- 7 Eylül 2014
- 80
- 70
- 23
- 38
Aramiza hosgeldin canim aminAranıza yeni katıldım bende Mart annesi olacağım inş sağlıklı bir şekilde kucamiza almayi nasipetsin allahım
Hiç bilmiyorum ya :) çevreme de sorucamAslinda pusetli bebek arabasi cok kullanabilirmiyiz biz martta dogum yapacagiz ya
Mesela benim takvimin altındaki linke tıkla o seni yönlendiriyor zatenbi türlü şu imza eklemek mi oluyor bebegimizin dogum tarihi bilgileri falan çıkıyor ya
Bende yapamadım olmuyorbi türlü şu imza eklemek mi oluyor bebegimizin dogum tarihi bilgileri falan çıkıyor ya
arkadaşım profil bilgilerini düzenlerken orda hamilelik takvimi yazıyo son adet tarihini girince kaydediyor profil bilgilerini düzenleBende yapamadım olmuyor
Günaydın herkese,iyi pazarlar..
360 tl yanlış bakamadıysam.
Aslında dediğin mantıklı.ben çok kararsızım ne alacağız hiç bilmiyorum.
Eşim de başka markalarda yok mudur dedi,araştırmak lazım.
Peki oturma yeri ayaklarından çıkıyor mu biliyor musun?
Aslinda pusetli bebek arabasi cok kullanabilirmiyiz biz martta dogum yapacagiz ya
Tesekkur ederim ccanim. İnşallah hepimizin ki saglikli,hayirli olsun.Aramıza hoşgeldin canimmm Allah hayirli uğurlu n
Masallah. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin.dün bir oğluşumun olacağını öğrendikdarısı siz öğrenmeyenlere olsun canlarr
profiline git canim. Orda cinsiyet yazan yerin altinda gebelik var. Oraya tarihi girersen oluyorBende yapamadım olmuyor
Bende çok merak ediyorum ve fazladan 300 400 tl fazla oluyo. İlk olacağından heves edip gereksiz şeylerde almak istemiyorumm. Kararsızım
bende oğluşum olacağını öğrendim dünndün bir oğluşumun olacağını öğrendikdarısı siz öğrenmeyenlere olsun canlarr
Bebegi parkta awmde çarşıda pazarda nasıl gezdireceksin cnm sen almıyacaksın heraldearabanız varsa bebek arabasına gerek yok, puset alın yeter. birde araca sığma meselesi var. bebek arabaları sığmıyor.
arabanız varsa bebek arabasına gerek yok, puset alın yeter. birde araca sığma meselesi var. bebek arabaları sığmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?