Çok kıskandım hemen bende koymalıyım fotoÇok tatli canım maşallah
ikeayı tavsiye etmem tabi yine senin tercihin bende uygundur kalitelidir die beşik ve dolap alıcaktım ama iyi malzemeli olanların fiyatları yüksek besikde dolapta eşimle baktık beğenmedik kaliteli değil
Evet orda 2 kalite var snaırım
Biri beyaz, bunlar pek kaliteli değil
Diğeri krem gibi kırık beyaz, bu kaliteli ama biraz pahalı
Ben ordan kitaplık aldım, bebek odası olacak yerde duruyo alt raflarıda kapalı ve boş onu da değerlendirmek adına takım olsun istiyorum ama bakalım pek çeşitte yok gibi
evet çeşit de yok bende ordan bir tek ayakkabılık almıştım evlenirken mobilya filanda baktım ama oyle uygun kalıteli bulamadım ikea benım ıcın cerceve mum ve pecete demek
Bneim ilk oturduğum ev çok minikti
Uygun ölçülerde gardrop bulamadım ikeadan aldım idare eder cinsten
Ama ayakkabılık ve kitaplığından memnunum, kırık beyaz olandan. Raflar işe yarayabilir diye takım olsun istiyorum ama bakalım beşik konusunu
Kesinlikte aksesuarları çok hoş
Peçetelik aldım ben ordan metal, beyaz, gül desenli çok şık duruyo
bende de var ondan :) ama normal pecetelere buyuk gelıyor ıkea renklı pecetelerı ıcın
evet ben bi de bi markette güllü peçete bulmuştum o dauydu :)
kesinlikle katılıyorumpufff 6 olsada eve gitsekk
valla favorim park yatak çok hosuma gitti dolap ıcın bılmıyorum, yınede ıkeadan almam buyuk konusmayayım ama :)
280 200 falan ne kadar çok bence ben 120 ye yaptırdım kardeşimde istanbulda 140 yaptırmış 2li testi bi yaptır sen arkadaşım Allahın izni ile kötü çıkmaz zaten 3lüyü yaptırmazssın.ama bu iş ticaret mi olmuş anlamadım ama 2lin iyi dedi 3lüyüde herkesten istiyorum dedi doktorum haftaya gidip 3lü yaptıracagım Allah beterinden korusun saglıklı sıhhatlü kucagımıza alalım inş.CANIM BENİM ÖĞRENMEK İÇİN 280 TL ÇOK BİR PARA DEĞİL BENCE BİLMİYORUM ŞARTLARINI AMA BENDE 200 TL VERDİM ÖZEL BİR HASTANEYE 2 Lİ TESTİ YAPTIRDIM VE DOKTORUM 3 LÜYE GEREK YOK DEDİ EN AZINDAN 2 LİYİ YAPTIR Kİ SORU İŞARETLERİ KALMASIN AKLINDA HEM HASEKİ FALAN YAPIYOR BİLİYORUM 2 Lİ TESTİ BAKIRKÖYDE BİRDE ZAMAN GEÇMEDEN ORALARA BAK 2 Lİ TEST ÖNEMLİYMİŞ ÇÜNKÜ
Park yatağı ilk zamanlar kendi odamda durmaıs için alabilirim
Ama diğer odaya büyüyen beşik düşünüyorum ilerde de kullanır diye, kitaplıkta o oda da olduğundan uyumlu bulursam daha iyi olur
İkeada büyüyen yokmuş zaten
mantıklı ben de ılerıde oyle bır sey almayı dusunuyorum.
neden se gitti gidiyor bana pek sıcak bir site gibi gelmiyor :)
gittti gidiyordan hangi pusetle park yataga baktın canım ne zormuş seçmek.seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?ahşap bebek beşikleri ilerde yatak oluryormuş düşünmediniz mi hiç?kesinlikle katılıyorum
Onun dışında şifonyer ve gradrop almayı düşünmüyoru oda takımlarında olduğu giib
Odası zaten küçük hem daraltmamış olurum hemde beşik çekmeceleri, büyüyen beşikteki komodin ve kitaplığın alt kapalı rafları yeter herhalde eşyalarına uzun vadede bile..
bencede bebek odafı fıyatlarıda almıs basını gıtmıs
gittti gidiyordan hangi pusetle park yataga baktın canım ne zormuş seçmek.seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?ahşap bebek beşikleri ilerde yatak oluryormuş düşünmediniz mi hiç?
Bizim yatak odalarımız kadar nerdeyse :)
Fotoğraf yükleyemiom ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?