2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 13.haftama girdim oglusum pipisini gosterdi bize ense kalinligi 1.24cikti dr hersy normal dedi kan testi sonuclarini almadim henuz sizin sonuclar nasil bu arada dun ilk hamile pantolonumu aldim karnim cikmaya basladi cunku :)))

Banada erkek dedi dr carsamba kesinlesek ins ama:) ikili test sonucu 0.9 ense kalinligi cikti.risk 10 bin kiside 1 cıktı yas olarakda risk 1254 kiside 1 cikti.dr bi sorun yok dedi cok sukur.3 luyu flnda yaptirmaya gerek duymuyorum

hayırlı olsun cnmm ne güzel artık cinsiyetinide biliyosun alışverişi rahat rahat yaparsın :)
Sagol canim.Evet erken öğrenmem iyi oldu. Ama kanamalarim ara ara oluyor oyüzden 15 güne kadar evdeyim raporluyum.alışverişe hemen çıkmayı Düşünmüyorum.isim konusu çok zor.erkek isimlerinden önerilerinizi bekliyorum.

Biz Müge ismini seçtik kızımıza.ünideyken arkadaşım vardı bu isimde.
Erkek için de Bulut düşünmüştük.

Gecmis olsun neyden kaynaklaniyormus kanama.benimde içerde kanama alalnlari var bende raporlu ve yatiyorum toparlanirizda ins bir an önce tadini cikaririz hamileliğin:) erkek isim zor aynen biz belirlemistik erkegide kizida onceden Allah tan:)

Bebekmi göstermedi yoksa dr.un mu söylemedi

Iyi pazarlar
Nub dan anliyan var mi. Aranizda bi bakin bize sizce cinsiyet neye benzio

Eklentiler

• 20140901_205841.webp
    213,1 KB · Görüntüleme: 104
kiza benzettim ben canim net cikmiS goeuntude masallah

benn varimmm ve bas agrisii buralar bel agrisida eklendi mide yanmasi hamile oldugumdan beri var bende
ben de iki gündür yanma var. karnım şiş gibi diyorum eşim ee şişşşş diyo :)

Yok canım.yattığı,oturduğu puset denen şey sanırım,o bacaklardan çıkıyor mu acaba
Öyle bişi ise kafama yattı gibi.bir bebek arabası bir de o yeter sanki.

Bende canlı görmedim tatlım. Kullanıcı yorumlarını okudum cok memnun kalmışlar. Eğer mağazada da gördüğümde beğenirsem kullanışlı olursa bende bunu ve bebek arabasını tek alacağım büyük ihtimalle. Bi arkadaşım bunun bir benzerindei ilk 3ay gece gündüz yatırdı sonra odasına geçirmişti bebeğini tam yatak olup sepet beşik gibi olanlarıda varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…