2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fatmaipek az önce yazdımı sana yolladım ama beceremedm heralde.

Bende de aynı dert var,biz iki kız kardeşiz ve annem erkek istiyor! Ve çevremde erkek isteyen bi tek annem var,ben de sinir oluyorum..kız da olabilir erkek de sağlıklısı ama tabi kalp kız der
Yaa ilk çocuğumuz eşim kız istiyor zaten benim için sağlıklı olsun yeter diye düşünüyorum ama yani sevincimizi kursağımızda bırakmaya ne gerek var. Resmen üzüldü kız dediğimde

Kızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti
Insan içindekini tutmalı bence,insanlar bu şekilde çok yanlış yapıyorlar.biz heyacanla bebeğimizi beklerken canımızı sıkıyorlar.

Annemin bi komsusununda iki oglu vardi ilk torun yine erkek olacakti kadin hep pipi hep pipi bıktım yaw artik dedi :) nasil gülmüstük. Sonra bi kiz oldu valla kucaginda geZdiriyo. Gelinine araba filan aldi kizdan sonra :)

limon83 Gunaydin canim bendede oluyoo arada aynen dediğin gibi iğne batması agri sanciyi yasiyodumda buda yeni cikti
[QUOTE="limon83, post: 36790217, member: 604323"

vajina bolgesi dicem ama tam olarak tarif edemiyorum alt kisimda igne batmasi gibi bi durum yadayan varmi???ara ara vuruyor geciyor.igne batmasi ,agri,kasilma nasil tarif etsem bilmiyorum ama canimi acitiyor

Bende kv aradim bugun kiziniz olacsk dedi doktor dedim once bi es
Sonrasinda hayirlidi olsun saglikli sihatli dogsun bunun kismetiymis demek ki dedi 2. Kizimda cok uzulmustum k.p cagirdi yanina sagligi sihati nasil dedi bende iyi dedim uzulecek bisi yok o zmn 5 oglum oldu keske beside kiz olsaydi 5 tanede kurbsn kesseydim dedi ogullarindan biraz dertlidir kendisi ama ben oglum olsun cok istoyordum hepte icime erkek dogdu bu hisdi diger kizlarimda hissetmemistim cok umitliydim pasam diye seveyim bana cok duskun olsun peyaz gomlek minicik kot pantolon giydireyim istiyordum 2 oglum olsaydi kizim olsun diye yanar tutusurdum eminim ama kismet degilmis diyorum artik gerci cok kesin konismadi doktor ama yinede kesin konusup seni uzmek istemiyorum diyisinden anladim

Bende erkek bebegin erken canlandıgını duymuştum.
birazda bebegin yapısı ile alakalıdır kimi bebek çok hareketlidir kimi az.ben kızımı ilk olmasına ragmen 16 da hissettim halada çok hareketli duramaz yerinde

Kızlar bende annemle konuştum az önce hemen cinsiyetini yaydık herkeze ya değişirse mahcup olursun dedi valla şok oldum benimde 2 günden beri neşem kalmadı daha yeni öğrenmiştim içime kuşku koydu akraba 14 haftalıkken erkek deyip şimdi kız demişler ama bana %99 dedi değişir mi acaba aslında kimseye demicen sevincini içinde yaşıcan

Kızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti
Canım 11.haftadasin sanirim bilgilerde öyle yaziyo çok erjen değilmi cinsiyet söylemek için ben perşembe gittiğimde 12 hafta 2 günlük tüm ama hic bir şey söylemedi cinsiyet le ilgili kizda olsa erkekte olsa hayırlısı simdi benimde herkes oglun var birde kizin olsun diyo benimde erkekse eger benide sinir edenler olucak eminim ama bence takmayalim hayırlısı buymus diyelim

Annemin bi komsusununda iki oglu vardi ilk torun yine erkek olacakti kadin hep pipi hep pipi bıktım yaw artik dedi :) nasil gülmüstük. Sonra bi kiz oldu valla kucaginda geZdiriyo. Gelinine araba filan aldi kizdan sonra :)
Benim eşimde 3 erkek kardeş eşim 2.ve dogdugunda babası 6 ay yüzüne bakmamış kp kız düşkünü .
ama eşimin bi anneannesi vardı erkek bebek severdi kızların yüzüne bakmazdı.

halbuki sağlık lı bir evlat sahibiysek ne kadar şükredersek azdır.ben zaten 2.bebegime ne zorluklarla kavuştum 2 yıl bekledim bide cinsiyet ayrımı yapamıycam

Bende ayrıntılılı usgye kadar söylemek istemiyorum göstermedi derim soranlarada

Canım doktorum cok tecrübeli aletide iyi sanırım. Genital nub teorisine görede öyle sanki yakın resmi var bende baktım. Hayır yani kız olsa ne olacak erkek olsa ne olcak ben onu anlamıyorum. İnsanlar gerçektende içinde tutmalı hissettiklerini hevesimizi kursağımızda bırakmaya hakları yok annemiz bile olsa

Canim kilo da etkiliyor. Eğer kilo biraz fazlaysa hissetmek bebisi biraz daha zorlaşıyor. Ben 170 cm 58 kg. Bu hafta bebisi hissettim hep bariz bir şekilde hemde. Ancak ilk bebisim de uzun süre bebisim i gaz zannetmistim

Bende ayrıntılılı usgye kadar söylemek istemiyorum göstermedi derim soranlarada
en güzelini yaparsın gerçekten inan bana okadar soru işareti var ki kafam da özel hastaneye gidiyorm muayenesi 30 ken 40 tl olmuş bana fazla geliyor acımasam başka doktora bir daha gitcem kesin öğrenmek için ama neyse hayırlısı ben kimseye havalanmadım asla nasip dedim kız derlersede başım gözüm üstüne iki evlatta seviliyo valla.

Benim babamın bir lafı var annen babanda olsa herkes kendi nefsini düşünür der bana ama sen takma anneni anneler kötü düşünmez hiç bir zaman rüya falan gördüyse burukluk yaşamıştır ilk evladın daha kucaklarına gelsin dillensin erkek evlattan daha çok seviliyo kız evlat :)

Canim kilo da etkiliyor. Eğer kilo biraz fazlaysa hissetmek bebisi biraz daha zorlaşıyor. Ben 170 cm 58 kg. Bu hafta bebisi hissettim hep bariz bir şekilde hemde. Ancak ilk bebisim de uzun süre bebisim i gaz zannetmistim

mahşallah size ben şuan 74 kilodan 65 e düştüm 1.61cm boyum kızımda 50 kilodan azdım 2.5 dan sonra hissetmiştim doğru kiloyla çok alakası var demekki :)

Merhaba güzel ve citir anneler Bende mart annesi olacagim. Forumu ilk kez okudum. Yazmaktan kendimi alamadim. Saglikli,mutlu bir sekilde tatli yavrularimizi kucagimiza almayi Allah nasip etsin.

kızlar ben ayrıntılı usg mi denk geldi acaba ikili testte elimizin rengi gibiydi hatta dedim bu sefer bana benziyo diye yüzü çok belliydi 11+4 haftalıktım resmen kız demişti ilk haftalara çok kapılmayalım bence..

Saglikli olsun da cinsiyet hic önemli değil. Bende gecen hafta doktora gittim pat diye erkek dedi . çok sasirdim. Bence bu haftalar kesin değildir. Tam netlik için bekleyecegiz. Yeterli saglikli olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…