2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi türlü şu imza eklemek mi oluyor bebegimizin dogum tarihi bilgileri falan çıkıyor ya

Yürüteç gibi diyorsun herhalde canlı görmedim ama kullananlar ve teknik özellikleri böyle birşeyden bahsetmemiş

Aramıza hoşgeldin canimmm Allah hayirli uğurlu n
Tesekkur ederim ccanim. İnşallah hepimizin ki saglikli,hayirli olsun.
dün bir oğluşumun olacağını öğrendik darısı siz öğrenmeyenlere olsun canlarr
Masallah. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin.
Bende yapamadım olmuyor
profiline git canim. Orda cinsiyet yazan yerin altinda gebelik var. Oraya tarihi girersen oluyor

arabanız varsa bebek arabasına gerek yok, puset alın yeter. birde araca sığma meselesi var. bebek arabaları sığmıyor.

arabanız varsa bebek arabasına gerek yok, puset alın yeter. birde araca sığma meselesi var. bebek arabaları sığmıyor.
Bebegi parkta awmde çarşıda pazarda nasıl gezdireceksin cnm sen almıyacaksın heralde

Kızlar merhaba dün doktora gittim, cinsiyeti belli olmadı, doktor folik asiti bıraktırdı, balık yağı ve demir ilacı verdi.
Bir de miyomumdan dolayı normal doğum yapamayacağımı söyledi, miyom doğum yolunu kapatmış. 3 hafta sonra tekrar gel dedi.bebeğin burun kemiğine ense kalınlığına baktı normal dedi. (ben 2li test yaptırmadım).
başka bir doktora daha gideceğim şu miyom konusu yüzünden. benden haberler böyle..

Kızlar 13.haftama girdim oglusum pipisini gosterdi bize ense kalinligi 1.24cikti dr hersy normal dedi kan testi sonuclarini almadim henuz sizin sonuclar nasil bu arada dun ilk hamile pantolonumu aldim karnim cikmaya basladi cunku :)))

Ama yuruyus fln yapmak istedigimizde bebek arabasi gerekli olur bence 6 audan sonra pusette yatamaz mesele.bi piknige fln gitsen ordada bebek arabasi cok iyi olur mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…