2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr bugün 2de kontrolum var bebişimi görücem inşallahhh iyi haberler alırım dua edin:) ikili testten vazgeçtim bi çok arkadaşım yanılma payı çok dedi ve öyle bişeyde olsa aldıramam ki bebeğimi, Rabbim evlatla sınamasın kimseyi karnımdayken sağlıklı olmicak diye aldırsam sağlıklı doğan bebeğimde bi kazayla engelli özürlü olabilir oyüzdn Allaha bıraktım ve sağlıklı hayırlı evlat versin bana die dua ediyorum.. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallahh..

Canım 12. haftamda doktor bana büyük ihtimal kız dedi ama net değik tabi herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Iyi bildigimden degil canim bende ama bazen anlasilabiliyor yada o anlik his bide erkek bebekle kiz bebefin ultrason yatislari bile biraz farkli olabiliyor.benim etrafimsa hamile cok artık ultrason görmekten her iki cinainde az xok ayirt edebilir oldum yanilma payı elbette var

Günaydın
Kontrolden geliyorum
Bebeğim hareketliydi çok şükür ama cinsiyetini göstermedi, edepli çocuk : D

3 lü test için kan verdim
3 gün sonra sonuç çıkacakmış
Hayırlısı olsun hepimiz için

16. haftada hala göstermedi demek bizimki pek edepsiz o zaman Hayırlısı olsun inşallah canım

bir de geri sayfalarda vardı o çanta gibi saplı cocugu yorgan gibi saran sey aslında port bebe.ama eskiler ona puset dediği için öyle biliniyor pusetle bebek arabası aynı şeyler oluyor.

16. haftada hala göstermedi demek bizimki pek edepsiz o zaman Hayırlısı olsun inşallah canım

Amin çok sağ ol cümlemizin
Belkide sigorta hastanesi diye pek ilgilenmedi, pozisyon uygun değil dedi
Test için gittim zaten cinsiyet mühim değil ne kızım var ne de oğlum o yüzden fark etmez ( :

günaydınn sağlıklı olmasına çok sevindimm çok şükür :)

aynı ürünleri beğenmişiz canım bende liteway plus puset ve kraft rumba yatağı beğendim ama puset biraz pahalı en uygun gittigidiyor da var orada bile 700 TL gerçi kalitelidir o konuda şüphem yok ama daha da erken diyorum bir yandan da alsammı bir an önce diyorum kararsızım ikeadaki yataklara bende baktım sallanmıyor zaten kalitesiz geldi diğerleride pahalı oda yapmayı düşünmüyorum bende zaten yatak odasına koyarım park beşiği artık.

Yani canım benim ben zaten tahminleri söyledim doktorun bile yanılma payı olabiliyor sizin böyle tahmin etmeniz bile heycanlandırdı beni hayırlı evlatlar olsun sağlıklı evlat olsun inşallah hepimizin çocukları

Günaydın merhabalar kızlar ikili test fiyatları ne kadar pahalı yazmışsınız öyle ağzım açık kaldı ben yalnızca 45 TL fark ödedim

Sizin iyiymiş
İstanbul'da çok uçuk fiyatlar
Bu yüzden devlette yaptırdım ben, ücretsiz
Bu tarz formalite testleri devlette yaptıracağım

Dün yazmadığım yer kalmadı ya oraya gitmek zorunda kalanlarda var aksama kadar dua ettim çok kötü örnekler duymuştum ama inşallah bu kadariyla kalır kendi tecrubem
İnşallah canım ama her devlet hastanesi aynı değil her doktor hemşire aynı değil kendini beğenmiş densizler her yerde çıkıyor işte kuzenim devlette doğum yaptı iki bebeğinide çok memnundu hem doktorundan hem hastaneden şans işi işte Allah kimseyi böyle insanlarla sınamasın

16 haftalık göstermese ben meraktan çatlardım kesin göstermediyse kesin kızdır yorumumu da yapayım

Çok sağ ol darısı hepimizin başına
Benim 1 hafta önden gidiyomuş 17.haftaymış
Toplam 3 kg almışım

ben 12 haftalıkkken gitmiştim kilo almamıştım hiç...
sen 12 haftada almış mıydın, yoksa birden mi aldın kiloyu....

Ben de aldım sanırım şu 2 haftada 1 kilo yaa... ayın kalan kısmında almamam laızm snaırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…