2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili gebeler benim gibi bel ağrısı çeken ve doktoru ile görüşmüş olan varmidir aranizda? Kontrolume daha 2 hafta var da, ,kuyruksokumumda fena bi ağrı gece bi taraftan diğerine dönemez oldum(
Benimde kuyruk sokumum ağrıyor ama Allah a şükür gece uyutmayacak kadar değil.

Bence de hiçbir şekilde moralini bozma,böyle bir durumla arkadaşım karşılaşmıştı ama hiç birsey olmadı..sakın üzme kendini de bebişideeee
Doktorda oyle soyluyor uzulecek bir sey yok sinirda oldugu icin emin olabilmek icin ayrintili usg istiyorum dedi ins bunuda atlatiriz Allahin izniyle

kızlar ikili test sonuçlarımda güzel çıktı şükür sarı akıntı için de dr enfeksiyon vardır dedi hamilelerde sık oluyor dedi bitozverdi tek kullanımlık bulantım geçti sandım ama kan habı bende bulantı yapıyo kızlar onu yuttuğum günler kötü oluyorum szde de böyle yapıyor mu

Tek dilegim kız erkek farketmezde gösterir inşallah. Ona göre bakınırım çarşıda .en son gittigimde 10+5 di dr.söylemedi bende sormadım yarın 15+0 oluyoruz bellidir artık

merhabalar hamıs arkadaslar:)
pazartesı gunu 16*1 olacagız ve kontrolumuz var. cınsıyetını ogrenebılırız heralde degıl mı buyuk bır ıhtımal??

arkadaşın ne guzel moral vermiş:))))korkutmasınlar bizi yaaaa.dün de benim bi arkadaşım sen 8. aydan sonrasını gör krapmlardan uyuyamıcaksın dedi uyus oldum:)))
Herkesin dedigine bakmayın bide marifet gibi söylüyorlar...kramp oluyor ama hemende geçiyor günde 1 muz yiyin oda az olur

sarı akıntı çokmu azmı? benimde var cnm çok akıntı değil ama beyaz çamaşırımı hergün sarı yapıyor, hamilelikte akıntı olur die üstüne durmadım bende enfeksiyon varsa bende bi dahakine söylim doktoruma

Bencede bişey yoktur cnm ayrıntılı usg yede gir eminim herşey yolunda çıkacak.

bakalım artık canım. Tebrübeli annelere soruyorum bir rivayete göre bebek kızsa kasıklarda damar atması gibi erkekse balık oynuo gibi hissedermişiz Sizde de böyle mi oldu
Kızımı hiç hatırlamıyorum. Bundada bazen atiyor gibi ama daha çok hafif vuruşlar gibi bazende yer degiştiriyor kayıyor gibi yarın inşallah ögrenebilirim cinsiyeti

Oyle dedi ama icimede kurt dusurdu aminosenteze gerek yok ama ayrintiliya girmn gerekir sinirda dedi

Amniyosentez istense bile ben yaptırılmaması taraftarıyım, zararlı diye duydum
Bi olasılık için daha fazla riske gerek yok
İçini ferah tut bişey çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…