evet cnm kuzenimin bütün bebek eşyaları burdan mama sandalyesi salıncak bu araba gayette memnun gözümle gördüğüm için tavsiye ediyorum :) burda da yok baktığım sitelerde de yok gözüme çarpan bişeygerçkten fiyatıda ii kuzenın bu markayı kullanıyor degılmı memnun mu e bebek de var park yatak modelleri çok çeşit olmasada gittigidiyor da yokmu ?
dün Kanuni hastanesine gittim hem devlette de takip edilmek hem de ikili test için randevu almak için ve beklediğim gibi tam bir hayal kırıklığıyla ayrıldım. gebelik 3 aydan az olduğu için sistemden jinekoloji bölümüne randv almıştım ve doktor değil de sekreteri olduğum genç bir bayan beni muayene etti. azarlar gibi. ultrasonu karnımda gezdiriyor ağzını açıp tek kelime etmiyor. dedim bebeğin durumu nasıl. canlı, kalbi atıyor dedi. ben tabi şok oldum sanki oraya düşük tehlikesiyle gitmişim gibi. ağzını açıp tek kelime daha etmedi ben de sormadım zaten. çıkarken içerde benden başka 2 farklı hasta daha vardı. aynı anda 3 hasta odadaydık ve ben içerde 3 dk dan fazla kalmadım. çıkarken tüm evraklarım kan tahlillerim ultrasonlarım yerlere ve masaya dağılmış. asıl final ise 2li ve 3 lü test için randvdan bahsettiğimde yaşandı. şu anda 11+6 gözüküyorsun ikili randv almak için geç kalmışsın dışarda yaptır getir dedi. 3lü test randv için yönlendirdiği kadın da beni bi güzel azarlayıp biz burda kimseye randv filan vermiyoruz sen 16. ve 18. haftalarında gebe polik. randv al gel gelince testin de yapılır dedi. hem 2li test için boş ranv yokmuş hem de 3lü test için randv vermeye gerek yokmuş.
asıl dr um medipol hastanesinde ve gayet memnunum fakat medipol tek gebelikteki 2li test için 280, detaylı ultrason için (4lü test) 300 tl istiyor. dr uma 2 hafta önce gittiğimde 2li testin sonucu kötü çıksa bile kesinlikle bebeği aldırmayı düşünmediğimi söylediğim için o zaman 2liye gerek yok sana direk 4lü yapalım dedi.
şu anda ben de eşim de çok kararsısız. gereksiz test yaptırmak istemiyorum ama kritik sayılan adımları da atlamak istemiyorum. ne önerirsiniz?
Hayır canım en son 12. Haftada gittim 2'Li test için şimdiki randevum haftaya salı 15 haftalık olcaz bakalım belli olacak mı sence olurmu artık cinsiyeti belli ne dersin erkende sayılmaz artık burdan bazı arkadaşları okuyoruzda 12. Haftada öğrenen bile var maşallah :) senin olmuş muydu :) burada sen benim nub teorisine göre tahminin kızdı dimicanım senin bebişin cinsiyet belli olduu mu
Canım link atar mısın bende bakayım şu arabaya merak ettim :)chicco liteway puset 400-450 yazıp duruyorsunuz ben de puset ne pahalı bu ne ya diyordum sürekli, baktım meğer bildiğin bebek arabasıymış o....
