2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mide yanması şişkinlik yaşayan var mı?
Sürekli degil ama ara ara bendede mide yanması oluyor.dün kötü bir gündü benim için hem mide yanması hem bulantı.
ben yemek yiyince midem bulanıyor son 1 hafta dır.geçsin diye beklerken bu hale geldik

Sürekli degil ama ara ara bendede mide yanması oluyor.dün kötü bir gündü benim için hem mide yanması hem bulantı.
ben yemek yiyince midem bulanıyor son 1 hafta dır.geçsin diye beklerken bu hale geldik
valla gecen hafta ne çektim ben ya hatırlamak bile istemiyorum inanın hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği. ama bebeğim için katlanırım yeter ki ona bişi olmasın Rabbim inşallah sağ salim onlara kavuşmayı nasip eder.oturarak uyuyorum geceleri reflünün önüne geçemedim bu hafta doktorum asoracağim reflü için ilaç fılan varsa..yatmadan 3 saat önce kesiyorum yemek yemeyi yinede herşey boğazıma diziliyor gece.

Gonlum erkek istiyor ama gordugum ve bildim kadariyla erkek isteyene kiz kiz isteyene erkek veriyor yaradan ikisinide aratmasin

Hayırlısı olsun inşallah benim bir oğlum var ben oğlum için erkek kardeş, kendim için kız istiyorum. Ama yinede herşeyin hayırlısı. Bana dr kıza benziyor dedi fakat en fazla yanilmayi kız dediklerimde yaşıyorum dedi. Şimdi 16 haftayı bekleyeceğiz netlessin diye

Allah yardım etsin. Çok zor. Ben de mide yanması bulantı halsizlik yaşıyorum. Birde benim küçük oglum var sürekli ilgi ve oyun isteyen.

martta doğan bebeğe portbebe tarzı seyler gerekmiyor o anakucakları evde de kullanılabiliyor ama cok da rahat değiller ben misafirlikte ona koyup götürüyordum onda uyuyordu evdeyken de sallanır mini beşikte duruyordu bebek arabasına cok paralar bayılmaya gerek yok liteway tarzı pusetler yeterli.ünkü o gösterişli trawellar bagaja sığmıyor
E="akrepyelkovan55, post: 36799983, member: 379517"]Tek bebek arabası 400 civarı anakucağı eklenince 800 e yaklaşıyo şu travel sistem dedikleri. Polly magic Pahalı ama aynı şeye denk geliyo mantıklı değilmi sence. Travel sistemdeki ana kucağı sadece arabada mı kullanılıyor deneyımlı kullanan annişler yokmu[/QUOTE]

[/QUOTE]

Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun tatlım

Herseyin hayirlisi dogrusu bu tabi benimde 2 kizim var kucuk yine mi kiz sen hep kiz doguruyorsun anne diyince bugun biraz duygu patlamasi yasadim su once kiz deyip sonra erkek olanlarin safina gecsem cok iyi olacak sanirim ama elden bisi gelmez yaradan saglik sihhat nasip etsin kismetten oteye gidilmiyor bebek kiz dedigim halde hala ismini osman koyalim suleyman koyalim diyip duruyor danirim beni delirtecek

Canim benim plasenta yani bebeğin eşi rahmin çıkışına yakın olduğu için kanama oluyormuş. Bu haftalarda bazılarında böyle olabiliyor dedi dr. ( 13- 20.hft arasi) 20. Haftaya kadar rahim büyürse düzelir büyük ihtimalle dedi Dr..sen Dr a gitmedin mi, gidince mutlaka sor. Senin kaçıncı haftada başladı kanaman? Geçmiş olsun.

Kızlar cok net değil ama bide bizim resmimize bakarmisiniz ben hic anlamiyorum genital nubdan

Eklentiler

• 20140907_233639.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 77
Yaa ilk çocuğumuz eşim kız istiyor zaten benim için sağlıklı olsun yeter diye düşünüyorum ama yani sevincimizi kursağımızda bırakmaya ne gerek var. Resmen üzüldü kız dediğimde

benim annemde aynı tepkiyi verdi ne kötü : ( inanmadı ilk söylediğimde şaka yapıyosun yok inanmam diye diretti bide sinir oldum...Halbuki ben gayet memnunum halimden insanın hevesini kursağında bırakıyorlar gerçekten...

aynı tembellik bendede var normalde çok titizdim benim kızda 5 yaşında habire etrafta kalem kagıt oyuncak topla topla hep aynı
benim evde aynı durumda sürekli toplamama rağmen kızım saolsun heryerde boyalar boyamalar kalemler dolaşıyor bizdede koltukların altından boya topluyorum sürekli ah bu sıpalar
Iyi pazarlar
Nub dan anliyan var mi. Aranizda bi bakin bize sizce cinsiyet neye benzio
bende kız diycektim canım arkadaşlarda öyle söylemiş bu arada kaç haftalık resmi canım bu baya net çıkmış maşallah

Ay şu genital nubu çözemedim gitti hiiiiç birşey anlamıyorum boş boş bakıyorum fotoya

canım çıkıntı düz olursa yani paralel olursa kız deniyor yukarı doğruysa erkek deniyor ama seninkinde bende göremedim çıkıntıyı

tahmini doğum tarihlerimiz aynı ,dr. ikili test için iyi bir zaman yapalım dedi,benim bugün yapıldı.seninde yapılır yarın sanırım
Aaslii merhabao ncelikle hayirli olsun hamileliğin galiba ilk bebeğini kaybetmissin Turner sendromu varmis bn de ilkinde aynisini yasamistim sonra iki tane daha kaybim oldu 2. Bes haftalık kanamali düşük diğeri bos gebelik senin kaybindan sonraki sürecin nasil ilerledi acaba

Dr gittim 15 gundur yatıyorum benim aktif kanamam yok iceride kanama alani var kese arkasinda buyuk ve kese yaninda bi kanama alani daha var cok buyuk olmayan.iki gün sonra kontrol um var ins kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…