2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerçkten fiyatıda ii kuzenın bu markayı kullanıyor degılmı memnun mu e bebek de var park yatak modelleri çok çeşit olmasada gittigidiyor da yokmu ?
evet cnm kuzenimin bütün bebek eşyaları burdan mama sandalyesi salıncak bu araba gayette memnun gözümle gördüğüm için tavsiye ediyorum :) burda da yok baktığım sitelerde de yok gözüme çarpan bişey

Ben 2 . Cocuguma hamileyim. Ilkindede bunda da yaptirmadim. Dr bana aldirmayi dusunmuyorsan hiç gerek yok demişti. Hemde Prof. Ben yaptirmadim.

BU arada kızlar kendime dalinin bebk yağını ve badem yağı aldım bimden gayette uygundu badem yağının fiyatı bilginizeee.

canım senin bebişin cinsiyet belli olduu mu
Hayır canım en son 12. Haftada gittim 2'Li test için şimdiki randevum haftaya salı 15 haftalık olcaz bakalım belli olacak mı sence olurmu artık cinsiyeti belli ne dersin erkende sayılmaz artık burdan bazı arkadaşları okuyoruzda 12. Haftada öğrenen bile var maşallah :) senin olmuş muydu :) burada sen benim nub teorisine göre tahminin kızdı dimi senben60 ta kız diye tahmin etmişti ilk sizden duydum cinsiyet tahminini :) Çin takvimindede kız çıktı bakalım hayırlı sağlıklı olsunda farketmez bakalım doktorumuz ne görecek merak içindeyim :))

evet uygun mus bende begendım yanlız karsıda havuzlu han varmıs ya sırf bu bebek esyaları ustune oraya bır bakmak ıstıyorum gercı fıyatların bu kadar dusuk olcagını zannetmıyorum

chicco liteway puset 400-450 yazıp duruyorsunuz ben de puset ne pahalı bu ne ya diyordum sürekli, baktım meğer bildiğin bebek arabasıymış o....

ben puseti market sepeti gibi olan saplı şeylerden sanıyodum
Canım link atar mısın bende bakayım şu arabaya merak ettim :)

Canım devlet hastaneleri maalesef böyle sağlık bakanlığını arayıp şikayet hakkını ara isimine kadar da ver o kadının mecbur bakmak zorunda uyuz oldum bende şimdi devletle anlaşmalı olan hastaneler var ben Bursa'da öyle bir hastaneye yaptırdım benim doktorumda yönlendiriyor ama beni ve ödediğim ücret gittiğim doktorun muayene ücreti ve tahlil ücreti dahil 42 lira hiç boşuna 250-300 lira kadar uçuk paralar ödemeye hiç gerek yok bence araştır hastaneleri SSK anlaşması olan hastaneleri öyle git derim canım Allah yardımcın olsun inşallah :)

Dün yazmadığım yer kalmadı ya oraya gitmek zorunda kalanlarda var aksama kadar dua ettim çok kötü örnekler duymuştum ama inşallah bu kadariyla kalır kendi tecrubem

Bana 12. haftamda gittiğimde doktorum heyecanlandırmak istemem şimdiden ama kız gibi duruyor dedi. Daha sonra gitmedim 16. haftada kesin söylyecekmiş cnm senin peki?
Bana da 12. haftada kız gibi ama net bi şey söylemeyelim dedi heralde bu hareket hissetme tezi az çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…