GÜNAYDINNN :)Hepinize GÜNAYDINNNNNNN kızlar
Canım 12. haftamda doktor bana büyük ihtimal kız dedi ama net değik tabi herşeyin hayırlısı olsun inşallahHayır canım en son 12. Haftada gittim 2'Li test için şimdiki randevum haftaya salı 15 haftalık olcaz bakalım belli olacak mı sence olurmu artık cinsiyeti belli ne dersin erkende sayılmaz artık burdan bazı arkadaşları okuyoruzda 12. Haftada öğrenen bile var maşallah :) senin olmuş muydu :) burada sen benim nub teorisine göre tahminin kızdı dimisenben60 ta kız diye tahmin etmişti ilk sizden duydum cinsiyet tahminini :) Çin takvimindede kız çıktı bakalım hayırlı sağlıklı olsunda farketmez bakalım doktorumuz ne görecek merak içindeyim :))
Senin geç döllenmemiydi devlet hastanesi miydiben de 5+5'te gittiğimde keseyi bile görememiştik... haftaya gelme keseyi görürüz kalp atılşını duyamayız moralin bozulur demişti, 7+5'te duydum kalp atışını ilk... dert etme yani henüz
Hayır canım en son 12. Haftada gittim 2'Li test için şimdiki randevum haftaya salı 15 haftalık olcaz bakalım belli olacak mı sence olurmu artık cinsiyeti belli ne dersin erkende sayılmaz artık burdan bazı arkadaşları okuyoruzda 12. Haftada öğrenen bile var maşallah :) senin olmuş muydu :) burada sen benim nub teorisine göre tahminin kızdı dimisenben60 ta kız diye tahmin etmişti ilk sizden duydum cinsiyet tahminini :) Çin takvimindede kız çıktı bakalım hayırlı sağlıklı olsunda farketmez bakalım doktorumuz ne görecek merak içindeyim :))
ben bu puseti görmedim arkadaşlarımda.e bebeğe gidip bakarsan daha iyi olur sürüşü kolay mı agır mı vs.sağlam mı diyeGunaydin herkese, bol enerjik bir gun olur insallah Bebek arabasi konusunda bende arastirma yapiyorum gercekten fiyatlar cok ucuk, bir model begendim ama alabilecekmiyim bilmiyorum, sizde bir bakin istedim, fikirlerinizi merak ediyorum
http://mobil.e-bebek.com/indirimler...-indirim?ref=mobilsite_kampanyalar_indirimler
16. haftada hala göstermedi demekGünaydın
Kontrolden geliyorum
Bebeğim hareketliydi çok şükür ama cinsiyetini göstermedi, edepli çocuk : D
3 lü test için kan verdim
3 gün sonra sonuç çıkacakmış
Hayırlısı olsun hepimiz için
16. haftada hala göstermedi demekbizimki pek edepsiz o zaman Hayırlısı olsun inşallah canım
günaydınn sağlıklı olmasına çok sevindimm çok şükür :)Günaydın
Kontrolden geliyorum
günaydın canım liteway plus a baktım hem anakucagı hem bebek arabasınada yerlestırebılıosun hos bir sey begendım ayrıca uc yasında kadar da bebek arabasını kullanabılıyormussun sanırım ben ikeadan yataklara baktım malzemesını begenmedım 300 tl nın altındakı yataklar zaten saglam degıl 500-600 var anca onlar bıraz ıı, park yataklara da baktım hakkaten dedıgın gıbı 100 den 500 kadar var ben su anda bebek odası yapmayı dusunmuyorum park yatagı kendı yatak odama koyucam hareket ettırmesı normal besıklere gore daha rahat dıye duydum sallanan ozellıklısı var bana daha cazip geldi
Yani canım benim ben zaten tahminleri söyledim doktorun bile yanılma payı olabiliyor sizin böyle tahmin etmeniz bile heycanlandırdı beni hayırlı evlatlar olsun sağlıklı evlat olsun inşallah hepimizin çocuklarıIyi bildigimden degil canim bende ama bazen anlasilabiliyor yada o anlik his bide erkek bebekle kiz bebefin ultrason yatislari bile biraz farkli olabiliyor.benim etrafimsa hamile cok artık ultrason görmekten her iki cinainde az xok ayirt edebilir oldumyanilma payı elbette var
Günaydın merhabalar kızlar ikili test fiyatları ne kadar pahalı yazmışsınız öyle ağzım açık kaldı ben yalnızca 45 TL fark ödedim
günaydınn sağlıklı olmasına çok sevindimm çok şükür :)
İnşallah canım ama her devlet hastanesi aynı değil her doktor hemşire aynı değil kendini beğenmiş densizler her yerde çıkıyor işte kuzenim devlette doğum yaptı iki bebeğinide çok memnundu hem doktorundan hem hastaneden şans işi işte Allah kimseyi böyle insanlarla sınamasınDün yazmadığım yer kalmadı ya oraya gitmek zorunda kalanlarda var aksama kadar dua ettim çok kötü örnekler duymuştum ama inşallah bu kadariyla kalır kendi tecrubem
Günaydın
Kontrolden geliyorum
Çok sağ ol darısı hepimizin başına
Benim 1 hafta önden gidiyomuş 17.haftaymış
Toplam 3 kg almışım
bence gayet iyi canım ayda bir kilo nerdeyse benimde bulantılarım bitmeye daha fazla acıkmaya başladımÇok sağ ol darısı hepimizin başına
Benim 1 hafta önden gidiyomuş 17.haftaymış
Toplam 3 kg almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?