HOŞBULDUK:)HOŞGELDİNNN:)
Birde bunu buldum az once b8r yerde tavsiye etmisler cnm nuk un balm kremiymis denemekte vayda var bunu denememistim ben kizimdaMerhaba canim nasil yapayim zeytin yagini ocakta yakip iliyinca suruyoruz
merhaba sevgili mart anneleri uzun zamandır sizi takip ediyordum. yazmak bugüne kısmetmiş. ben de mart annesiyim inş. Tahmini doğum tarihi 8 mart. Bu arada ne çok 8 mart annesi var. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)
merhaba sevgili mart anneleri uzun zamandır sizi takip ediyordum. yazmak bugüne kısmetmiş. ben de mart annesiyim inş. Tahmini doğum tarihi 8 mart. Bu arada ne çok 8 mart annesi var. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)
güzelmiş valla çok da uygunmuş bana kalsa bende alırdım hemen ama eşim erkenbu fiyata buluruz diyo aldırtmıyo ona kalırsak iyice sıkışcaz valla
cnım benim eşimde tam tersi mama sandalyesi hamak salıncak herşeyini alalım doğumdan sonra beze anca para yetişir diyo:)güzelmiş valla çok da uygunmuş bana kalsa bende alırdım hemen ama eşim erkenbu fiyata buluruz diyo aldırtmıyo ona kalırsak iyice sıkışcaz valla
kırmızı açık güzel bence hem kız hem erkeğe uygun olurKIZLAR BENDE MAVİYİ ÇOK BEĞENDİM ACABA ONUMU ALSAM ÇOK BEĞENDİM BU MODELİ ÇÜNKÜ
Benim eşim de her seye erken diyor :)güzelmiş valla çok da uygunmuş bana kalsa bende alırdım hemen ama eşim erkenbu fiyata buluruz diyo aldırtmıyo ona kalırsak iyice sıkışcaz valla
bende öyle düşünüyorum zaten bi müddet ücretsiz izin kullancam bi sürü masraf hangi birine yetişcez şimdiden alsam diyorum ama o engelliyo korkuyo çünkü 6 aydan önce bişey alınmaz diye duymuş ondan almak istemiyo ki bende duydum ama bi yandan da olacağı varsa 9 aylıkken de olur diye düşünüyorum erkenden almak iyi bence sıkışmadan içimize sinen şeyleri alabilirizcnım benim eşimde tam tersi mama sandalyesi hamak salıncak herşeyini alalım doğumdan sonra beze anca para yetişir diyo:)
canım herşeyden Allahtan tabiki de kötü düşünmeyelim alıp kenara atıcaz doğmamış çocuğa don biçilmez derler ama kutusundan bile çıkartmayı düşünmüyorum o doğana kadar rabbim sağlıcakla kucağımızı almayı nasip etsin inş.bende öyle düşünüyorum zaten bi müddet ücretsiz izin kullancam bi sürü masraf hangi birine yetişcez şimdiden alsam diyorum ama o engelliyo korkuyo çünkü 6 aydan önce bişey alınmaz diye duymuş ondan almak istemiyo ki bende duydum ama bi yandan da olacağı varsa 9 aylıkken de olur diye düşünüyorum erkenden almak iyi bence sıkışmadan içimize sinen şeyleri alabiliriz
çok güzel fiyatı ne kadar acabakızlar bende buna bayıldım anne yanı beşikk mişşş biraz pahalı ama çok hoşuma gitti kullanışlı olurmu bilmiyorum:)
Canm dt 29.7.83 sat da 10 hazirandogum tarihini ve son adet tarihini yazarsan bakarim canim:)
hepsi ayrı bir dert ya yemin ederim ki tam hassas zamanlarımızda yaptıklarına bakın boşver cnm boşa stres yapma bende pazartesi günü ayrılacağımı söyleyeceğim asıl benim başıma neler gelecek siz görün10 gün rapor almıştım düşük riskimden dolayı , sgk hem halen yatırmadı rapor paramı hemde 8 gün veriyormuş 10gün yerine.
Muhsebe müdürüne söyledim böyle böyle siz kesmeyin , ben sgkdan alınca size getiririm. Patron kabul etmemiş.
Bir yumruk oturdu mideme , ya sabır ya selamet dedim , içimden dua ediyorum ama öfkem halen dinmedi.
Sanırım gebeliğim bitince bu işyeride benim için bitecek...
hiç sinirlenme arkadaşım kanunen senin dediğin gibi bişe yapmaları yasak olur10 gün rapor almıştım düşük riskimden dolayı , sgk hem halen yatırmadı rapor paramı hemde 8 gün veriyormuş 10gün yerine.
Muhsebe müdürüne söyledim böyle böyle siz kesmeyin , ben sgkdan alınca size getiririm. Patron kabul etmemiş.
Bir yumruk oturdu mideme , ya sabır ya selamet dedim , içimden dua ediyorum ama öfkem halen dinmedi.
Merhaba kızlar. Benim nedense bu hafta içerisinde sağ kasığımda bir ağrı oluşmaya başladı. İnternetten okuduğum kadarı ile 3. ay içerisinde iken rahim genişlemesi olduğundan olabilirmiş. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba merak ettim
hepsi ayrı bir dert ya yemin ederim ki tam hassas zamanlarımızda yaptıklarına bakın boşver cnm boşa stres yapma bende pazartesi günü ayrılacağımı söyleyeceğim asıl benim başıma neler gelecek siz görün
hiç sinirlenme arkadaşım kanunen senin dediğin gibi bişe yapmaları yasak olur
Hepsi aynı bunların bebek kısmetiyle gelir diyelim Allah'a havale edelim kızlar. Hakkımızda hayırlısı olsun10 gün rapor almıştım düşük riskimden dolayı , sgk hem halen yatırmadı rapor paramı hemde 8 gün veriyormuş 10gün yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?