çürümemişse neden yenmasıin herkes herşeye zararlı diyor bende anlamadım bu işi. muzun ne zararı olcak ya onu yeme bunu ye yada 2 kişisin cok ye aman eskiler ne yer ne içermiş biz turp gibi doğdukKizlar yer yer rengi kararmis muz yenir mi yenmez mi? Bugun tuketirken iş yerinden bir arkadas zarari var oyle duydum dedi. Sizin bilginiz var mi?
O zaman sorun olmaz erken alman Allh'ın izni ile
Ben de bembeyaz mobilyalar düşündüm de eşim onlar çok sade diyo, ikea gibi mesela hemde unisex olur boşa gitmez[/QUOT
bence ikeadan alma kalitesine göre ürünleri pahalı çilekte baktık biz oda bakıyosan eğer stickerli yapmışlar çıkartabiliyosun başka yerlerde de vardır bence
maşallah bifıstık daha geliyor , benimde haftaya çarşamba bakalım kesinleşir artık cinsiyetimiz sanırım...
tahmini doğum tarihimiz aynı canım ama benim göbüş seninkinden baya fazla çok iyisin valla maşallah kaç kgsın bu arada...
Canım sen beni foto paylaşan arkadaşlardan biriyle mi karıştırdın acaba... Bneim boyum 168 ve 68 kiloyum, o maşallah bana olamaz o yüzden
Evet canım aynen bende öyle en azından gittiğimde hiçbirşey alamamak canımı sıkıyoTek dilegim kız erkek farketmezde gösterir inşallah. Ona göre bakınırım çarşıda .en son gittigimde 10+5 di dr.söylemedi bende sormadım yarın 15+0 oluyoruz bellidir artık
benimde göğüsler daha ne kadar büyüyebilirin sınırlarını zorluyorlar şuanemzirmeden sonra eski dolgunluğunu yitirdiler diye şikayet ediyordum şimdi bir büyüdüler ki sorma çamaşır kullanmasam sorun olmaz yani daha da büyüse 80-85ken 90ı geçecek...Popoda bişey yok çok şükür bide karın var olması gerektiğinden fazla, du bakim sonum nolacak merakla beklemekteyim
Günaydın kızlar dün iş çıkışı patron aradı beni seninle yarın bir sohbet edelim mi dedi tamam dedim bende. Ama tüm gece aklımdaydı konu ne olabilir acaba ya
arkadaşlar içinizi karatmayın inanın daha uyguna var benimde doğum yapan arkadaşlarrım 4000-5000 aslında ama biz ucuza aldık dediler biri teşhir ürününü 2500 e birinde arkadaşından şifonyer hariç 2500 e almış aynı takımı şifonyerle birlikte 2300 e gördüm ben arkadaşımın abisi peşin 1800 e almış var yani sadece araştırmak lazım çilekte bile tam takım 2300Ay kesinlikle ya dun sordum buyuyen yatak sadece dolabi cikalim dedim 3000 kusur dedi ya dolabida yok:)
Müdürüme öğrendiğim gibi söyledim. Herhalde müdürde iletmiştirhamile olduğunu biliyor mu? Pozisyon değişikliği mi olacak acaba seni daha zorlamayacak bir iş mi verecek işin ağırsa.. ya da ne kadar süre izin alacağını falan sorabilir...
bende aynı aldım 4. ayda 2 kilo normal bence ya cocuk büyüyo sonuçta karnımda büyük benim yani. cok fazla almayız inşallahbenim de sabah kalkınca ayıma göre normal bir göbek oluyor nispeten de öğle yemeğinden sonra bi coşuyo akşamı sormayın.. herşeyden önce göğüsler şişmeye başladı zaten, henüz popoda bi değişiklik yok:)
ilk 3 ay hiç kiloo almamıştım 4. ay 2 kiloya yakın aldım snaırım, bir ayda fazla di mi hem de daha 4. ayken?
geçmiş olsun bende hala atlatamadım geniz tıkanıklığı mahvediyo beni. doktorum sadece parol iç ateşin olursa dedi. burnunada ılık tuzlı su cek dedi damla ilaç yasakgünaydın kızlarr hayırlı cumalar çok fena grip olmuşum
işyerinde bunları bulamıyorum bakıcam en kötü nane limon kaynatıcam artıkgeçmiş olsun bende hala atlatamadım geniz tıkanıklığı mahvediyo beni. doktorum sadece parol iç ateşin olursa dedi. burnunada ılık tuzlı su cek dedi damla ilaç yasakbolbol tarçımlı elmalı ıhlamur iç
İlki erkek canım..o zaman da balık gibi hissetmiştim, yine öyle hissediyorum, galiba yine erkekcanım anneme göre kız ise bebek damar atması erkek ise balık gibi hissedilirmiş ilk cocugun kız mı senin de :)
Ben de fazla kilo almak istemiyorum. Zayifsan kilo alman normal, ama kilolu isen az olmasi lazim. Yani oyle biliyorum. Ben zayifim ama yine de umarim az alırımbenim de sabah kalkınca ayıma göre normal bir göbek oluyor nispeten de öğle yemeğinden sonra bi coşuyo akşamı sormayın.. herşeyden önce göğüsler şişmeye başladı zaten, henüz popoda bi değişiklik yok:)
ilk 3 ay hiç kiloo almamıştım 4. ay 2 kiloya yakın aldım snaırım, bir ayda fazla di mi hem de daha 4. ayken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?