2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlar. Nub teorisine gore bende bi turlu anlam cikaramadim.anlayanlar bana da yorum yapar mi lutfen

Eklentiler

• IMG-20140902-WA0000.webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 97
Günaydın kızlar, mahallede annesiyle birlikte gezip herkes hakkında her an dedikodu yapmayı adet edinmiş 35 lerinde bekarbi kız var, facete şöyle yazmış:
"milleti anlamıyorum hamile kalıyorlar devlet sırrı gibi saklıyorlar ne yani bebeğinizde gözümüz mü kalacak, anam korkmayın bebek istesek yaparız çok da zor bişey değil yani...:)"

Ben ilk 3 ay sölemedim kimseye sonrasında aleni hale geldi ama özellikle arayıp da hoşlanmadığım insanlara duyurmadım tabi... Sanıyorum ki benim hakkımd ayazmış... saçma sapan yere sinirim bozuldu sabah sabah...

İYİDE ONU NEDEN BU KADAR İLGİLENDİRMİŞ BENDE 15 HAFTALIĞIM HALA ÇOĞU KİMSE BİLMİYOR BU İNSANLARIN DERDİ SAĞA SOLA SATAŞMAK YA İŞLERİ GÜÇLERİ YOK

günaydın kızlar yaaa ben her sabah cok kötü öğürmeye başladım tam kahvaltıya oturuyorum mide bulantısı yok bişe yok ama ağzıma lokma alınca hapşurcak gibi oluyorum ve öğürüyorum mide boş olunca bişede cıkmıyo tabi ama cok kötü karnıma ağrı girdi bu sabah .ilk zamanlar bişe yoktu bu nerden çıktı şimdi yaaa

İYİDE ONU NEDEN BU KADAR İLGİLENDİRMİŞ BENDE 15 HAFTALIĞIM HALA ÇOĞU KİMSE BİLMİYOR BU İNSANLARIN DERDİ SAĞA SOLA SATAŞMAK YA İŞLERİ GÜÇLERİ YOK

iyi niyetli olanlar arayıp hayırlı olsun çok sevindim diyor ama kötü niyetli olunca böyle oluyor işte maalesef...

insan da takmadan edemiyor güne içimde huzursuzlukla başladım

iyi niyetli olanlar arayıp hayırlı olsun çok sevindim diyor ama kötü niyetli olunca böyle oluyor işte maalesef...

insan da takmadan edemiyor güne içimde huzursuzlukla başladım
ya canıım boşa sıkma canını sen stres yapma bebişi düşün lütfen böyle insanlar olacak maalesef etrafımızda kulak arkası yapmakta fayda var.

Arkadaş saçmalamış.
İnsan neden saklar aklı buna çalışmıyor demek ki.
Boş ver takma kafanı,sen o kişiyi takip etmeden çıkar yazdıklarını görmeyesin.

Birkaç defa bende de oldu.olur bunlar üzülme,içimizde bir varlık daha var sonuçta.
Vücut tepki gösteriyor bu şekilde.

Bize de bakın teyzeleri. Sanki kız:)

Eklentiler

• 20140908_101026.webp
    497,8 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…