ben puseti market sepeti gibi olan saplı şeylerden sanıyodum
Bende sanmıyorum cnım bebek eşyaları ciddi anlamda çok pahalıevet uygun mus bende begendım yanlız karsıda havuzlu han varmıs ya sırf bu bebek esyaları ustune oraya bır bakmak ıstıyorum gercı fıyatların bu kadar dusuk olcagını zannetmıyorum
Bende sanmıyorum cnım bebek eşyaları ciddi anlamda çok pahalı
tesadüf eşimle bir yerde park yatak sorduk rengi modeli herşeyi aynı gittigidiyorda 270 tl adam bize 380 tl dedi 100 tl fark söylüyorevet insan sömürmekten başka bir şey değil
Canım devlet hastaneleri maalesef böyle sağlık bakanlığını arayıp şikayet hakkını ara isimine kadar da ver o kadının mecbur bakmak zorunda uyuz oldum bende şimdidün Kanuni hastanesine gittim hem devlette de takip edilmek hem de ikili test için randevu almak için ve beklediğim gibi tam bir hayal kırıklığıyla ayrıldım. gebelik 3 aydan az olduğu için sistemden jinekoloji bölümüne randv almıştım ve doktor değil de sekreteri olduğum genç bir bayan beni muayene etti. azarlar gibi. ultrasonu karnımda gezdiriyor ağzını açıp tek kelime etmiyor. dedim bebeğin durumu nasıl. canlı, kalbi atıyor dedi. ben tabi şok oldum sanki oraya düşük tehlikesiyle gitmişim gibi. ağzını açıp tek kelime daha etmedi ben de sormadım zaten. çıkarken içerde benden başka 2 farklı hasta daha vardı. aynı anda 3 hasta odadaydık ve ben içerde 3 dk dan fazla kalmadım. çıkarken tüm evraklarım kan tahlillerim ultrasonlarım yerlere ve masaya dağılmış. asıl final ise 2li ve 3 lü test için randvdan bahsettiğimde yaşandı. şu anda 11+6 gözüküyorsun ikili randv almak için geç kalmışsın dışarda yaptır getir dedi. 3lü test randv için yönlendirdiği kadın da beni bi güzel azarlayıp biz burda kimseye randv filan vermiyoruz sen 16. ve 18. haftalarında gebe polik. randv al gel gelince testin de yapılır dedi. hem 2li test için boş ranv yokmuş hem de 3lü test için randv vermeye gerek yokmuş.
asıl dr um medipol hastanesinde ve gayet memnunum fakat medipol tek gebelikteki 2li test için 280, detaylı ultrason için (4lü test) 300 tl istiyor. dr uma 2 hafta önce gittiğimde 2li testin sonucu kötü çıksa bile kesinlikle bebeği aldırmayı düşünmediğimi söylediğim için o zaman 2liye gerek yok sana direk 4lü yapalım dedi.
şu anda ben de eşim de çok kararsısız. gereksiz test yaptırmak istemiyorum ama kritik sayılan adımları da atlamak istemiyorum. ne önerirsiniz?
tesadüf eşimle bir yerde park yatak sorduk rengi modeli herşeyi aynı gittigidiyorda 270 tl adam bize 380 tl dedi 100 tl fark söylüyor
evet uçuk uçuk rakamlar ben o yüzden tek tek alıcam gittigidiyordan alıcam cnmyersek işte yutturuyorlar avm lerdekı bebek magazalarıda cok pahalı
evet uçuk uçuk rakamlar ben o yüzden tek tek alıcam gittigidiyordan alıcam cnm
evet onuda düşünmüyor değilim beşiği en sona bırakıcam meselaevet her ay bırını alsan buyuk esyaların tamamladın say ama bana buyukler daha erken hıc bır sey alma ne olur ne olmaz dıyorlar
benide haftaya çağırdı ikili test için ama yaptırmayacam aldırmayı düşünmüyorum çünküBen 2 . Cocuguma hamileyim. Ilkindede bunda da yaptirmadim. Dr bana aldirmayi dusunmuyorsan hiç gerek yok demişti. Hemde Prof. Ben yaptirmadim.
Dün yazmadığım yer kalmadı ya oraya gitmek zorunda kalanlarda var aksama kadar dua ettim çok kötü örnekler duymuştum ama inşallah bu kadariyla kalır kendi tecrubemCanım devlet hastaneleri maalesef böyle sağlık bakanlığını arayıp şikayet hakkını ara isimine kadar da ver o kadının mecbur bakmak zorunda uyuz oldum bende şimdidevletle anlaşmalı olan hastaneler var ben Bursa'da öyle bir hastaneye yaptırdım benim doktorumda yönlendiriyor ama beni ve ödediğim ücret gittiğim doktorun muayene ücreti ve tahlil ücreti dahil 42 lira hiç boşuna 250-300 lira kadar uçuk paralar ödemeye hiç gerek yok bence araştır hastaneleri SSK anlaşması olan hastaneleri öyle git derim canım Allah yardımcın olsun inşallah :)
Bana da 12. haftada kız gibi ama net bi şey söylemeyelim dedi heralde bu hareket hissetme tezi az çok doğruBana 12. haftamda gittiğimde doktorum heyecanlandırmak istemem şimdiden ama kız gibi duruyor dedi. Daha sonra gitmedim 16. haftada kesin söylyecekmiş cnm senin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?