2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ikeayı tavsiye etmem tabi yine senin tercihin bende uygundur kalitelidir die beşik ve dolap alıcaktım ama iyi malzemeli olanların fiyatları yüksek besikde dolapta eşimle baktık beğenmedik kaliteli değil

Evet orda 2 kalite var snaırım
Biri beyaz, bunlar pek kaliteli değil
Diğeri krem gibi kırık beyaz, bu kaliteli ama biraz pahalı
Ben ordan kitaplık aldım, bebek odası olacak yerde duruyo alt raflarıda kapalı ve boş onu da değerlendirmek adına takım olsun istiyorum ama bakalım pek çeşitte yok gibi

evet çeşit de yok bende ordan bir tek ayakkabılık almıştım evlenirken mobilya filanda baktım ama oyle uygun kalıteli bulamadım ikea benım ıcın cerceve mum ve pecete demek

evet çeşit de yok bende ordan bir tek ayakkabılık almıştım evlenirken mobilya filanda baktım ama oyle uygun kalıteli bulamadım ikea benım ıcın cerceve mum ve pecete demek

Bneim ilk oturduğum ev çok minikti
Uygun ölçülerde gardrop bulamadım ikeadan aldım idare eder cinsten
Ama ayakkabılık ve kitaplığından memnunum, kırık beyaz olandan. Raflar işe yarayabilir diye takım olsun istiyorum ama bakalım beşik konusunu

Kesinlikte aksesuarları çok hoş
Peçetelik aldım ben ordan metal, beyaz, gül desenli çok şık duruyo

bende de var ondan :) ama normal pecetelere buyuk gelıyor ıkea renklı pecetelerı ıcın

valla favorim park yatak çok hosuma gitti dolap ıcın bılmıyorum, yınede ıkeadan almam buyuk konusmayayım ama :)

Park yatağı ilk zamanlar kendi odamda durmaıs için alabilirim
Ama diğer odaya büyüyen beşik düşünüyorum ilerde de kullanır diye, kitaplıkta o oda da olduğundan uyumlu bulursam daha iyi olur
İkeada büyüyen yokmuş zaten

280 200 falan ne kadar çok bence ben 120 ye yaptırdım kardeşimde istanbulda 140 yaptırmış 2li testi bi yaptır sen arkadaşım Allahın izni ile kötü çıkmaz zaten 3lüyü yaptırmazssın.ama bu iş ticaret mi olmuş anlamadım ama 2lin iyi dedi 3lüyüde herkesten istiyorum dedi doktorum haftaya gidip 3lü yaptıracagım Allah beterinden korusun saglıklı sıhhatlü kucagımıza alalım inş.

mantıklı ben de ılerıde oyle bır sey almayı dusunuyorum.

mantıklı ben de ılerıde oyle bır sey almayı dusunuyorum.

Onun dışında şifonyer ve gradrop almayı düşünmüyoru oda takımlarında olduğu giib
Odası zaten küçük hem daraltmamış olurum hemde beşik çekmeceleri, büyüyen beşikteki komodin ve kitaplığın alt kapalı rafları yeter herhalde eşyalarına uzun vadede bile..

bencede bebek odafı fıyatlarıda almıs basını gıtmıs

gittti gidiyordan hangi pusetle park yataga baktın canım ne zormuş seçmek.seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?ahşap bebek beşikleri ilerde yatak oluryormuş düşünmediniz mi hiç?

burdan arkadaslarımıız travel sıstemı bebek araabalarını soyledı, kraft rumba modelı sade ve sık geldi bana park yatak odadan odaya rahatlıkla tasınıyormus ben yatak odama koymayı dusunuyorum. ama canlı arastırmasını yapmadım sadece ınternnetten baktıgım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…