- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Hem ne olur ne olmaz diyo insan nasip..
Hemde cinsiyet belli dğeil ve belli olsa bile yanılma payı olabilirmiş diye bekliyorum ben
doğru ama ben mesela 18 haftamda gidicem ozaman bile yanılma payı olabılırmı?
Şubat topiğinde mi bi yerde duydum 7.ayında tam tersi çıkan olmuş
Bende 7 aydan sonra alırım diyorum, beğenirim mesela 2 renk içinde ama satın alma en son olabilir
benimki bu kadar belli değil hatta bu kadar göbeğim yok kimse anlamadı dahaBende durum böyle bayanlar
kızlar kaçıncı aydan sonra uzun yol seyahati yasak oluyor
ilk üç ay ve son aylar sanırım ama net bilgiyi druna sor yinede
benimki bu kadar belli değil hatta bu kadar göbeğim yok kimse anlamadı daha
hmm tmm cnm dikkat edeyim onada şuan koku fln yoktu da olursa eğer sorarımbende de oluyordu canım doktora söyledim kokulu değilse normaldir o dedi ilaç falan vermedi
benm göbek 9aylık gibi valla :)benimki bu kadar belli değil hatta bu kadar göbeğim yok kimse anlamadı daha
ama güzel duruyorr:)sezeryan olmama rağmen benimde göbeğim hiç yoktu , eski halimi bilenler anlıyor hamile olduğumu ama bilmeyenler göbek sanıyordur :):)
benimki belli değilbenm göbek 9aylık gibi valla :)
Arkadaşlar azonce hastaneyi aradim 2 li test sonucu için sonucum normal miş çok mutlu oldum inşallah hepimizinki iyi çıkar
ben ana kucagı bebek arabası ve park yatagı gıyım harıc olan seylerı pembe veya mavı degılde kırmızı olarak alıcam
ılerde de kullanabılsın pembe alsan erkek cocugun olsa koyamazsın tulumlar vs ler sadece pembe mavı renk de almıcam
O zaman sorun olmaz erken alman Allh'ın izni ile
Ben de bembeyaz mobilyalar düşündüm de eşim onlar çok sade diyo, ikea gibi mesela hemde unisex olur boşa gitmez
Canim valla ben ilk 3 ay icinde baya bi uzun yolculuklar yaptim doktruma soyledim kendi aracinizlaysa 2saatte bir durun dinlen 15dk dedi son ayda yasak diye biliyorum ama en iyisi doktoruna danışmakkızlar kaçıncı aydan sonra uzun yol seyahati yasak oluyor
Çok kıskandım hemen bende koymalıyım fotoBende durum böyle bayanlar
Bende durum böyle bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?