2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şu anda almam cinsiyeti ekimin birinden sonra belli olacak kısmet olursa belki o zaman ufak tefek şeylerini alırım. ama 7-8 aydan once bır sey almayın dıyorlar ne olur nolmaz ama hepsını bır anda alabılcek butcede seyler değiller yavaş yavaş almak en iisi gibi geliyor bana zaten heves ediyorum :) bebek arabaları 200den baslıyor 1700 kadar gordum ortası bır sey herhalde bu fiyatta olur onemlı olan guvenlıgı kalitesi

Bende 27 eylülde gideceğim bakalım o zaman net belli olur cinsiyeti inşallah yavaş yavaş alınır bir şeyler hepsi son aya bırakılırsa dediğin gibi maddi açıdan zorlar. hem kalite hem uygun bulmak biraz zor. 3500 e bile var mothercarede gördümneyse o zamana kadar deneyimli anneler daha fikir paylaşırlar bizde net karar veririz böylelikle.

16 haftalık göstermese ben meraktan çatlardım kesin göstermediyse kesin kızdır yorumumu da yapayım

Bakalım tutacak mı
bence gayet iyi canım ayda bir kilo nerdeyse benimde bulantılarım bitmeye daha fazla acıkmaya başladım
Hiç almamıştım birden aldım bende acaba böyle jet hızıyla mı gidicem

Hiç almamıştım
15 gün içinde çıktı göbeğim ve kilom

aynen oyle gecen mothercare girdim e bebege gırdım fiyatlar her kategoride pahalı, normal bebek dükkanlardan almak en iyisi

Bizim işyerinde biri kullanmış
Krem tavsiye etti
Memnun diye benimde aklıma yatmaya başladı, kozmetikten korkuyordum direk karına uygulanınca
Ama çatlamaktan iyidir herhald,e memnun kalmışlar

Eczanede 1 adet fiyatından daha ucuza ben 2 adet sipariş ettim internetten bilginiz olsun

Selam bayanlar

Hastaneden geldim , kan sonuçları cuma çıkacak ama ultrasyon değerleri şöyle NT : 1.3mm CRL : 71mm
Normal değerlerini bulamadım karşılaştırmak için.

Bu arada Allah devlet hastanesine gitmekte mecbur olanların yardımcısı olsun.

hangi krem ve hangi sitede

Ölçümlerin iyi sanırım
Benimde 1,8 mm ve 73 mm idi
İyi çıktı sonucum ama yaş vs. herşeyi hesaplıyorlar
hangi krem ve hangi sitede

Site adı yasak sanırım özelden yazarım isteyen herkese
Krem lierac önerdiler bana
Eczane 200ml için 140 TL dedi
Kampanya buldum 200+200 ml 115 TL ye aldım

hadi ya çatlak kremleri o kadar pahalı mı ? bana badem yağı hakiki zeytinyağı öneren de oldu işe yarıyormu

hadi ya çatlak kremleri o kadar pahalı mı ? bana badem yağı hakiki zeytinyağı öneren de oldu işe yarıyormu

Bende topiklerde çok şey duydum ama bilemedim
Yoksa doğal tercih ederdim ama ya işe yaramazsa ?
En azından denemiş bi arkadaş diye bunu aldım

Çatlatlar genetik arkadaşım ... Annende varsa sendede olacak dünya para verip kızımda aldım yine çatladım. Bu gebeliğimde niveanın bebeyağını aldım onu kullanıyorum , başkada bişey kullanmayı düşünmüyorum.. Tabi tercih yine senin

Evet evet kan sonuçları ile beraber yorum yapıcak doktorum , teşekkürler...

Rica ederim
Bende çatlak konusunu bilmiyorum en aza indirgeme derdindeyim, annem çatlak bende çatlarım ama annem hiç bişey kullanmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…