- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
aynı ürünleri beğenmişiz canım bende liteway plus puset ve kraft rumba yatağı beğendim ama puset biraz pahalı en uygun gittigidiyor da var orada bile 700 TL gerçi kalitelidir o konuda şüphem yok ama daha da erken diyorum bir yandan da alsammı bir an önce diyorum kararsızımikeadaki yataklara bende baktım sallanmıyor zaten kalitesiz geldi diğerleride pahalı oda yapmayı düşünmüyorum bende zaten yatak odasına koyarım park beşiği artık.
Burcu senin bebiş kız değilmiydi
hayırlısı olsun canım bana iki ayrı doktorda erkek dedi ama hala bikaç haftayı bekliyorumikili testte yüksek ihtimal kız demişti 12+2 de ama kesin değil dedi 1 ekimde kontrolum var 4 ayım bitiyor onda kesin çıkar diye düşünüyorum
hayırlısı olsun canım bana iki ayrı doktorda erkek dedi ama hala bikaç haftayı bekliyorum
aynen öyle canım temennimiz o[
kız veya erkek farketmez sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun.
Şu anda almam cinsiyeti ekimin birinden sonra belli olacak kısmet olursa belki o zaman ufak tefek şeylerini alırım. ama 7-8 aydan once bır sey almayın dıyorlar ne olur nolmaz ama hepsını bır anda alabılcek butcede seyler değiller yavaş yavaş almak en iisi gibi geliyor bana zaten heves ediyorum :) bebek arabaları 200den baslıyor 1700 kadar gordum ortası bır sey herhalde bu fiyatta olur onemlı olan guvenlıgı kalitesi
16 haftalık göstermese ben meraktan çatlardım kesingöstermediyse kesin kızdır yorumumu da yapayım
Hiç almamıştım birden aldım bende acaba böyle jet hızıyla mı gidicembence gayet iyi canım ayda bir kilo nerdeyse benimde bulantılarım bitmeye daha fazla acıkmaya başladım
ben 12 haftalıkkken gitmiştim kilo almamıştım hiç...
sen 12 haftada almış mıydın, yoksa birden mi aldın kiloyu....
Ben de aldım sanırım şu 2 haftada 1 kilo yaa... ayın kalan kısmında almamam laızm snaırım
Bende 27 eylülde gideceğim bakalım o zaman net belli olur cinsiyeti inşallah yavaş yavaş alınır bir şeyler hepsi son aya bırakılırsa dediğin gibi maddi açıdan zorlar. hem kalite hem uygun bulmak biraz zor.3500 e bile var mothercarede gördüm neyse o zamana kadar deneyimli anneler daha fikir paylaşırlar bizde net karar veririz böylelikle.
İnsallah saglikli sihatli merak etme.
Bizim işyerinde biri kullanmış
Krem tavsiye etti
Memnun diye benimde aklıma yatmaya başladı, kozmetikten korkuyordum direk karına uygulanınca
Ama çatlamaktan iyidir herhald,e memnun kalmışlar
Eczanede 1 adet fiyatından daha ucuza ben 2 adet sipariş ettim internetten bilginiz olsun
Selam bayanlar
Hastaneden geldim , kan sonuçları cuma çıkacak ama ultrasyon değerleri şöyle NT : 1.3mm CRL : 71mm
Normal değerlerini bulamadım karşılaştırmak için.
Bu arada Allah devlet hastanesine gitmekte mecbur olanların yardımcısı olsun.
hangi krem ve hangi sitede
Ölçümlerin iyi sanırım
Benimde 1,8 mm ve 73 mm idi
İyi çıktı sonucum ama yaş vs. herşeyi hesaplıyorlar
Site adı yasak sanırım özelden yazarım isteyen herkese
Krem lierac önerdiler bana
Eczane 200ml için 140 TL dedi
Kampanya buldum 200+200 ml 115 TL ye aldım
hadi ya çatlak kremleri o kadar pahalı mı ? bana badem yağı hakiki zeytinyağı öneren de oldu işe yarıyormu
hadi ya çatlak kremleri o kadar pahalı mı ? bana badem yağı hakiki zeytinyağı öneren de oldu işe yarıyormu
Ölçümlerin iyi sanırım
Benimde 1,8 mm ve 73 mm idi
İyi çıktı sonucum ama yaş vs. herşeyi hesaplıyorlar
Evet evet kan sonuçları ile beraber yorum yapıcak doktorum , teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?