2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğru ama ben mesela 18 haftamda gidicem ozaman bile yanılma payı olabılırmı?

Şubat topiğinde mi bi yerde duydum 7.ayında tam tersi çıkan olmuş
Bende 7 aydan sonra alırım diyorum, beğenirim mesela 2 renk içinde ama satın alma en son olabilir

Şubat topiğinde mi bi yerde duydum 7.ayında tam tersi çıkan olmuş
Bende 7 aydan sonra alırım diyorum, beğenirim mesela 2 renk içinde ama satın alma en son olabilir

ben ana kucagı bebek arabası ve park yatagı gıyım harıc olan seylerı pembe veya mavı degılde kırmızı olarak alıcam
ılerde de kullanabılsın pembe alsan erkek cocugun olsa koyamazsın tulumlar vs ler sadece pembe mavı renk de almıcam

benimki bu kadar belli değil hatta bu kadar göbeğim yok kimse anlamadı daha

sezeryan olmama rağmen benimde göbeğim hiç yoktu , eski halimi bilenler anlıyor hamile olduğumu ama bilmeyenler göbek sanıyordur :):)

O zaman sorun olmaz erken alman Allh'ın izni ile
Ben de bembeyaz mobilyalar düşündüm de eşim onlar çok sade diyo, ikea gibi mesela hemde unisex olur boşa gitmez

O zaman sorun olmaz erken alman Allh'ın izni ile
Ben de bembeyaz mobilyalar düşündüm de eşim onlar çok sade diyo, ikea gibi mesela hemde unisex olur boşa gitmez

ikeayı tavsiye etmem tabi yine senin tercihin bende uygundur kalitelidir die beşik ve dolap alıcaktım ama iyi malzemeli olanların fiyatları yüksek besikde dolapta eşimle baktık beğenmedik kaliteli değil

kızlar 28. haftaya kadar eğer sorunlu bir hamilelik yoksa uçak yada uzun yol yolculuğu yapılıyor. ben 2. ayımda uçakla gittim geldim bayramda

Bende durum böyle bayanlar

sende küçük canım bana göre..ben 61 kilo ile hamile kaldım,şu an çıkmak istemiyorum tartıya..aşırı şişlik var vücudumda,göbek kısmı ise duba gibi,ilk hamileliğimde 6 aylıkken ancak böyleydim,şimdi ise hamilelik bakmaya başladım,pantolonlar olmuyo maalesef...9 ayı doldurunca halimi düşünemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…