2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canim nasil yapayim zeytin yagini ocakta yakip iliyinca suruyoruz
Birde bunu buldum az once b8r yerde tavsiye etmisler cnm nuk un balm kremiymis denemekte vayda var bunu denememistim ben kizimda

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-04-23-04-10.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 56

inşallah canım hoşgeldin :)

hoş geldinnnnn:))

kızlar benim göbek deliğimin solunda bi ağrı var..böyle bi ağrısı olan varmı
birde bu demir ilacı gerçekten tuvalet problemi yapıyorr

güzelmiş valla çok da uygunmuş bana kalsa bende alırdım hemen ama eşim erkenbu fiyata buluruz diyo aldırtmıyo ona kalırsak iyice sıkışcaz valla
cnım benim eşimde tam tersi mama sandalyesi hamak salıncak herşeyini alalım doğumdan sonra beze anca para yetişir diyo:)

cnım benim eşimde tam tersi mama sandalyesi hamak salıncak herşeyini alalım doğumdan sonra beze anca para yetişir diyo:)
bende öyle düşünüyorum zaten bi müddet ücretsiz izin kullancam bi sürü masraf hangi birine yetişcez şimdiden alsam diyorum ama o engelliyo korkuyo çünkü 6 aydan önce bişey alınmaz diye duymuş ondan almak istemiyo ki bende duydum ama bi yandan da olacağı varsa 9 aylıkken de olur diye düşünüyorum erkenden almak iyi bence sıkışmadan içimize sinen şeyleri alabiliriz

canım herşeyden Allahtan tabiki de kötü düşünmeyelim alıp kenara atıcaz doğmamış çocuğa don biçilmez derler ama kutusundan bile çıkartmayı düşünmüyorum o doğana kadar rabbim sağlıcakla kucağımızı almayı nasip etsin inş.

Kızlar biz dün akşam eşimle dolaştık bebek mağazalarını çocuk odası bebek arabası o kadar güzel şeyler varkiiii Herşeyi alası geliyor insanın eşim benden meraklı çocuk odası beğendim 5000 tl valla çok pahalı ama alıcım gibi gözüküyor bakalım bebek arabası beğendim bide kraft bide pierre cardin marka onlar 1000-1100 civarı bebek arabası alırsam 2. De de kullanırım çocuk odasını da o şekilde düşünüyorum bakalım ama şu cinsiyetler biran önce belli olsada bizde başlasak alışverişe oda alıp almama konusunda hep kararsız kaldım ama arıcam gibi gözüküyor bakalım ben 6 aylıktan falan odasını almayı planlıyorum zaten oda 1 ay sonra falan geliyormuş bende odanın dizaynını yaparım boyası falan oda gelinceye kokusu falan çıkması gerekiyormuş öyle dediler bakalım çok güzel heycan bunlar yaa :)

10 gün rapor almıştım düşük riskimden dolayı , sgk hem halen yatırmadı rapor paramı hemde 8 gün veriyormuş 10gün yerine.
Muhsebe müdürüne söyledim böyle böyle siz kesmeyin , ben sgkdan alınca size getiririm. Patron kabul etmemiş.

Bir yumruk oturdu mideme , ya sabır ya selamet dedim , içimden dua ediyorum ama öfkem halen dinmedi.

Sanırım gebeliğim bitince bu işyeride benim için bitecek...

hepsi ayrı bir dert ya yemin ederim ki tam hassas zamanlarımızda yaptıklarına bakın boşver cnm boşa stres yapma bende pazartesi günü ayrılacağımı söyleyeceğim asıl benim başıma neler gelecek siz görün

hiç sinirlenme arkadaşım kanunen senin dediğin gibi bişe yapmaları yasak olur

Benimde kasıklarımda bu hafta çok ağrı olmaya başladı. Yürürken dik duramıyorum resmen.galiba bu haftalarda normal

hiç sinirlenme arkadaşım kanunen senin dediğin gibi bişe yapmaları yasak olur

Desteğiniz için teşekkür ederim , Allah'a havale ediyorum kendilerini , Padişahlıkla yönetilen bir şirket , çok fazla bişey beklememek lazım , onun için doğumdan sonra dönmem kararımı doğruladı bir kere daha...

Hepsi aynı bunların bebek kısmetiyle gelir diyelim Allah'a havale edelim kızlar. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…