Canım benimde dünden beri öyleydi bugün doktorumla görüştüm rahim yukarı çıktığı için ağrı yapıyor kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi eğer çok şiddetli ağrımaya devam ederse gel görelim dedi bende rahatlamış oldum rahat ol canım bu haftalarda ağrı olması normalmiş benim adet sancısı gibi oldu çok şükür endişelenecek birşey yokmuş sende korkmaBenimde kasıklarımda bu hafta çok ağrı olmaya başladı. Yürürken dik duramıyorum resmen.galiba bu haftalarda normal
canım sanırım genital nub dedikleri durumdan dolayı cinsiyet henüz erken dönemde netleşmediğinden (11.den sonra şekillenmeye başlıyormuş )hepsinde bi çıkıntı oluyor kızda klitorise dönüyor erkekte de büyüyüp pipi oluyormuşCanım benim bir tanidigimada 12.haftada yüzde 80 erkej demis doktor ama 16. hafta da kız olduğunu öğrendi oyuzden ben dun sormadım bile birdaha ki sefere daha net olur diye
canım sanırım genital nub dedikleri durumdan dolayı cinsiyet henüz erken dönemde netleşmediğinden (11.den sonra şekillenmeye başlıyormuş )hepsinde bi çıkıntı oluyor kızda klitorise dönüyor erkekte de büyüyüp pipi oluyormuşcinsiyet gelişimi 16. haftaya kadar devam ettiğinden erkek bebeklerin kıza dönme ihtimali daha çokmuş o yüzden, ama 3 boyutlu ultrason ve tecrübeli doktorlarda bu ihtimal azalıyor tabi bu ihtimal... benim ilk kızımdada 13. haftada kıza benziyor dendi 16 da kesin kız dedi dr. o yüzden değişmez gibi geliyor bizim ikinci cimcime sonradan erkeğe dönermi bilmem yinede dönerse en çok babamız sevinir sanırım ben alıştım gibi iki kız fikrine arkadaş olurlar yalnız kalmaz kızım tabi gönül iki evladıda tatmak istiyor ama Allah neyi nasip etmişse onu yaşıycaz artık sağlıkla gelsin kuzular...
nub teorisi öyleymiş canım çıkıntının açısına bakıyormuş drlar erken dönemde çıkıntı paralelse kız yukarı doğruysa erkek deniliyor ne kadar doğru bilmem, ama genital nub cinsiyetin tam olarak gelişmeden önceki haline deniliyor sanırım ...Nun teorisi anladigim kadari ile cikibtidan cok aci olayi var ona bakiyorlar
nub teorisi öyleymiş canım çıkıntının açısına bakıyormuş drlar erken dönemde çıkıntı paralelse kız yukarı doğruysa erkek deniliyor ne kadar doğru bilmem, ama genital nub cinsiyetin tam olarak gelişmeden önceki haline deniliyor sanırım ...
tam tezatmışız.ben de tam tersi hiç çocuk hayali yoktu. evlendim yine yoktu. artık yaş geçmesin diye dedim bi tane de olsa yapalım dedim. şimdi de bir an önce cinsiyet öğrensem de birşeyler alsam diyorum. heralde gidişat ya senin ki ya benim ki gibi oluyor :))
Büyüyor bebişlerimiz :) evet bol bol su dediler bana da.bir de çamaşırı temiz ve kuru tutmak.inşallah senin de benim de geçer sıkıntımızTam 4 aylık olcan canım bu hafta bittiğinde...
Bu arada ben de idrar ylu enfeksiyonu içn tek kullanımlık şase kullandım şiimdi de mantar için tek fitille krem verdi bakayım geçmediyse kullanacağım onları da..
ara ara idrar tahlili yaptırıp kontrol etmek laızm ve bollll su
ben hissediyorum karnımda kalp atıyo sankiMRB. arkadaşlar 14.haftada ilk gebeliğinde bebeğin hareketlerini hissedenler var mııı?
DİMİ 1133 SAYFAYA GELMİŞİZ:)
ben hissediyorum karnımda kalp atıyo sanki
ya işte kalp atışı gibi bişe hareketleri bence minnacık kalp atsada hissedilmez tabiHepimizde var o atma ilk zamanlardan beri var damar atmasi o canim.bebek kalbinin atmasi olamaz :) esimin karninada elimi koydum Göbeğin altina hemeb ve aynı atma esimdede var
evet canım 16 bittikten sonraki tahminler en iyi sonucu veriyormuş sanırım ...Bende şimdi norma doğum videoları izliyorum deli gibi nasılsa tuzum kuru sezeryan olacak diye rahatımSanirim yinede en iyi 16 17.haftalar :)
Hayırlı olsun, kaç haftalıktı sizin,belli olmuş ne güzel bana da bi çıkıntı var ama belli olmaz değişebilir daha dedi bugün doktor,12+5 günlükmüş benimkii :)Kızlar şimdi eşimle hastaneye gittik eşim anladığı kadariyla ultrasonda bana bebisim izi gösterdi. ilk başta uyuyorum. Uyurken resmen göğüs kafesi aşağıya inip çıkıyordu. Sonra eşim onu sarstı. Hemen kafasını kaldırdı. Döndü, ellerini kedi gibi suratına sürüyordu. Sanki yalanıyor gibiydi. Sonra pipisini gördük. Bence tam pipi şeklini almıştı. Netice olarak kızlar içimizde allahın bir mucizesi var. Ufacık şey, küçücük bir insan... allahım sagsalim kucaklarimiza almamizi nasip eder inş.
Hayırlı olsun, kaç haftalıktı sizin,belli olmuş ne güzel bana da bi çıkıntı var ama belli olmaz değişebilir daha dedi bugün doktor,12+5 günlükmüş benimkii :)
Allah gönlüne göre versin canım. Çok haklısın kizi olan erkek istiyor,oğlu olan kiz.benim Oğluşum var şimdi birde kızım olsun istiyorum hep kız ismi düşünüyorum,kız kıyafetleri bakıyorum ama nasip tabi Rabbim ne dilerse o olur sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da aslında önemli olan o.Ama gönül işte hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.canım sanırım genital nub dedikleri durumdan dolayı cinsiyet henüz erken dönemde netleşmediğinden (11.den sonra şekillenmeye başlıyormuş )hepsinde bi çıkıntı oluyor kızda klitorise dönüyor erkekte de büyüyüp pipi oluyormuşcinsiyet gelişimi 16. haftaya kadar devam ettiğinden erkek bebeklerin kıza dönme ihtimali daha çokmuş o yüzden, ama 3 boyutlu ultrason ve tecrübeli doktorlarda bu ihtimal azalıyor tabi bu ihtimal... benim ilk kızımdada 13. haftada kıza benziyor dendi 16 da kesin kız dedi dr. o yüzden değişmez gibi geliyor bizim ikinci cimcime sonradan erkeğe dönermi bilmem yinede dönerse en çok babamız sevinir sanırım ben alıştım gibi iki kız fikrine arkadaş olurlar yalnız kalmaz kızım tabi gönül iki evladıda tatmak istiyor ama Allah neyi nasip etmişse onu yaşıycaz artık sağlıkla gelsin kuzular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?