Yaa ilk çocuğumuz eşim kız istiyor zaten benim için sağlıklı olsun yeter diye düşünüyorum ama yani sevincimizi kursağımızda bırakmaya ne gerek var. Resmen üzüldü kız dediğimdeBende de aynı dert var,biz iki kız kardeşiz ve annem erkek istiyor! Ve çevremde erkek isteyen bi tek annem var,ben de sinir oluyorum..kız da olabilir erkek de sağlıklısı ama tabi kalp kız der
Insan içindekini tutmalı bence,insanlar bu şekilde çok yanlış yapıyorlar.biz heyacanla bebeğimizi beklerken canımızı sıkıyorlar.Kızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti
Bende erkek bebegin erken canlandıgını duymuştum.sürekli bakıyorum ama düz yatıyorum arada aşağıma acı gibi bişey oluyo ama net hissedemiyorum doktorum da dedi 2 ci çocuğumda bende çok geç hissettim diye ama netten araştırınca 2 ci çocuk daha çabuk hissedilir diye ama kimden duyduysam erkek çocuk geç hissedilirmiş doğrumu acaba neyse elbet bir gün bende hissedicem kızımdaki gibi gece kızıcam uyuyamıyorum çok haraket ediyo diye :) bazen başımdan aşağı kaynar su dökülüyor acaba birşeymi oldu diye ama inşallah allaha emanetler bundan nce kaybım oldu 3 ayıkken korkuorum hep
Canım 11.haftadasin sanirim bilgilerde öyle yaziyo çok erjen değilmi cinsiyet söylemek için ben perşembe gittiğimde 12 hafta 2 günlük tüm ama hic bir şey söylemedi cinsiyet le ilgili kizda olsa erkekte olsa hayırlısı simdi benimde herkes oglun var birde kizin olsun diyo benimde erkekse eger benide sinir edenler olucak eminim ama bence takmayalim hayırlısı buymus diyelimKızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti
Benim eşimde 3 erkek kardeş eşim 2.ve dogdugunda babası 6 ay yüzüne bakmamış kp kız düşkünü .Annemin bi komsusununda iki oglu vardi ilk torun yine erkek olacakti kadin hep pipi hep pipi bıktım yaw artik dedi :) nasil gülmüstük. Sonra bi kiz oldu valla kucaginda geZdiriyo. Gelinine araba filan aldi kizdan sonra :)
Bende ayrıntılılı usgye kadar söylemek istemiyorum göstermedi derim soranlaradaKızlar bende annemle konuştum az önce hemen cinsiyetini yaydık herkeze ya değişirse mahcup olursun dedi valla şok oldum benimde 2 günden beri neşem kalmadı daha yeni öğrenmiştim içime kuşku koydu akraba 14 haftalıkken erkek deyip şimdi kız demişler ama bana %99 dedi değişir mi acaba aslında kimseye demicen sevincini içinde yaşıcan
sürekli bakıyorum ama düz yatıyorum arada aşağıma acı gibi bişey oluyo ama net hissedemiyorum doktorum da dedi 2 ci çocuğumda bende çok geç hissettim diye ama netten araştırınca 2 ci çocuk daha çabuk hissedilir diye ama kimden duyduysam erkek çocuk geç hissedilirmiş doğrumu acaba neyse elbet bir gün bende hissedicem kızımdaki gibi gece kızıcam uyuyamıyorum çok haraket ediyo diye :) bazen başımdan aşağı kaynar su dökülüyor acaba birşeymi oldu diye ama inşallah allaha emanetler bundan nce kaybım oldu 3 ayıkken korkuorum hep
en güzelini yaparsın gerçekten inan bana okadar soru işareti var ki kafam da özel hastaneye gidiyorm muayenesi 30 ken 40 tl olmuş bana fazla geliyor acımasam başka doktora bir daha gitcem kesin öğrenmek için ama neyse hayırlısı ben kimseye havalanmadım asla nasip dedim kız derlersede başım gözüm üstüne iki evlatta seviliyo valla.Bende ayrıntılılı usgye kadar söylemek istemiyorum göstermedi derim soranlarada
Benim babamın bir lafı var annen babanda olsa herkes kendi nefsini düşünür der bana ama sen takma anneni anneler kötü düşünmez hiç bir zaman rüya falan gördüyse burukluk yaşamıştır ilk evladın daha kucaklarına gelsin dillensin erkek evlattan daha çok seviliyo kız evlat :)Canım doktorum cok tecrübeli aletide iyi sanırım. Genital nub teorisine görede öyle sanki yakın resmi var bende baktım. Hayır yani kız olsa ne olacak erkek olsa ne olcak ben onu anlamıyorum. İnsanlar gerçektende içinde tutmalı hissettiklerini hevesimizi kursağımızda bırakmaya hakları yok annemiz bile olsa
Canim kilo da etkiliyor. Eğer kilo biraz fazlaysa hissetmek bebisi biraz daha zorlaşıyor. Ben 170 cm 58 kg. Bu hafta bebisi hissettim hep bariz bir şekilde hemde. Ancak ilk bebisim de uzun süre bebisim i gaz zannetmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?