- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
doğru söylüyosun canım arkadaşımında oğlu vardı kızım olsun diye arkasından hemen hamile kaldı kız olmazsa olana kadar yaparım vallahi her annenin bi kızı olmalı derdiAllah gönlüne göre versin canım. Çok haklısın kizi olan erkek istiyor,oğlu olan kiz.benim Oğluşum var şimdi birde kızım olsun istiyorum hep kız ismi düşünüyorum,kız kıyafetleri bakıyorum ama nasip tabi Rabbim ne dilerse o olur sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da aslında önemli olan o.Ama gönül işte hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
evet canım 16 bittikten sonraki tahminler en iyi sonucu veriyormuş sanırım ...Bende şimdi norma doğum videoları izliyorum deli gibi nasılsa tuzum kuru sezeryan olacak diye rahatımilkinde çok korkmuştum doğumdan yaşamayınca çok zor sanıyordum bide etraftan her duyduğuma inanıp gözümde büyütünce deli gibi ağlıyodum son haftalarda nasıl çıkıcak bu çocuk diye bööö diye Allahım şimdi hatırladıkça gülüyorum, ben sezeryan olmama rağmen çok kolay geçti hatta doğumdan çıktım ablam aradı çok iyi hatırlıyorum ben böyle olursa 3 tane daha doğururum hiç ağrı mağrı yok bu nasıl doğum hiçbişy anlamadım dedim tabi en güzeli yine normal doğum hiç olmazsa ameliyat izin olmuyor, göbek kalmıyor sonradan bide her çocukta ameliyat olmak zorunda kalmıyorsun hiçbişy yokmuş gibi devam ediyosun hayatına şimdi olsa normal için beklerdim korkmaya hiç gerek yokmuş asında ilk bebişi olanlar etraftan duyduklarınıza kulak asmayın genelde hikayesi kötü olanlar anlatır bizde kendimizinde öyle olacağını sanırız kolaylıkla doğuyor hepsi rahat olun
2 gune kadar rapor parasini devlet ödeme ayrıca brüt maaşının 3 te 2 si kadar bir ödeme alırsın ödeme geciktiyse cevrendeki SGK ya git orda bir sefer felan takilmistir.Desteğiniz için teşekkür ederim , Allah'a havale ediyorum kendilerini , Padişahlıkla yönetilen bir şirket , çok fazla bişey beklememek lazım , onun için doğumdan sonra dönmem kararımı doğruladı bir kere daha...
Hersey denedim canım benim kızım da 6 yaşında hala 17 kilo pilav ve Makarna yer kakaolu süt ve yoğurt yer.bunun dışında hayatında sebze meyve yok malesef.surekli ek balık yağı ve vitamin veriyorumGunaydin mart anneleri
6.yasinda ki kizima kahvalti yaptiramiyorum gun boyu ac gezer ama kahvalti yapmaz corba,makarna,manti,patates kizartmasi yiyor sabahlari gerci ogle ve aksam yenekleride farksiz kesinlikle sebze ymegi yemiyor ben nasil alistiricam bu cocuga yemek duzenini son 2 yildir boyle bana bi akil verin
Balik yagi dengesiz kg aldiriyor ne zamandi kullaniyorsun kullandigin vitaminin adini ogrenebilir miyim?Hersey denedim canım benim kızım da 6 yaşında hala 17 kilo pilav ve Makarna yer kakaolu süt ve yoğurt yer.bunun dışında hayatında sebze meyve yok malesef.surekli ek balık yağı ve vitamin veriyorum
Kilo almıyor ki dengesiz olsun canım. Yaklaşık 2 senedir aynı kiloda boyu uzuyor incecik.doktorum önemli olan boy uzaması diyor. Balık yağı Müller vitamin nutrigen üzüm. Daha önce hep minadex kullandım. Ama artık yok piyasadaBalik yagi dengesiz kg aldiriyor ne zamandi kullaniyorsun kullandigin vitaminin adini ogrenebilir miyim?
