2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kasıklarımda bu hafta çok ağrı olmaya başladı. Yürürken dik duramıyorum resmen.galiba bu haftalarda normal
Canım benimde dünden beri öyleydi bugün doktorumla görüştüm rahim yukarı çıktığı için ağrı yapıyor kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi eğer çok şiddetli ağrımaya devam ederse gel görelim dedi bende rahatlamış oldum rahat ol canım bu haftalarda ağrı olması normalmiş benim adet sancısı gibi oldu çok şükür endişelenecek birşey yokmuş sende korkma

Canım benim bir tanidigimada 12.haftada yüzde 80 erkej demis doktor ama 16. hafta da kız olduğunu öğrendi oyuzden ben dun sormadım bile birdaha ki sefere daha net olur diye
canım sanırım genital nub dedikleri durumdan dolayı cinsiyet henüz erken dönemde netleşmediğinden (11.den sonra şekillenmeye başlıyormuş )hepsinde bi çıkıntı oluyor kızda klitorise dönüyor erkekte de büyüyüp pipi oluyormuş cinsiyet gelişimi 16. haftaya kadar devam ettiğinden erkek bebeklerin kıza dönme ihtimali daha çokmuş o yüzden, ama 3 boyutlu ultrason ve tecrübeli doktorlarda bu ihtimal azalıyor tabi bu ihtimal... benim ilk kızımdada 13. haftada kıza benziyor dendi 16 da kesin kız dedi dr. o yüzden değişmez gibi geliyor bizim ikinci cimcime sonradan erkeğe dönermi bilmem yinede dönerse en çok babamız sevinir sanırım ben alıştım gibi iki kız fikrine arkadaş olurlar yalnız kalmaz kızım tabi gönül iki evladıda tatmak istiyor ama Allah neyi nasip etmişse onu yaşıycaz artık sağlıkla gelsin kuzular...

Nun teorisi anladigim kadari ile cikibtidan cok aci olayi var ona bakiyorlar

Nun teorisi anladigim kadari ile cikibtidan cok aci olayi var ona bakiyorlar
nub teorisi öyleymiş canım çıkıntının açısına bakıyormuş drlar erken dönemde çıkıntı paralelse kız yukarı doğruysa erkek deniliyor ne kadar doğru bilmem, ama genital nub cinsiyetin tam olarak gelişmeden önceki haline deniliyor sanırım ...

Sanirim yinede en iyi 16 17.haftalar :)

tam tezatmışız.

ah bu şişkinlik balon gibi şişip şişip patlıcam galiba

Büyüyor bebişlerimiz :) evet bol bol su dediler bana da.bir de çamaşırı temiz ve kuru tutmak.inşallah senin de benim de geçer sıkıntımız

Hepimizde var o atma ilk zamanlardan beri var damar atmasi o canim.bebek kalbinin atmasi olamaz :) esimin karninada elimi koydum Göbeğin altina hemeb ve aynı atma esimdede var
ya işte kalp atışı gibi bişe hareketleri bence minnacık kalp atsada hissedilmez tabi

Sanirim yinede en iyi 16 17.haftalar :)
evet canım 16 bittikten sonraki tahminler en iyi sonucu veriyormuş sanırım ...Bende şimdi norma doğum videoları izliyorum deli gibi nasılsa tuzum kuru sezeryan olacak diye rahatım ilkinde çok korkmuştum doğumdan yaşamayınca çok zor sanıyordum bide etraftan her duyduğuma inanıp gözümde büyütünce deli gibi ağlıyodum son haftalarda nasıl çıkıcak bu çocuk diye bööö diye Allahım şimdi hatırladıkça gülüyorum, ben sezeryan olmama rağmen çok kolay geçti hatta doğumdan çıktım ablam aradı çok iyi hatırlıyorum ben böyle olursa 3 tane daha doğururum hiç ağrı mağrı yok bu nasıl doğum hiçbişy anlamadım dedim tabi en güzeli yine normal doğum hiç olmazsa ameliyat izin olmuyor, göbek kalmıyor sonradan bide her çocukta ameliyat olmak zorunda kalmıyorsun hiçbişy yokmuş gibi devam ediyosun hayatına şimdi olsa normal için beklerdim korkmaya hiç gerek yokmuş asında ilk bebişi olanlar etraftan duyduklarınıza kulak asmayın genelde hikayesi kötü olanlar anlatır bizde kendimizinde öyle olacağını sanırız kolaylıkla doğuyor hepsi rahat olun

Kızlar şimdi eşimle hastaneye gittik eşim anladığı kadariyla ultrasonda bana bebisim izi gösterdi. ilk başta uyuyorum. Uyurken resmen göğüs kafesi aşağıya inip çıkıyordu. Sonra eşim onu sarstı. Hemen kafasını kaldırdı. Döndü, ellerini kedi gibi suratına sürüyordu. Sanki yalanıyor gibiydi. Sonra pipisini gördük. Bence tam pipi şeklini almıştı. Netice olarak kızlar içimizde allahın bir mucizesi var. Ufacık şey, küçücük bir insan... allahım sagsalim kucaklarimiza almamizi nasip eder inş.

Hayırlı olsun, kaç haftalıktı sizin,belli olmuş ne güzel bana da bi çıkıntı var ama belli olmaz değişebilir daha dedi bugün doktor,12+5 günlükmüş benimkii :)

Hayırlı olsun, kaç haftalıktı sizin,belli olmuş ne güzel bana da bi çıkıntı var ama belli olmaz değişebilir daha dedi bugün doktor,12+5 günlükmüş benimkii :)

Canim ben suan13+5 im 14.haftadayim yani. 11+2 de kontrolde dr erkek ama kesin demiyorum demişti. Çünkü o zaman pipi görmedik. Ama bu aksam gördüm.

Aksam yediklerim ozellikle muthis dokunuyor. Ne yesem mide bulantisi ve gaz yapıyor. Balon gibi oluyorum. Midem bulanıyor. Cok rahatsiz. Bir sey yemesem bu sefer de açlıktan midem bulaniyor. Sadece meyve iyi geliyor. O da zaten tok tutan bir sey degil. Annem de bugun bebegi hissedene kadar devam eder dedi. Annemin oyle olmus bizde

merhaba kizlar ben topige yeni katildim ve sizlerle olmaktan mutluyum cunku sizlerle ayni duyguyu yasiyorum bende bi can tasiyorum ve cok heycanli ve merakla bebegimin dogum gununu bekliyorum allahin izniyle 19 mart 2015 daha cinsiyetini bilmiyorum ama hislerim erkek diyo bana 13+2 oldum bugun ve hafifte olsa midemm ediyor ama onceki gunlere gore daha iyim ama bir an once bitse diye dua ediyorum cunku cok rahatsiz edici bisey

Allah gönlüne göre versin canım. Çok haklısın kizi olan erkek istiyor,oğlu olan kiz.benim Oğluşum var şimdi birde kızım olsun istiyorum hep kız ismi düşünüyorum,kız kıyafetleri bakıyorum ama nasip tabi Rabbim ne dilerse o olur sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da aslında önemli olan o.Ama gönül işte hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…