Benimde kuyruk sokumum ağrıyor ama Allah a şükür gece uyutmayacak kadar değil.Sevgili gebeler benim gibi bel ağrısı çeken ve doktoru ile görüşmüş olan varmidir aranizda? Kontrolume daha 2 hafta var da, ,kuyruksokumumda fena bi ağrı gece bi taraftan diğerine dönemez oldum(
Bence de hiçbir şekilde moralini bozma,böyle bir durumla arkadaşım karşılaşmıştı ama hiç birsey olmadı..sakın üzme kendini de bebişideeeeOyle dedi ama icimede kurt dusurdu aminosenteze gerek yok ama ayrintiliya girmn gerekir sinirda dedi
Doktorda oyle soyluyor uzulecek bir sey yok sinirda oldugu icin emin olabilmek icin ayrintili usg istiyorum dedi ins bunuda atlatiriz Allahin izniyleBence de hiçbir şekilde moralini bozma,böyle bir durumla arkadaşım karşılaşmıştı ama hiç birsey olmadı..sakın üzme kendini de bebişideeee
Doktorda oyle soyluyor uzulecek bir sey yok sinirda oldugu icin emin olabilmek icin ayrintili usg istiyorum dedi ins bunuda atlatiriz Allahin izniyle
Tek dilegim kız erkek farketmezde gösterir inşallah. Ona göre bakınırım çarşıda .en son gittigimde 10+5 di dr.söylemedi bende sormadım yarın 15+0 oluyoruz bellidir artıkSağol canım yaa içim rahatladı inan beslenmem iyi dikkat ediyorum yediklerime içtiklerine birde biliyosun tüp bebekle hamile kaldım bende aldığımız ilaçların yediğimiz iğnelerin haddi hesabı yok ilk 3 ayda 4 kilo aldım çok kilolu değilim ama tEdaviye başlamadan önce 54 kiloydum şimdi 61 kiloyum :) hakkımızda hayırlısı :) çok heycanlısındır eminim cinsiyeti belli miydi senin artık netleşir herhalde yarın inşallah gösterir :) benimde önümüzdeki hafta salı günü randevum çok özledim bebeğimi :)
resim yükleyemedım cnm ya link atayım bari https://www.facebook.com/siradisi.b...41828.300277896780305/446310732177020/?type=1nedir o
Erkek bebek te öyle olurmuş.yiyeceksin ne yapcan artıkkızlarrr ne olacak benim bu ete aşerişim sabahları bile kıymalı börek yemeye başladım :)
BENİM %80 KIZMIS ama bende ete aş eriyorumErkek bebek te öyle olurmuş.yiyeceksin ne yapcan artık
Senin bebişlerin cinsiyeti belli olmadımıben de sürekli geceleri alıyorum canım
Herkesin dedigine bakmayın bide marifet gibi söylüyorlar...kramp oluyor ama hemende geçiyor günde 1 muz yiyin oda az olurarkadaşın ne guzel moral vermiş:))))korkutmasınlar bizi yaaaa.dün de benim bi arkadaşım sen 8. aydan sonrasını gör krapmlardan uyuyamıcaksın dedi uyus oldum:)))
Belkide kız degildir yada senin kız eti sevecekBENİM %80 KIZMIS ama bende ete aş eriyorum
sarı akıntı çokmu azmı? benimde var cnm çok akıntı değil ama beyaz çamaşırımı hergün sarı yapıyor, hamilelikte akıntı olur die üstüne durmadım bende enfeksiyon varsa bende bi dahakine söylim doktorumakızlar ikili test sonuçlarımda güzel çıktı şükür sarı akıntı için de dr enfeksiyon vardır dedi hamilelerde sık oluyor dedi bitozverdi tek kullanımlık bulantım geçti sandım ama kan habı bende bulantı yapıyo kızlar onu yuttuğum günler kötü oluyorum szde de böyle yapıyor mu
Bencede bişey yoktur cnm ayrıntılı usg yede gir eminim herşey yolunda çıkacak.Merhaba arkadaslar dr geliyorum bu ikili test kafami kurcaladi doktor daha once muayenede her seyin cok guzel oldugunu soylemisti 10 gun once burun kikirdagi olusmus ense kalinligi cok iyi demisti ama testte sole bisi var
Bicohum risk.1:1597
Double test.1:269
Age risk.1.701
Trisomy 13/18+nt.1:10000
Doktorun burda ustunu cizdigi risk double test 1:269 sinirda dedi 1.270 risk altinda demek ama seninkide sinirda cikmis dedi ayrintili ultrason onerdi bende zaten aklimdaydi dedim
Merak etme merak edikecek bisi yok ama yinede ayrinyiliya girmen getekiyor dedi ikili test yapan ve sonucu alan arkadaslar bi yardimci olur musunuz
bakalım artık canım. Tebrübeli annelere soruyorum bir rivayete göre bebek kızsa kasıklarda damar atması gibi erkekse balık oynuo gibi hissedermişizBelkide kız degildir yada senin kız eti sevecek
:)Erkek bebek te öyle olurmuş.yiyeceksin ne yapcan artık
Kızımı hiç hatırlamıyorum. Bundada bazen atiyor gibi ama daha çok hafif vuruşlar gibi bazende yer degiştiriyor kayıyor gibi yarın inşallah ögrenebilirim cinsiyetibakalım artık canım. Tebrübeli annelere soruyorum bir rivayete göre bebek kızsa kasıklarda damar atması gibi erkekse balık oynuo gibi hissedermişizSizde de böyle mi oldu
bakalım artık canım. Tebrübeli annelere soruyorum bir rivayete göre bebek kızsa kasıklarda damar atması gibi erkekse balık oynuo gibi hissedermişizSizde de böyle mi oldu
Oyle dedi ama icimede kurt dusurdu aminosenteze gerek yok ama ayrintiliya girmn gerekir sinirda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?