2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinnnn

vajina bolgesi dicem ama tam olarak tarif edemiyorum alt kisimda igne batmasi gibi bi durum yadayan varmi???ara ara vuruyor geciyor.igne batmasi ,agri,kasilma nasil tarif etsem bilmiyorum ama canimi acitiyor

Alttan bi anda birsey saplaniyormus gibi degil mi? Regl zamanlari olurdu bende o, bugun de oldu sanirim gaz sancisi o

Canım senin kızken erkeğe mi dönd
Canım senin kız iken erkeğemi döndü bebek

Canım senin kızken erkeğe mi dönd

Canım senin kız iken erkeğemi döndü bebek

evt canım 11+4 ken kız dedi hemde ayrıntılı 14+5 kende %99 erkek dedi siyah ekrandı ama özelde baktırdım ikisini de hayırlısı ama hala ikna değilim

kızlar bende bir tembellik var hiç iş yapasım gelmiyor kapım çalınsa rezil olcam sizde de var mı sabahdan topladım bizim kız (3) çaktırmadan dağıtıyo bulaşığımda var yemekde yapmadım off off

Kızlar cinsiyetleri kafanıza takmayin. Benim bir oğlum var. Bu sefer Dr bana kıza benziyor dedi. Ben oğlum için erkek kardeş kendim için kız istiyorum. Aynı cinsten olmaları anlaşmaları açısından iyi olurdu. Ama Allah her şeyin en iyisini bilir. Sağlıklı hayırlı olsunlar yeter

Ben kaçar kk den temizlik yapma bölümünü okudum içime temizlik neşesi geldi haydi bismillahirrahmanirrahim görüşürük kızlar

anneler travel sistem bebek arabalarındaki ana kucağı çok kullanılıyor mu merak ediyorum. açıkçası bebeşler martta olacağından ve yazın memlekete gideceğimiz için bebek arabasını tek almayı düşünüyorum. yazın 5 aylık olacağından daha büyük bir oto koltuğu alırım diye düşünüyorum. evin içinde de chicco polly magic mama sandalyesi almayı düşündüm.ilk 6 ay ana kucağı sonra mama sandelyesi oluyor.sizce nasıl yapmalıyım düşünceleriniz önemli benim için. şimdiden neler alacağımın stresi sardı

Eklentiler

• untitled.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 69
Saglikli olsun da cinsiyet hic önemli değil. Bende gecen hafta doktora gittim pat diye erkek dedi . çok sasirdim. Bence bu haftalar kesin değildir. Tam netlik için bekleyecegiz. Yeterli saglikli olsunlar.

Canim belli oluyor. Dün biz ultrasonda resmen pipiyi gördük. Bariz bir şekilde pipiydi.

benim de bir oğlum var. ben kız olsun isterim tabi . en önemli denildiği gibi sağlıklı olması...

Ayrıntılı usg yi uzman kişi yapıyor genelde bazıları cd de veriyor.ve pahalıda tabi tüm organlarına bakıyor parmaklarını sayıyor.
senin dr 3 yada 4 boyutlu kısmını açıp bakmış bence

aynı tembellik bendede var normalde çok titizdim benim kızda 5 yaşında habire etrafta kalem kagıt oyuncak topla topla hep aynı

Kızlar bu ikinci gebeliğim. Ilk inde içimde hiçbir korku yoktu. Şimdi ise ya bebeğe bişey olursa, ya bana bişey olursa, ya olursem gibi saçma sapan düşüncelerden kendimi alamıyorum. Çok büyük korku var içimde. Nedenini anlayamıyorum. Gebelikten dolayimi böyle hissediyorum. Benim gibi olan var mı? ??

Var tabiki
Ilk bebegimde hic korkmadim bunu ben annelik hissini daha tatmadigimiz icin boyleydim diye dusunuyorum ama kucagima alip kokusuni icine cekinxe anne oluyorsin iste..simdi ya ameliyattan cikamazsam kizima kim bakicak dogan cocuguma kim bakacak diye deli deli dusunceler geliyor cnm bir tuhafim yani sen gibi ...esime dedim hatta ameliyatta yanimda ol elimi tut snra ama kizim hem annesini goremiycek hem babasini sen onla ol babasi dedim

Off biran önce mart ayı gelsede bebislerimiz sagsalim doğsa. Yoksa bu düşünceler bizi cok yipratacak

slm kızlar nasılsınız? çalışan hamişlerin 7,5saatten fazla çalıştırılamaz olayını bugün patronumla konuştum mecbur kabul etmek zorunda kaldı artık 5te çıkıcam ve eşimle eve gidicem :) ssk mıda düşük gösteriyodu bi arkadaşım daha hamileydi o konuştu doğum parasında binbeşyüze yakın fark oluyodu ödemem etmem dedi şikayet ederiz bu noktaya getirmeyin bizi diyince onuda yaptı.. kızlar hakkınızı aramaktan korkmayın kanunlar bizden yana :)

Merhaba arkadaşlar bugün Dr kontrolüm vardı. Bebeğimin plasenta asagida olduğu için kontrole gittik.ilerleyen haftalarda duzelir mis. Bu haftalarda olurmuş genelde. Bebeğimin cinsiyetini de öğrendim. Bebeğim erkek mis. Her ne kadar gönlüm kızdan yana olsa da sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…