DİMİ 1133 SAYFAYA GELMİŞİZ:)Merhaba annişler burda konular ne kadar çabuk değişiyo, okumaya bile yetişemiyorum
Hepsi aynı bunların bebek kısmetiyle gelir diyelim Allah'a havale edelim kızlar. Hakkımızda hayırlısı olsun
OF KIZLAR EVE GİDİP TEMİZLİK YAPACAĞIM DAHA YARIN VE PAZAR GÜNÜ MİSAFİRLERİM VAR
evet gerçekten bu alışveriş olayı çok güzel :) ben de cinsiyet biran önce belli olsada alsam diyorum bir kaç birşey. ev bnm olmadığı için ve taşınma durumumuz olduğu için ben bebek odası yapmayacağım ama imkanı olan arkadaşlar yapsın mutlaka çok güzel oluyor duvar kağıdı perdesi beşiği derken bayılıyorum :) araba konusunda da çok iyi birşey alıp almama konusunda kararsızım açıkçası. 1000 lira büyük bi rakam gibi geliyor ama arabalara bakıyorum şöyle biraz iyi birşey alıyım dersen zaten fiyatlar 500 600 den başlıyor. ben de dün gece internetten baktım beşik, araba ve isim önerilerine. cinsiyet bi belli olaydı iyiydi :)Kızlar biz dün akşam eşimle dolaştık bebek mağazalarını çocuk odası bebek arabası o kadar güzel şeyler varkiiiiHerşeyi alası geliyor insanın eşim benden meraklı çocuk odası beğendim 5000 tl valla çok pahalı ama alıcım gibi gözüküyor bakalım bebek arabası beğendim bide kraft bide pierre cardin marka onlar 1000-1100 civarı bebek arabası alırsam 2. De de kullanırım çocuk odasını da o şekilde düşünüyorum bakalım ama şu cinsiyetler biran önce belli olsada bizde başlasak alışverişe oda alıp almama konusunda hep kararsız kaldım ama arıcam gibi gözüküyor bakalım ben 6 aylıktan falan odasını almayı planlıyorum zaten oda 1 ay sonra falan geliyormuş bende odanın dizaynını yaparım boyası falan oda gelinceye kokusu falan çıkması gerekiyormuş öyle dediler bakalım çok güzel heycan bunlar yaa :)
Biz de tam olarak oda yapacağız diyemesem de en azından bebeğin kıyafetleri için dolap ve şifonyer almayı planlıyoruz. Yatak olarak da park yatak alacağız sanırım. Çok kullanışlı odluğunu düşünüyorum. Daha tabi çok var. Temizlik de önceden kendim yapıyordum ama hamile olduğumdan beri yapmıyorum sayılır. Yeni yeni yardımcı bayan almaya başladım. Sonuçta işe de başlayınca daha zor olacak. Bir de doktoruma sormuştum temizlik olayını. Temizlik maddelerini soluma, o nedenle yapma demişti. Allah'tan eşim de yanımdaydı da duydu yaniTemizlik yüküm ortadan kalkmış oldu
Bende raporliyum 17 gun toplamda daha bitmedi raporum ama sgk gec yatiriyormua biraz cok sibie bozucuu zaten maaslae gecikio ueterince10 gün rapor almıştım düşük riskimden dolayı , sgk hem halen yatırmadı rapor paramı hemde 8 gün veriyormuş 10gün yerine.
Muhsebe müdürüne söyledim böyle böyle siz kesmeyin , ben sgkdan alınca size getiririm. Patron kabul etmemiş.
Bir yumruk oturdu mideme , ya sabır ya selamet dedim , içimden dua ediyorum ama öfkem halen dinmedi.
Sanırım gebeliğim bitince bu işyeride benim için bitecek...
erkek cikti canimCanm dt 29.7.83 sat da 10 haziran
ben de tam tersi hiç çocuk hayali yoktu. evlendim yine yoktu. artık yaş geçmesin diye dedim bi tane de olsa yapalım dedim. şimdi de bir an önce cinsiyet öğrensem de birşeyler alsam diyorum. heralde gidişat ya senin ki ya benim ki gibi oluyor :))kendimi bildim bileli çocuğum olsun isterdim. çocuklugumdan beri nerdeyse :) şimdi hamileyim ama bebege bir şeyler alma konusuna hiç hevesim yok. niye böyle oluyor acaba. daha tam idrak edememiş olabilir miyim..
Teşekkürler senben sağlıkla olsunlarda merak işte:)bende odaya beşik ve cekmeceli dolap dusunuyorum bu ikisi yeter simdilik nasipse 6-7 ayindada odasini ayirmayi dusunuyorum hersey yolunda gider ins. Yatak odasi içinde o ilk ayalr icin uygun fiyaya birsey almayi dusunuyorum bakalim kismet.
temizlil yapmayo bile ozledim ben 10 günden fazladir hic birsey yapmiyorum sadecw yatmaktan baska :sanenm ve esimde butun is ..saglik olsunnn
Bende raporliyum 17 gun toplamda daha bitmedi raporum ama sgk gec yatiriyormua biraz cok sibie bozucuu zaten maaslae gecikio ueterince
erkek cikti canim
Tecrübeli tecrübesiz paylaşmak güzelllHoşgeldinnn bizde tecrübesiz sınıftanız ammaa
Aramıza hoşgeldinn , Sağlıkla alırsın umarım bebeğini kucağına :) .[/Q
Hoşbuldum teşekkür ederim.Hep beraber sağlıklıca kavuşuruz bebişlerimize inşallah.
Teşekkürler senben sağlıkla olsunlarda merak işte:)
canım fiyat 600 müş daha uygunlarda var ben bebek odası yapıcamda bunu ilk zamanlar için alternatif olur diye düşünmüştümm:) linkini atıyorum bakarsan https://www.google.com.tr/url?sa=i&...VktRbOeb06MGEaATgkOL3Z-A&ust=1410020811397495çok güzel fiyatı ne kadar acaba
Evet canım 1000 lira çok gerçekten travel sistem olanlar pahalı zaten ama şuada var çok büyük oluyorlar beni düşündüren bide büyük olması :/ cinsiyet belli olsa başlıcam alışverişe yavaş yavaş :)) eşim diyo ki kız olursa analı kızlı ancak tüketirsinizevet gerçekten bu alışveriş olayı çok güzel :) ben de cinsiyet biran önce belli olsada alsam diyorum bir kaç birşey. ev bnm olmadığı için ve taşınma durumumuz olduğu için ben bebek odası yapmayacağım ama imkanı olan arkadaşlar yapsın mutlaka çok güzel oluyor duvar kağıdı perdesi beşiği derken bayılıyorum :) araba konusunda da çok iyi birşey alıp almama konusunda kararsızım açıkçası. 1000 lira büyük bi rakam gibi geliyor ama arabalara bakıyorum şöyle biraz iyi birşey alıyım dersen zaten fiyatlar 500 600 den başlıyor. ben de dün gece internetten baktım beşik, araba ve isim önerilerine. cinsiyet bi belli olaydı iyiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?