hayırlı olsun cnmm ne güzel artık cinsiyetinide biliyosun alışverişi rahat rahat yaparsın :)Merhaba arkadaşlar bugün Dr kontrolüm vardı. Bebeğimin plasenta asagida olduğu için kontrole gittik.ilerleyen haftalarda duzelir mis. Bu haftalarda olurmuş genelde. Bebeğimin cinsiyetini de öğrendim. Bebeğim erkek mis. Her ne kadar gönlüm kızdan yana olsa da sevindim.
Aramıza hoşgeldin canimmm Allah hayirli uğurlu etsinnnMerhaba güzel ve citir annelerBende mart annesi olacagim. Forumu ilk kez okudum. Yazmaktan kendimi alamadim. Saglikli,mutlu bir sekilde tatli yavrularimizi kucagimiza almayi Allah nasip etsin.
Ne güzel bi cinsiyetimiz daha belli oldu gözunaydin canim bende 12ye girdim bu hafta gidicem ikiliye ama cinsiyet değişirse erkenmi diyorum bide onu dusunurum artık bakaliimm napcaz:)Kızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti
Chicco Poly Magic çok güzelmiş ama pahalı aynı zamanda
Chicco Poly Magic çok güzelmiş ama pahalı aynı zamanda
Canım ben doktoruma bir arkadaşım vasıtası ile gidiyorum arkadaşımla görüştüm doktordan aonra bana söylediği arkadaşımın oğlu oldu 12. Haftadan 16. Haftaya kadar kız dedi bana 16. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Yine netleştirmek için beklemek gerekiyor bence. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşalllahNe güzel bi cinsiyetimiz daha belli oldu gözunaydin canim bende 12ye girdim bu hafta gidicem ikiliye ama cinsiyet değişirse erkenmi diyorum bide onu dusunurum artık bakaliimm napcaz:)
360 tl yanlış bakamadıysam.Bende cok begendimde ne kadar ki fiyati goremedim ben
Aslında dediğin mantıklı.ben çok kararsızım ne alacağız hiç bilmiyorum.Tek bebek arabası 400 civarı anakucağı eklenince 800 e yaklaşıyo şu travel sistem dedikleri. Polly magic Pahalı ama aynı şeye denk geliyo mantıklı değilmi sence. Travel sistemdeki ana kucağı sadece arabada mı kullanılıyor deneyımlı kullanan annişler yokmu
Günaydın herkese,iyi pazarlar..
360 tl yanlış bakamadıysam.
Ya ben çok beğendim onu arastirmak lazim.aslinda ana kucagi ve mama sandalyeside ayri auri alinsa o fiyata grliuordur heralde bu iki islemide yapıyor ana kuvahi olarak kullanican 6 aydan sonra mama sandalyesi olarak.anacim bebelerinde hersey pahalı.hem cok erken diye dusunuyor hemdee cok bisiler almaua baslamak istiyorummmm :)
Aslında dediğin mantıklı.ben çok kararsızım ne alacağız hiç bilmiyorum.
Eşim de başka markalarda yok mudur dedi,araştırmak lazım.
Peki oturma yeri ayaklarından çıkıyor mu biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?