- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Çatlatlar genetik arkadaşım ... Annende varsa sendede olacak dünya para verip kızımda aldım yine çatladım. Bu gebeliğimde niveanın bebeyağını aldım onu kullanıyorum , başkada bişey kullanmayı düşünmüyorum.. Tabi tercih yine senin
Bende topiklerde çok şey duydum ama bilemedim
Yoksa doğal tercih ederdim ama ya işe yaramazsa ?
En azından denemiş bi arkadaş diye bunu aldım
doğru yapmışsın. çatlaklar genetikse eğer benim annemde bir tane çatlak yok ama ben kilo alıp verdiğim için hamile kalmadan oncede gobegımde ve belımde bır kac catlak vardı yinede dkk etmek lazım
evet gerçekten çok pahalıbi araştırmak lazım ozaman ben bu kadar pahalı şeyler oldugunu düsünmemiştim.
allahımmm ne güzel telaşlar bunlar evlilik telaşından kat kat güzelmiş rabbim isteyen herkese versin inş.Beşik vs. hiç bakmadım
Erken diye düşünüyorum
Pek bilgim yok, bakacağım zaman size danışırım ( :
evet gerçekten çok pahalıbende badem yağı ve dalinin bebek yağını aldım sabah akşam sürüyorum :) göbeğime ve göğüslerime özellikle
allahımmm ne güzel telaşlar bunlar evlilik telaşından kat kat güzelmiş rabbim isteyen herkese versin inş.
Erkek bebekler daha rahat belli oluyor canim ultrasonsa ayaklar havadadir buyuk ihtimal alt kisimi iyi incelehayırlısı olsun canım bana iki ayrı doktorda erkek dedi ama hala bikaç haftayı bekliyorum
evet bende duymuştum deneyeceğim annemde hiçbişey yapmadı ama bakalımmBen daha yeni başlayacağım hiç bişey kullanmadım şimdiye kadar
Badem yağının tatlı olanı tüylenme yapabilir demişlerdi yanılmıyorsam
inşallah canım içinde minik eller minik ayakları minicik atan bir kalp var bunu yaşamak tarifsiz bişeymişAmin inşallah
Özellikle uzun yıllar bebek hasretiyle yananlara
evet gerçekten çok pahalıbende badem yağı ve dalinin bebek yağını aldım sabah akşam sürüyorum :) göbeğime ve göğüslerime özellikle
evet resmen ayakları yukarda duruyordu :) minnoşunErkek bebekler daha rahat belli oluyor canim ultrasonsa ayaklar havadadir buyuk ihtimal alt kisimi iyi incele
Benimde kalçamda bir iki çatlak olmuştu
Kırmızıydı beyaza döndü, beyaz tenli olduğumdan belli olmuyor ama bir de karnım çatlamasın çatlayacaksa da azaltmaya bakıyorum kendimce
Hayırlısı artık
dalinin bebek yağında yazıyor cnm hamile çatlakları içinde kullanılır diye artı notdalin ve nivea kullananlar var aramızda akşam çarşıya çıkacağım bende bakayım ozaman
inşallah canım içinde minik eller minik ayakları minicik atan bir kalp var bunu yaşamak tarifsiz bişeymiş
dalinin bebek yağında yazıyor cnm hamile çatlakları içinde kullanılır diye artı not
hahahahaha :) aynen canımAkvaryum gibi hissediyo insan kendini
dalinin bebek yağında yazıyor cnm hamile çatlakları içinde kullanılır diye artı not
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?