2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun,benimde ara ara migrenim tutuyo karanlık ve sessizlik iyi gelir..

kahvaltı çogu çocukta sorun sanırım benim kızda sınırlı şeyleri yiyor tost ve yağda yumurtadan başka bişey yemiyor sanırım .
sebzede yemez.ama et çeşitlerini yer geçen öğlen çorba verdim bana diyorki niye hep çorba tavuk et ciğer yokmu diyor.kilosu iyi olunca çok sıkıntı yapmıyorum .bizdeki sorun yemeği kendi yemek istemiyor ben yedirirsem çabucak bitiyor kendi yesin diye bırakıyorum saatler sürüyor ama kararlıyım artık ben hiç yedirmiyeceğim.

geçmiş olsun minosetin bir çeşidini veriyor drlar paroluda veriyorlar gebelikte minoseti dr.una sor cnm yada içeriğine bak hamileler kullanıyormu.
bende kaç gündür bulantı var geçecek diye beklerken bazen daha kötü oluyor yemek yemesem bulanıyor yesem daha çok bulanıyor anlamadım gitti sadece meyve iyi geliyor.

Resmen cocuklarimiz tarafindan kullaniliyoruz

günaydın kızlar ben cok fazla acıkıyorum gece bile acıkıyorum kalkıp bi parça ekmekle bastırıyorum ne yenirki gecenin o saatinde meyve yesem yine acıkıyorum yedi bitirdi bu cocuk beniii :) sanki yediklerimi hemen bitirip yine istiyor gibi hep açım ben yaaaa

Ayy ne guzel ben hic aclik hissetmiyorum canim hicnisey istemiyor

Canim herkesin bünyesi demekki benim kızıma vitamin veririm yıllardır minadex balık yağı da var içinde bırak obeziteyi minicik benim kuzum.20 kiloyu bir görsek ben bayram edicem.zekasi okuma isteği 1.sinifa çok uygundu masallah ama ufak olduğu için ilkokula başlamadım bu yil

Amin canım inşallah

Ayni dert bendede var canım ilk zamanlar hic bişey yemek istemiyordu canim bulantim falan yoktu ama canım istemiyordu.son 1-2 haftadır yine öyle canım birşey çekmiyor ama midem hep boş sanki.yemek yiyorum güzelce doyuyorum ama çok kısa bir süre sonra hic birşey yememisim gibi midem bombos sanki.gece uyaniyorum acliktan midem bulaniyo oglumda hic böyle olmamıştı ya böyle giderse çok kilo alicam çoook

Canlar bişey merak ettim ben şimdi bebeğimi hiç hissetmiyorum hemen hemen 4 aylık olucam bebek yukarı ne zaman çıkıyoki

Kızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti

Kızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti
Gözün aydın cnm.annende kendinin olmamışya torunda istiyordur erkegi

Canım biz neyin hayırlı olup neyin hayırsız olduğunu bilemeyiz senin için kızın hayırlıdır şimdi ama benim doktorum kızmıştı ikili teste banada kız dediler ozaman erkekle kız cinsiyeti aynıymışo haftalarda öle demişti seni ümitlendirmek istemem ama hakkımızda herzaman herşeyin hayırlısı olsun

Bende de aynı dert var,biz iki kız kardeşiz ve annem erkek istiyor! Ve çevremde erkek isteyen bi tek annem var,ben de sinir oluyorum..kız da olabilir erkek de sağlıklısı ama tabi kalp kız der

sürekli bakıyorum ama düz yatıyorum arada aşağıma acı gibi bişey oluyo ama net hissedemiyorum doktorum da dedi 2 ci çocuğumda bende çok geç hissettim diye ama netten araştırınca 2 ci çocuk daha çabuk hissedilir diye ama kimden duyduysam erkek çocuk geç hissedilirmiş doğrumu acaba neyse elbet bir gün bende hissedicem kızımdaki gibi gece kızıcam uyuyamıyorum çok haraket ediyo diye :) bazen başımdan aşağı kaynar su dökülüyor acaba birşeymi oldu diye ama inşallah allaha emanetler bundan nce kaybım oldu 3 ayıkken korkuorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…