gunaydinnnn
vajina bolgesi dicem ama tam olarak tarif edemiyorum alt kisimda igne batmasi gibi bi durum yadayan varmi???ara ara vuruyor geciyor.igne batmasi ,agri,kasilma nasil tarif etsem bilmiyorum ama canimi acitiyor
Canım senin kız iken erkeğemi döndü bebekkızlar ben ayrıntılı usg mi denk geldi acaba ikili testte elimizin rengi gibiydi hatta dedim bu sefer bana benziyo diye yüzü çok belliydi 11+4 haftalıktım resmen kız demişti ilk haftalara çok kapılmayalım bence..
Canım senin kızken erkeğe mi dönd
Canım senin kız iken erkeğemi döndü bebek
Saglikli olsun da cinsiyet hic önemli değil. Bende gecen hafta doktora gittim pat diye erkek dedi . çok sasirdim. Bence bu haftalar kesin değildir. Tam netlik için bekleyecegiz. Yeterli saglikli olsunlar.
Ayrıntılı usgnin haftası var mı canım,hangi haftada oluyor veya özele gittiğimizde isteyebiliyor muyuz?Bende ayrıntılılı usgye kadar söylemek istemiyorum göstermedi derim soranlarada
Ayrıntılı usg yi uzman kişi yapıyor genelde bazıları cd de veriyor.ve pahalıda tabi tüm organlarına bakıyor parmaklarını sayıyor.kızlar ben ayrıntılı usg mi denk geldi acaba ikili testte elimizin rengi gibiydi hatta dedim bu sefer bana benziyo diye yüzü çok belliydi 11+4 haftalıktım resmen kız demişti ilk haftalara çok kapılmayalım bence..
Dr.lar genelde yönlendiriyor cnm 19 21 haftalarda yapılıyor yanlış hatırlamıyorsamAyrıntılı usgnin haftası var mı canım,hangi haftada oluyor veya özele gittiğimizde isteyebiliyor muyuz?
aynı tembellik bendede var normalde çok titizdim benim kızda 5 yaşında habire etrafta kalem kagıt oyuncak topla topla hep aynıkızlar bende bir tembellik var hiç iş yapasım gelmiyor kapım çalınsa rezil olcam sizde de var mı sabahdan topladım bizim kız (3) çaktırmadan dağıtıyo bulaşığımda var yemekde yapmadım off off
Teşekkür ederim canım daha varmış o zamanDr.lar genelde yönlendiriyor cnm 19 21 haftalarda yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam
Var tabikiKızlar bu ikinci gebeliğim. Ilk inde içimde hiçbir korku yoktu. Şimdi ise ya bebeğe bişey olursa, ya bana bişey olursa, ya olursem gibi saçma sapan düşüncelerden kendimi alamıyorum. Çok büyük korku var içimde. Nedenini anlayamıyorum. Gebelikten dolayimi böyle hissediyorum. Benim gibi olan var mı? ??
Var tabiki
Ilk bebegimde hic korkmadim bunu ben annelik hissini daha tatmadigimiz icin boyleydim diye dusunuyorum ama kucagima alip kokusuni icine cekinxe anne oluyorsin iste..simdi ya ameliyattan cikamazsam kizima kim bakicak dogan cocuguma kim bakacak diye deli deli dusunceler geliyor cnm bir tuhafim yani sen gibi ...esime dedim hatta ameliyatta yanimda ol elimi tut snra ama kizim hem annesini goremiycek hem babasini sen onla ol babasi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?