2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana haftalık karnımı ölçmemi söyledi doktorum şuan 83 cm geliyor size böyle bişey söyledi mi doktorunuz

Suan 1 aylik raporluyum surekli yatip dinleneceksin dedi simdi hastahaneedeyim sira bekliyorum inşallah kuculmustur

Himm anladım canım yatarak kuculuo gercekten demekki bende Pazartesi baslayacagim ise nasipse.Allah in izni ile kapanmistir ins seninkide benimkide kapansin ins cok dikkat et canim yaninda seninke ilgilenecek biri varmi peki

Şubat topiğinde mi bi yerde duydum 7.ayında tam tersi çıkan olmuş
Bende 7 aydan sonra alırım diyorum, beğenirim mesela 2 renk içinde ama satın alma en son olabilir

7. ayda baya hersey belli artik ama canim dr erkek se mesela bariz gözüküyor pipi karistirma imkani yok.doktor tecrubesiylemi alakali bu durumlar acaba çünkü 7 ay doğsa yasar yani kizsada bebek gözüküyor baya anlasilir oluyor.gordugum icin soyluyorum

Ben bende ayni düşünüyorum buyuyen besiklerin hem buyuyunce yatak komidinde cikiyor ikitane bende inlardan istiyorun bekki bide cekmeceli dolap ,ama yatak idasina yanıma sanirim park yatak alacagim ucuzlarindan .benimde bebek odasi olacak odada ikeadan gizli raf dedikleri raftan var cik severek yaptikta 1-2 tanesini cikaracagiz bi boyada yapariz artik:) bi kose koltuğum var o odada onu da lazim olur kullanırım zaten cikaramam zaten:)ins hayal ettigimiz gibi olur hersey hepimiz icin once saglikla

İmza alanınızdaki hamilelik günlüklerini nasıl oluşturdunuz?İki saattir uğraşıyorum yapamadım yaaaaaaa offff sinir olduuuuummm

Lütfennnnn yardııııııııııııııııımmm nasıl eklerim şu hamilelik günlüğünü

Nickinizin yazili oldugu yeri tıklayin kişisel bilgiler kısmına girin orada hamilelik takvimi var oraya tahmini doğum tarihini girin en alta inin ve kaydedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…