Tanidiklardan cok kullanan.var balik yagini 1 yil sonra cocuklar obez olmus gibi kg aliyorlar onfan korktugum icin vermedim hic gerci bu yila kadar kg problemimiz olmadi haziranda 28 kg du kizim sutude cok iciyordu kansizliktan dolayi sutu zor bela biraktirdik birde havuz olayi isin icine girince 23 kg dustu kg normal ama bebekliginden beri tombikti bu yil boyle kg verince korktum doktora falanfa goturdum bi anda verdi nedendir acaba diye kizdi tabi doktor bisisi yok cocugun evham yapmayin dedi ama bu yeme sorunuyla artik bas edemiyorum her gun 2 cesit yemek yspmaktan yorulfum bize ayri kiza ayriKilo almıyor ki dengesiz olsun canım. Yaklaşık 2 senedir aynı kiloda boyu uzuyor incecik.doktorum önemli olan boy uzaması diyor. Balık yağı Müller vitamin nutrigen üzüm. Daha önce hep minadex kullandım. Ama artık yok piyasada
Tanidiklardan cok kullanan.var balik yagini 1 yil sonra cocuklar obez olmus gibi kg aliyorlar onfan korktugum icin vermedim hic gerci bu yila kadar kg problemimiz olmadi haziranda 28 kg du kizim sutude cok iciyordu kansizliktan dolayi sutu zor bela biraktirdik birde havuz olayi isin icine girince 23 kg dustu kg normal ama bebekliginden beri tombikti bu yil boyle kg verince korktum doktora falanfa goturdum bi anda verdi nedendir acaba diye kizdi tabi doktor bisisi yok cocugun evham yapmayin dedi ama bu yeme sorunuyla artik bas edemiyorum her gun 2 cesit yemek yspmaktan yorulfum bize ayri kiza ayri
Canim benim kizim 5 yasinda ondada yeme problemi vardi bu yaz eve hic abur cubur almadim ve tek cesit yemek yaptim yersen ye baska yemek yok dedim ilk başlarda yemedi bir iki gün sonra bakti kararimdan vazgecmiyorum yemeye basladi simdi ne koyarsam yiyor sevmesede kararli ol bir iki gun yemeyince bisey olmaz bide Somalili cocuklari gosterdim onlar bulamıyor diye oda biraz etkili oldu sanirimTanidiklardan cok kullanan.var balik yagini 1 yil sonra cocuklar obez olmus gibi kg aliyorlar onfan korktugum icin vermedim hic gerci bu yila kadar kg problemimiz olmadi haziranda 28 kg du kizim sutude cok iciyordu kansizliktan dolayi sutu zor bela biraktirdik birde havuz olayi isin icine girince 23 kg dustu kg normal ama bebekliginden beri tombikti bu yil boyle kg verince korktum doktora falanfa goturdum bi anda verdi nedendir acaba diye kizdi tabi doktor bisisi yok cocugun evham yapmayin dedi ama bu yeme sorunuyla artik bas edemiyorum her gun 2 cesit yemek yspmaktan yorulfum bize ayri kiza ayri
Bende az evvel kahvaltıdan sonra pıt pıt hissettim tekrardan :):) sol tarafımda hissediyorum hep. Sizlerdede öylemi bayanlar?
Benimde o sekilde olyor canim rahim buyumusinden dedi doktorgunaydinnnn
vajina bolgesi dicem ama tam olarak tarif edemiyorum alt kisimda igne batmasi gibi bi durum yadayan varmi???ara ara vuruyor geciyor.igne batmasi ,agri,kasilma nasil tarif etsem bilmiyorum ama canimi acitiyor
Minoset yada parol oneriyor doktorlarda gecmis olsun canim ne guzel zayf hamile kalmak imrendim dogrusu :)3 gundur Başağrısından ölüyorum kizlar gecmek bilmedi dunde migren atagi yasadim tam oldu ilac almamak icin direniyordum fakat direnecek gucum kalmadi biseyde yiyemiyorum zaten zayif bir anne adayiydim 45 le hamile kaldim simdi 42 kiloyumyarim minoset yutsam zarari olur mu kizlar bebisime bunalima girdim iyice sagligin iyi olmayinca hamilelikten keyifte alamiyorsun
. Isede gidemiyorum okullar acilinca isim cok zor
Aaaaa evet evet aynı,keskin ve ince bir kramp girip çıkıyor bende de oluyo o ara ara..bence korkulacak bişey yok kanama olmadıkça,bi de uzanınca geçiyo o hallergunaydinnnn
vajina bolgesi dicem ama tam olarak tarif edemiyorum alt kisimda igne batmasi gibi bi durum yadayan varmi???ara ara vuruyor geciyor.igne batmasi ,agri,kasilma nasil tarif etsem bilmiyorum ama canimi acitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?