2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

OF KIZLAR EVE GİDİP TEMİZLİK YAPACAĞIM DAHA YARIN VE PAZAR GÜNÜ MİSAFİRLERİM VAR

Bende temizlik işlerimi perşembe ve cuma akşamlarına bölüyorum haftasonu kızıma vakit ayırayım diye... çalıştığım sürece bu hep böyle oldu...

evet gerçekten bu alışveriş olayı çok güzel :) ben de cinsiyet biran önce belli olsada alsam diyorum bir kaç birşey. ev bnm olmadığı için ve taşınma durumumuz olduğu için ben bebek odası yapmayacağım ama imkanı olan arkadaşlar yapsın mutlaka çok güzel oluyor duvar kağıdı perdesi beşiği derken bayılıyorum :) araba konusunda da çok iyi birşey alıp almama konusunda kararsızım açıkçası. 1000 lira büyük bi rakam gibi geliyor ama arabalara bakıyorum şöyle biraz iyi birşey alıyım dersen zaten fiyatlar 500 600 den başlıyor. ben de dün gece internetten baktım beşik, araba ve isim önerilerine. cinsiyet bi belli olaydı iyiydi :)

Biz de tam olarak oda yapacağız diyemesem de en azından bebeğin kıyafetleri için dolap ve şifonyer almayı planlıyoruz. Yatak olarak da park yatak alacağız sanırım. Çok kullanışlı odluğunu düşünüyorum. Daha tabi çok var. Temizlik de önceden kendim yapıyordum ama hamile olduğumdan beri yapmıyorum sayılır. Yeni yeni yardımcı bayan almaya başladım. Sonuçta işe de başlayınca daha zor olacak. Bir de doktoruma sormuştum temizlik olayını. Temizlik maddelerini soluma, o nedenle yapma demişti. Allah'tan eşim de yanımdaydı da duydu yani Temizlik yüküm ortadan kalkmış oldu

bende odaya beşik ve cekmeceli dolap dusunuyorum bu ikisi yeter simdilik nasipse 6-7 ayindada odasini ayirmayi dusunuyorum hersey yolunda gider ins. Yatak odasi içinde o ilk ayalr icin uygun fiyaya birsey almayi dusunuyorum bakalim kismet.
temizlil yapmayo bile ozledim ben 10 günden fazladir hic birsey yapmiyorum sadecw yatmaktan baska :sanenm ve esimde butun is ..saglik olsunnn
Bende raporliyum 17 gun toplamda daha bitmedi raporum ama sgk gec yatiriyormua biraz cok sibie bozucuu zaten maaslae gecikio ueterince

Canm dt 29.7.83 sat da 10 haziran
erkek cikti canim

kendimi bildim bileli çocuğum olsun isterdim. çocuklugumdan beri nerdeyse :) şimdi hamileyim ama bebege bir şeyler alma konusuna hiç hevesim yok. niye böyle oluyor acaba. daha tam idrak edememiş olabilir miyim..
ben de tam tersi hiç çocuk hayali yoktu. evlendim yine yoktu. artık yaş geçmesin diye dedim bi tane de olsa yapalım dedim. şimdi de bir an önce cinsiyet öğrensem de birşeyler alsam diyorum. heralde gidişat ya senin ki ya benim ki gibi oluyor :))

MRB. arkadaşlar 14.haftada ilk gebeliğinde bebeğin hareketlerini hissedenler var mııı?

Bugün doktora gittim kızlar,benim pıtırcık bir hareketliydi ki doktor çok yaramaz dedi(bendeki enerji düşüklüğünün de sebebini anlamış oldum :) ),neyse ki işimize yaradı ense kalınlığı ve burun kemiğini rahat gördük :) çok ilginçti, çok heyecanlandımm :)

Teşekkürler senben sağlıkla olsunlarda merak işte:)

MRB. arkadaşlar 14.haftada ilk gebeliğinde bebeğin hareketlerini hissedenler var mııı?

Çok yoruluyorum sanki uzandığımda kalkamayacak gibiyim meğer bütün enerjimi alıyormuş yaramaz :) Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde doğum yapıp bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet canım 1000 lira çok gerçekten travel sistem olanlar pahalı zaten ama şuada var çok büyük oluyorlar beni düşündüren bide büyük olması :/ cinsiyet belli olsa başlıcam alışverişe yavaş yavaş :)) eşim diyo ki kız olursa analı kızlı ancak tüketirsiniz Bende evet onuda alıştırcam diyorum erkek olursalar tüketcez diyorum alay ediyo Internet'te artık hep bebeğim için geziniyorum herşey meleğim için kendime bişey baktığım yok kurban olsun annesi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…