak istemiyorum, Allahım inşallah hepimizi hayırla kurtarır :)
zor işler niye hep bu bayanlarda anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?