Geçmiş olsun,benimde ara ara migrenim tutuyo karanlık ve sessizlik iyi gelir..3 gundur Başağrısından ölüyorum kizlar gecmek bilmedi dunde migren atagi yasadim tam oldu ilac almamak icin direniyordum fakat direnecek gucum kalmadi biseyde yiyemiyorum zaten zayif bir anne adayiydim 45 le hamile kaldim simdi 42 kiloyumyarim minoset yutsam zarari olur mu kizlar bebisime bunalima girdim iyice sagligin iyi olmayinca hamilelikten keyifte alamiyorsun
. Isede gidemiyorum okullar acilinca isim cok zor
Gunaydin mart anneleri
6.yasinda ki kizima kahvalti yaptiramiyorum gun boyu ac gezer ama kahvalti yapmaz corba,makarna,manti,patates kizartmasi yiyor sabahlari gerci ogle ve aksam yenekleride farksiz kesinlikle sebze ymegi yemiyor ben nasil alistiricam bu cocuga yemek duzenini son 2 yildir boyle bana bi akil verin
geçmiş olsun minosetin bir çeşidini veriyor drlar paroluda veriyorlar gebelikte minoseti dr.una sor cnm yada içeriğine bak hamileler kullanıyormu.3 gundur Başağrısından ölüyorum kizlar gecmek bilmedi dunde migren atagi yasadim tam oldu ilac almamak icin direniyordum fakat direnecek gucum kalmadi biseyde yiyemiyorum zaten zayif bir anne adayiydim 45 le hamile kaldim simdi 42 kiloyumyarim minoset yutsam zarari olur mu kizlar bebisime bunalima girdim iyice sagligin iyi olmayinca hamilelikten keyifte alamiyorsun
. Isede gidemiyorum okullar acilinca isim cok zor
Resmen cocuklarimiz tarafindan kullaniliyoruzkahvaltı çogu çocukta sorun sanırım benim kızda sınırlı şeyleri yiyor tost ve yağda yumurtadan başka bişey yemiyor sanırım .
sebzede yemez.ama et çeşitlerini yer geçen öğlen çorba verdim bana diyorki niye hep çorba tavuk et ciğer yokmu diyor.kilosu iyi olunca çok sıkıntı yapmıyorum .bizdeki sorun yemeği kendi yemek istemiyor ben yedirirsem çabucak bitiyor kendi yesin diye bırakıyorum saatler sürüyor ama kararlıyım artık ben hiç yedirmiyeceğim.
Ayy ne guzel ben hic aclik hissetmiyorum canim hicnisey istemiyorgünaydın kızlar ben cok fazla acıkıyorum gece bile acıkıyorum kalkıp bi parça ekmekle bastırıyorum ne yenirki gecenin o saatinde meyve yesem yine acıkıyorum yedi bitirdi bu cocuk beniii :) sanki yediklerimi hemen bitirip yine istiyor gibi hep açım ben yaaaa
Saol canim hamilelikte zayiflik iyi mi kotumu bilemedim bendeMinoset yada parol oneriyor doktorlarda gecmis olsun canim ne guzel zayf hamile kalmak imrendim dogrusu :)
Amin canım inşallahdoğru söylüyosun canım arkadaşımında oğlu vardı kızım olsun diye arkasından hemen hamile kaldı kız olmazsa olana kadar yaparım vallahi her annenin bi kızı olmalı derdigönlüne göre oldu onun maşallah, kim neyi yoksa onu istiyor dediğin gibi bende ilkinde hep kızım olsun derdim minik minik kız kıyafetleri almıştım şimdi diyorum kuzuya bide farklı kardeş gelse bi daha doğurmam bi kız bi erkek yeter babasıda yok diye sanırım doğsun ona minicikken takım elbise alıp giydircem diyodu şansına yine kızımız oluyor sağlıkla doğsun artık hepsi ne diyelim ...Seninde gönlüne göre tatlı bi kızın olur inş. canım her eve bir kız evlat lazım çok cadı oluyorlar ama : )
Ayni dert bendede var canım ilk zamanlar hic bişey yemek istemiyordu canim bulantim falan yoktu ama canım istemiyordu.son 1-2 haftadır yine öyle canım birşey çekmiyor ama midem hep boş sanki.yemek yiyorum güzelce doyuyorum ama çok kısa bir süre sonra hic birşey yememisim gibi midem bombos sanki.gece uyaniyorum acliktan midem bulaniyo oglumda hic böyle olmamıştı ya böyle giderse çok kilo alicam çoookgünaydın kızlar ben cok fazla acıkıyorum gece bile acıkıyorum kalkıp bi parça ekmekle bastırıyorum ne yenirki gecenin o saatinde meyve yesem yine acıkıyorum yedi bitirdi bu cocuk beniii :) sanki yediklerimi hemen bitirip yine istiyor gibi hep açım ben yaaaa
Gözün aydın cnm.annende kendinin olmamışya torunda istiyordur erkegiKızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti
Canım biz neyin hayırlı olup neyin hayırsız olduğunu bilemeyiz senin için kızın hayırlıdır şimdi ama benim doktorum kızmıştı ikili teste banada kız dediler ozaman erkekle kız cinsiyeti aynıymışo haftalarda öle demişti seni ümitlendirmek istemem ama hakkımızda herzaman herşeyin hayırlısı olsunKızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti
Canlar bişey merak ettim ben şimdi bebeğimi hiç hissetmiyorum hemen hemen 4 aylık olucam bebek yukarı ne zaman çıkıyoki[/QUOTE
Arada uzanıp karnına koy elini .sürekli hissetmemiz için daha erken bence 20.haftayı gećince net hissediliyor
Bende de aynı dert var,biz iki kız kardeşiz ve annem erkek istiyor! Ve çevremde erkek isteyen bi tek annem var,ben de sinir oluyorum..kız da olabilir erkek de sağlıklısı ama tabi kalp kız derKızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?