2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun cnmm ne güzel artık cinsiyetinide biliyosun alışverişi rahat rahat yaparsın :)

kızlar çok yaşayın emi çok güldüm inş bebişlerimiz çok güzel olurlar.nede olsa annelerine benzerler güzel olurlar :)

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bebek eşyalarına çok büyük paralar vermek bana doğru gelmiyor.zevkinize hitap edip bir de hijyenik olduktan sonra ne farkeder ki.. sonuçta çok çabuk büyüyorlar..

Iyi geceler hatunlar :)
Esimle birlikte bir suru kislik domates ysptik cok yoruldumm

Kızlar bu arada bebeğin gelişimi artmış demiştim ya size geriden gidiyoruz diye bebek farkı kapatmış çok sevindik bugun 10+6 beklerken onu 11+5 çıktı miniğimiz hemen imza tarihinide değiştirdim tabi

Kızlar doktordan cıktık şimdi doktor %80 kız dedi ense burun ölçümü iyi ama yinede ikili testi yapalım dedi. Annem erkek istiodu biz iki kız kardeşiz o biraz üzüldü ve beni sinir etti
Ne güzel bi cinsiyetimiz daha belli oldu gözunaydin canim bende 12ye girdim bu hafta gidicem ikiliye ama cinsiyet değişirse erkenmi diyorum bide onu dusunurum artık bakaliimm napcaz:)

Iyi geceler kizlar uzun suredr yazamiydm memlektte oldgm icn gecen hafta evime dondum cok sukur bebek de bn de iiz.yarin 15. Haftya giriyrz artk ama cinsiytmz hala belli degl en son 15 gun once gitmstm dr a gostermio demsti artk belli olur herhlde bu hafta ici dr a gidicez cok merak ediyrm :)

Chicco Poly Magic çok güzelmiş ama pahalı aynı zamanda

Tek bebek arabası 400 civarı anakucağı eklenince 800 e yaklaşıyo şu travel sistem dedikleri. Polly magic Pahalı ama aynı şeye denk geliyo mantıklı değilmi sence. Travel sistemdeki ana kucağı sadece arabada mı kullanılıyor deneyımlı kullanan annişler yokmu

Ne güzel bi cinsiyetimiz daha belli oldu gözunaydin canim bende 12ye girdim bu hafta gidicem ikiliye ama cinsiyet değişirse erkenmi diyorum bide onu dusunurum artık bakaliimm napcaz:)
Canım ben doktoruma bir arkadaşım vasıtası ile gidiyorum arkadaşımla görüştüm doktordan aonra bana söylediği arkadaşımın oğlu oldu 12. Haftadan 16. Haftaya kadar kız dedi bana 16. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Yine netleştirmek için beklemek gerekiyor bence. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşalllah

Günaydın herkese,iyi pazarlar..
Bende cok begendimde ne kadar ki fiyati goremedim ben
360 tl yanlış bakamadıysam.

Aslında dediğin mantıklı.ben çok kararsızım ne alacağız hiç bilmiyorum.
Eşim de başka markalarda yok mudur dedi,araştırmak lazım.
Peki oturma yeri ayaklarından çıkıyor mu biliyor musun?

Aslinda pusetli bebek arabasi cok kullanabilirmiyiz biz martta dogum yapacagiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…