- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
akıntı için ilaç verdimisarı akıntı çokmu azmı? benimde var cnm çok akıntı değil ama beyaz çamaşırımı hergün sarı yapıyor, hamilelikte akıntı olur die üstüne durmadım bende enfeksiyon varsa bende bi dahakine söylim doktoruma
işte burda hep akıntı olucak fln dedikleri için bana normal gelmişti doktora söylemedim sn yazınca bende de öyle olduğunu farkettim sarı akıntı, bi dahaki ay gittiğimde söylicem artıkakıntı için ilaç verdimi
bende de oluyordu canım doktora söyledim kokulu değilse normaldir o dedi ilaç falan vermediişte burda hep akıntı olucak fln dedikleri için bana normal gelmişti doktora söylemedim sn yazınca bende de öyle olduğunu farkettim sarı akıntı, bi dahaki ay gittiğimde söylicem artık
Evet canım hamileliğimde 3. Kez yedim ilkinde eşim zorla yedirdi bende yedim ama sonuç hüsranla sonuçlandı olduğu gibi çıkardımDoktoruma şikayet ettim eşimi doktorumda zorlama hiç ne istiyosa onu yesin canı ne istiyosa demişti tabii ilk 3 ay için. Sonra 2. De yedim bişey olmadı hatta iştahla yedim ufak balık daha rahat yeniyor kızartma ama mangalda değil onu güzel yedim geçen haftada mangalda büyük balık yedim allahım ölüyorum sandım ama çıkarmadım tuttum kendimi :)) darısı senin başına inşallah
ayy canım inşallah normalde balığı çok severim şimdi gözüm görmesin yani :)
Suan 1 aylik raporluyum surekli yatip dinleneceksin dedi simdi hastahaneedeyim sira bekliyorum inşallah kuculmusturIns kapanmlaniniz vebins bidaha yasamayiz boyke birsey peki cok buyukmuydu kanama alani ve sizde heo yattiginizmi benim gibi benim doktor hep yatmami soyledi yeni yeni ayaklandim
canım ben çekiyorum kitlenip kalıyorum resmen pazartesi kontrolüm var benim soracam doktoraSevgili gebeler benim gibi bel ağrısı çeken ve doktoru ile görüşmüş olan varmidir aranizda? Kontrolume daha 2 hafta var da, ,kuyruksokumumda fena bi ağrı gece bi taraftan diğerine dönemez oldum(
Cuma gününe az kaldı bu hafta izne çıkıcam ben artık haftasonu olsunn
Hazırlık yapan var mı
Ben hiç bişey almadım henüz
Teyzesi bi mavi bi kırmızı ayakkabı almış hangisi olursa artık diye, o kadar :)
BENDE BAYRAMI BEKLEYENLERDENİMne güzell bende kurban bayramı gelsin die bekliyorum ızın yapmak ıcın :)
BENDE BAYRAMI BEKLEYENLERDENİM
bende cumayı iple çekiyorum bu hafta maaş haftası mecbur geldim işe ama pazartesi doktora gidecem rapor isteyecem dinlenecem artık evdeCuma gününe az kaldı bu hafta izne çıkıcam ben artık haftasonu olsunn
yok bizede hediye gelenler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?