2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar dün iş çıkışı patron aradı beni seninle yarın bir sohbet edelim mi dedi tamam dedim bende. Ama tüm gece aklımdaydı konu ne olabilir acaba ya

Kizlar yer yer rengi kararmis muz yenir mi yenmez mi? Bugun tuketirken iş yerinden bir arkadas zarari var oyle duydum dedi. Sizin bilginiz var mi?
çürümemişse neden yenmasıin herkes herşeye zararlı diyor bende anlamadım bu işi. muzun ne zararı olcak ya onu yeme bunu ye yada 2 kişisin cok ye aman eskiler ne yer ne içermiş biz turp gibi doğduk

Tek dilegim kız erkek farketmezde gösterir inşallah. Ona göre bakınırım çarşıda .en son gittigimde 10+5 di dr.söylemedi bende sormadım yarın 15+0 oluyoruz bellidir artık
Evet canım aynen bende öyle en azından gittiğimde hiçbirşey alamamak canımı sıkıyo Benimde 12+2 di doktorum söylemedi benimde bu sefer gittiğimde 15+2 olcak ben belli olmaz herhalde diyodum ama bakalım :) canım ya peki bize bu sefer gittiğimizde hangi tahlilleri isterler 3'lü test yapılması bu zamanlarda mı oluyor ?

benim de sabah kalkınca ayıma göre normal bir göbek oluyor nispeten de öğle yemeğinden sonra bi coşuyo akşamı sormayın.. herşeyden önce göğüsler şişmeye başladı zaten, henüz popoda bi değişiklik yok:)

ilk 3 ay hiç kiloo almamıştım 4. ay 2 kiloya yakın aldım snaırım, bir ayda fazla di mi hem de daha 4. ayken?

Günaydın kızlar dün iş çıkışı patron aradı beni seninle yarın bir sohbet edelim mi dedi tamam dedim bende. Ama tüm gece aklımdaydı konu ne olabilir acaba ya

hamile olduğunu biliyor mu? Pozisyon değişikliği mi olacak acaba seni daha zorlamayacak bir iş mi verecek işin ağırsa.. ya da ne kadar süre izin alacağını falan sorabilir...

Ay kesinlikle ya dun sordum buyuyen yatak sadece dolabi cikalim dedim 3000 kusur dedi ya dolabida yok:)
arkadaşlar içinizi karatmayın inanın daha uyguna var benimde doğum yapan arkadaşlarrım 4000-5000 aslında ama biz ucuza aldık dediler biri teşhir ürününü 2500 e birinde arkadaşından şifonyer hariç 2500 e almış aynı takımı şifonyerle birlikte 2300 e gördüm ben arkadaşımın abisi peşin 1800 e almış var yani sadece araştırmak lazım çilekte bile tam takım 2300

Kızlar dün benim AFP (spina bifida) değerime baktılar 3'lü testin içindeki bir değermiş normalde de ben onu yaptırmayacağım için bu değere baktılar sadece. Niyeyse her testten sonra bir geriliyorum.

hamile olduğunu biliyor mu? Pozisyon değişikliği mi olacak acaba seni daha zorlamayacak bir iş mi verecek işin ağırsa.. ya da ne kadar süre izin alacağını falan sorabilir...
Müdürüme öğrendiğim gibi söyledim. Herhalde müdürde iletmiştir

bende aynı aldım 4. ayda 2 kilo normal bence ya cocuk büyüyo sonuçta karnımda büyük benim yani. cok fazla almayız inşallah

günaydın kızlarr hayırlı cumalar çok fena grip olmuşum
geçmiş olsun bende hala atlatamadım geniz tıkanıklığı mahvediyo beni. doktorum sadece parol iç ateşin olursa dedi. burnunada ılık tuzlı su cek dedi damla ilaç yasak bolbol tarçımlı elmalı ıhlamur iç

[UOTE="elifsudenur, post: 36877560, member: 615769"]çürümemişse neden yenmasıin herkes herşeye zararlı diyor bende anlamadım bu işi. muzun ne zararı olcak ya onu yeme bunu ye yada 2 kişisin cok ye aman eskiler ne yer ne içermiş biz turp gibi doğduk [/QUOTE]
Gunaydin kizlar. Ayni fikirdeyim zaten. Işte can sıkıyorlar. Herkes cok biliyor

işyerinde bunları bulamıyorum bakıcam en kötü nane limon kaynatıcam artık

Ben de fazla kilo almak istemiyorum. Zayifsan kilo alman normal, ama kilolu isen az olmasi lazim. Yani oyle biliyorum. Ben zayifim ama yine de umarim az alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…