Kızlar 13.haftama girdim oglusum pipisini gosterdi bize ense kalinligi 1.24cikti dr hersy normal dedi kan testi sonuclarini almadim henuz sizin sonuclar nasil bu arada dun ilk hamile pantolonumu aldim karnim cikmaya basladi cunku :)))
Sagol canim.Evet erken öğrenmem iyi oldu. Ama kanamalarim ara ara oluyor oyüzden 15 güne kadar evdeyim raporluyum.alışverişe hemen çıkmayı Düşünmüyorum.isim konusu çok zor.erkek isimlerinden önerilerinizi bekliyorum.hayırlı olsun cnmm ne güzel artık cinsiyetinide biliyosun alışverişi rahat rahat yaparsın :)
Yok canım.yattığı,oturduğu puset denen şey sanırım,o bacaklardan çıkıyor mu acabaYürüteç gibi diyorsun herhalde canlı görmedim ama kullananlar ve teknik özellikleri böyle birşeyden bahsetmemiş
Bana bebeğinizin tahmini doğum tarihini yollar mısınız ?bi türlü şu imza eklemek mi oluyor bebegimizin dogum tarihi bilgileri falan çıkıyor ya
maşallag gozunaydındün bir oğluşumun olacağını öğrendikdarısı siz öğrenmeyenlere olsun canlarr
Sagol canim.Evet erken öğrenmem iyi oldu. Ama kanamalarim ara ara oluyor oyüzden 15 güne kadar evdeyim raporluyum.alışverişe hemen çıkmayı Düşünmüyorum.isim konusu çok zor.erkek isimlerinden önerilerinizi bekliyorum.
Bebekmi göstermedi yoksa dr.un mu söylemediKızlar merhaba dün doktora gittim, cinsiyeti belli olmadı, doktor folik asiti bıraktırdı, balık yağı ve demir ilacı verdi.
Bir de miyomumdan dolayı normal doğum yapamayacağımı söyledi, miyom doğum yolunu kapatmış. 3 hafta sonra tekrar gel dedi.bebeğin burun kemiğine ense kalınlığına baktı normal dedi. (ben 2li test yaptırmadım).
başka bir doktora daha gideceğim şu miyom konusu yüzünden. benden haberler böyle..
bebek göstermedi canım.Bebekmi göstermedi yoksa dr.un mu söylemedi
Kız gibi sanki canımIyi pazarlar
Nub dan anliyan var mi. Aranizda bi bakin bize sizce cinsiyet neye benzio
Tesekkurler canim persembe gunu netlesecek artik :)Kız gibi sanki canım
Iyi pazarlar
Nub dan anliyan var mi. Aranizda bi bakin bize sizce cinsiyet neye benzio
kızlar mide yanması şişkinlik yaşayan var mı?
ben de iki gündür yanma var. karnım şiş gibi diyorum eşim ee şişşşş diyo :)kiza benzettim ben canim net cikmiS goeuntude masallah
benn varimmmve bas agrisii buralar bel agrisida eklendi mide yanmasi hamile oldugumdan beri var bende
Yok canım.yattığı,oturduğu puset denen şey sanırım,o bacaklardan çıkıyor mu acaba
Öyle bişi ise kafama yattı gibi.bir bebek arabası bir de o yeter sanki.
ben de iki gündür yanma var. karnım şiş gibi diyorum eşim ee şişşşş diyo :)
Ben kendimi kiza hazirlayim oyleyse :)kiza benzettim ben canim net cikmiS goeuntude masallah
benn varimmmve bas agrisii buralar bel agrisida eklendi mide yanmasi hamile oldugumdan beri var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?