Ben ogluma hamileyken cok kararsizdim benim gittigim dotorda hamileydi benden iki ay once doğum yapti bende ona siz nasil doğum yapacaksınız diye sordum sonuçta doğum doktoru ve eside dogum uzmaniydi oda sezeryan yapacagini soyledi ben de ogun kedin olarak sezeryana karar verdim normaldende korkuyordum zaten epiduralli sezeryan oldum.ilacin etkisi geçtiğinde ameliyat yerimde şiddetli bir kesik ağrısı oldu hemsireyi cagirdik agri kesici yapti sonra olmadi hic ama kalkarken otururken biraz aci oluyor tsbi sonuçta ameliyat ama dayanilamiyacak bir aci degil birde ben hep hareket ettim yürüdüm cabuk iyilestim insallah bu seferde oyle oluraynen oyle.
bır yanım sezaryan ıstedıgım ıcın belkı o bana normal dogumdan daha cok acı verecek dıyor. bız bılemıyoruz kı ıste...
bır yanım hadı dıyelım normal doguma karar verdık belkı dogum anında gıdısat sezaryanı gerektırecek. oyle seyler de var ya hanı... tabı hayırlısı dıyelım. cok heycanlı:)
bır de catı muayenesı var normale karar verıldıgınde
ben sımdıye kadar rahatsızlıgı olup o meshur catala hıc yatmadım tanısmadık henuz:) ne olacak bakalım
bende çok beğendim canımaaa çok hoş canım ya
evet yaa o düşündürüyo yataga göre ayarlanıyomuş ama linkini veriyim bak istersen http://www.picabo.com.tr/chicco-next2me-bebek-besik-fuchsiacok hosmus
ama bana pek kullanıslı olmaz gıbı geldı.
aynen oyle.
bır yanım sezaryan ıstedıgım ıcın belkı o bana normal dogumdan daha cok acı verecek dıyor. bız bılemıyoruz kı ıste...
bır yanım hadı dıyelım normal doguma karar verdık belkı dogum anında gıdısat sezaryanı gerektırecek. oyle seyler de var ya hanı... tabı hayırlısı dıyelım. cok heycanlı:)
ben sımdıye kadar rahatsızlıgı olup o meshur catala hıc yatmadım tanısmadık henuz:) ne olacak bakalım
Allah bagıslasın evladınızı.Canım doğum yaptıktan sonra bunların çok önemsiz detaylar olduğunu anlayacaksın. Burada önemli olan olay senin dünyaya bir canlı getiriyor olman. İster vajinandan çıkmış, ister karnından çıkmış önemi yok. Ben ilk hamileliğimde deli gibi normal doğum istedim. Sürekli doğum hikayeleri okuyup kendimi gazlıyordum mutlaka bunu tecrübe etmeliyim diye. tam 40 haftalıkken nişanım geldi. 41 haftalık olana kadar bekledik suyum azaldı ve doktor doğumu başlatmamız lazım dedi. Suni sancı aldım 7 saat boyunca ama bebek kanala girmedi ve kalp atışları düştü hemen sezeryana girdim çok şükür sağ salim kızımı kucağıma aldım
canım zaten iş aramayı planlıyordum sonrası için ama böyle açık söyleyincede bir garip oldum açıkcasıhiç canını sıkma aynı durumu bende yaşıyorum malesef5-6 haftalıkken bulantılarımdan işe gelemediğim için hamileliğimi bildirmek zorunda kaldım.yanımdaki arkadaşlar benim yokluğumda boşluğu idare edemiceklerini patrona soylediklerini için yerime eleman bakıyorlar bende üzüldüm felan ama şimdi takmıyorum.stres yapamam sende yapma zaten seni çıakaramazlar yada tazminat odemek zorundalar
Allah bagıslasın evladınızı.
dogru soyluyorsunuz. cok takılmamak lazım. Rabbım bılır.
ama ılk olunca ıster ıstemez arastırmalar okumalar baslıyor:)
Kızlar puset konusunda acele etmeyin derim . Martta doğucak Hazirana kadar binemicek. Hem yer kaplıcak.
Puseti ben bekleticem. Doğdukdan sonra alıcam.
Çatala çıkınca belli olur cnm eger muayene sırasında kendini çok kasmazsan ve çatında müsait olursa normal dogum yaparsınaynen oyle.
EVET CANIM BENDE 15.HAFTALIĞIM AYNI SORUN BENDE DE VAR KASIKLARIMDA SANKİ SANCILI ADET OLUR GİBİ AĞRI VARMerhaba kızlar. Benim nedense bu hafta içerisinde sağ kasığımda bir ağrı oluşmaya başladı. İnternetten okuduğum kadarı ile 3. ay içerisinde iken rahim genişlemesi olduğundan olabilirmiş. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba merak ettim
bende de var hayatim normalMerhaba kızlar. Benim nedense bu hafta içerisinde sağ kasığımda bir ağrı oluşmaya başladı. İnternetten okuduğum kadarı ile 3. ay içerisinde iken rahim genişlemesi olduğundan olabilirmiş. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba merak ettim
Benim baştan beri var son zamanlarda azalmıştı dün gece epey agrıdı 10 gibi geçtiMerhaba kızlar. Benim nedense bu hafta içerisinde sağ kasığımda bir ağrı oluşmaya başladı. İnternetten okuduğum kadarı ile 3. ay içerisinde iken rahim genişlemesi olduğundan olabilirmiş. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba merak ettim
evet cnm ben cok cok memnun kaldim iyi ki bunu almisim dedim s8mdi lite way plus cikmis travel sistem pusette takiliyor falan onada bakabilirsiniz kizlare_pack baston olan model dimi çok kullanışlı gerçekten ondan almadığıma pişmanım :)
HOŞGELDİNNN:)merhaba sevgili mart anneleri uzun zamandır sizi takip ediyordum. yazmak bugüne kısmetmiş. ben de mart annesiyim inş. Tahmini doğum tarihi 8 mart. Bu arada ne çok 8 mart annesi var. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)
Merhaba canim nasil yapayim zeytin yagini ocakta yakip iliyinca suruyoruzkarha merhaba;benim ilk gebeliğim ama ablamın böyle bir problemi olduğu için biliyorum yanık zeytin yağı bire bire iyi geldi.ayrıca yanık olduğu için çamaşırında ne leke nede koku bırakıyor.bunu çatlakların içinde kullanabilirsin.ne hikmetse ablamda her ikisindede çok faydalı oldu.denemekle bişey kaybedilmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?