2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ogluma hamileyken cok kararsizdim benim gittigim dotorda hamileydi benden iki ay once doğum yapti bende ona siz nasil doğum yapacaksınız diye sordum sonuçta doğum doktoru ve eside dogum uzmaniydi oda sezeryan yapacagini soyledi ben de ogun kedin olarak sezeryana karar verdim normaldende korkuyordum zaten epiduralli sezeryan oldum.ilacin etkisi geçtiğinde ameliyat yerimde şiddetli bir kesik ağrısı oldu hemsireyi cagirdik agri kesici yapti sonra olmadi hic ama kalkarken otururken biraz aci oluyor tsbi sonuçta ameliyat ama dayanilamiyacak bir aci degil birde ben hep hareket ettim yürüdüm cabuk iyilestim insallah bu seferde oyle olur

Canım doğum yaptıktan sonra bunların çok önemsiz detaylar olduğunu anlayacaksın. Burada önemli olan olay senin dünyaya bir canlı getiriyor olman. İster vajinandan çıkmış, ister karnından çıkmış önemi yok. Ben ilk hamileliğimde deli gibi normal doğum istedim. Sürekli doğum hikayeleri okuyup kendimi gazlıyordum mutlaka bunu tecrübe etmeliyim diye. tam 40 haftalıkken nişanım geldi. 41 haftalık olana kadar bekledik suyum azaldı ve doktor doğumu başlatmamız lazım dedi. Suni sancı aldım 7 saat boyunca ama bebek kanala girmedi ve kalp atışları düştü hemen sezeryana girdim çok şükür sağ salim kızımı kucağıma aldım

Allah bagıslasın evladınızı.
dogru soyluyorsunuz. cok takılmamak lazım. Rabbım bılır.
ama ılk olunca ıster ıstemez arastırmalar okumalar baslıyor:)

canım zaten iş aramayı planlıyordum sonrası için ama böyle açık söyleyincede bir garip oldum açıkcası

Kızlar puset konusunda acele etmeyin derim . Martta doğucak Hazirana kadar binemicek. Hem yer kaplıcak.
Puseti ben bekleticem. Doğdukdan sonra alıcam.

Allah bagıslasın evladınızı.
dogru soyluyorsunuz. cok takılmamak lazım. Rabbım bılır.
ama ılk olunca ıster ıstemez arastırmalar okumalar baslıyor:)

Teşekkürler canım amin hepimizin evladını Allah bağışlasın sağ salim kucaklarımıza alalım :) Arastır arastır bitmiyor zaten :)

Bizim bebek arabamiz chicco lite a way ve cok memnunum kizim hala biniyor simdi kardesinde cok hafif ve surumu kolay bir bakin isterseniz kizlar

Çatala çıkınca belli olur cnm eger muayene sırasında kendini çok kasmazsan ve çatında müsait olursa normal dogum yaparsın

Merhaba kızlar. Benim nedense bu hafta içerisinde sağ kasığımda bir ağrı oluşmaya başladı. İnternetten okuduğum kadarı ile 3. ay içerisinde iken rahim genişlemesi olduğundan olabilirmiş. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba merak ettim

EVET CANIM BENDE 15.HAFTALIĞIM AYNI SORUN BENDE DE VAR KASIKLARIMDA SANKİ SANCILI ADET OLUR GİBİ AĞRI VAR

bende de var hayatim normal

Benim baştan beri var son zamanlarda azalmıştı dün gece epey agrıdı 10 gibi geçti

Gerçekten mi içim rahatladı gerçekten glsnn çok saol. Her ne kadar 12 haftayı tamamlamış olsam da insanın içindeki korku hiç geçmiyor

merhaba sevgili mart anneleri uzun zamandır sizi takip ediyordum. yazmak bugüne kısmetmiş. ben de mart annesiyim inş. Tahmini doğum tarihi 8 mart. Bu arada ne çok 8 mart annesi var. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)

e_pack baston olan model dimi çok kullanışlı gerçekten ondan almadığıma pişmanım :)
evet cnm ben cok cok memnun kaldim iyi ki bunu almisim dedim s8mdi lite way plus cikmis travel sistem pusette takiliyor falan onada bakabilirsiniz kizlar

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-05-16-05-20.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 46
HOŞGELDİNNN:)

Merhaba canim nasil yapayim zeytin yagini ocakta yakip iliyinca suruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…