Kizlar yer yer rengi kararmis muz yenir mi yenmez mi? Bugun tuketirken iş yerinden bir arkadas zarari var oyle duydum dedi. Sizin bilginiz var mi?
maşallah bifıstık daha geliyor , benimde haftaya çarşamba bakalım kesinleşir artık cinsiyetimiz sanırım...Kizlar doktora gittim bugun 15+3 olmus dedi, nasi bi rahatlik anlayisi varsa velet kafaustu yatiodu basini esine dayanis, durte durte dondurdu doktor actirdi bacaklari %99 kiz dedi bakalimm:)
akşamları yemek su filan öyle oluyor benim sabahta bildiğin göbek var bugün biri daha sordu hamilemisin diye ayına 3.5 deyince şaşırdı, karnın çıkmış diye uyuz oldummBi de benim şişlik göğüs altımdan başlıyo sizde de öyle mi
benim akşamki hali seninkinin iki katı canım,maşallah iyisin gayet bi ara resim ekliyim ama kötü yorum duya duya gösteresimde yok herkesler niye erken çıkmış karnın deyip duruyo sinir oluyorum bendeBenim de böyle akşam olunca böyle oluyor yani
Ben kızımda büyüyen beşiklerden aldım beşikken iyiydi ama o kısmı çıkarınca yatagı yorganı nevresimi hiç biri olmadı bebek yorganı küçük tek kişilik büyük geldi.büyüyünce tek kişilik yatak boyutuna gelenlerden bak ama biraz pahalı onlardaOnun dışında şifonyer ve gradrop almayı düşünmüyoru oda takımlarında olduğu giib
Odası zaten küçük hem daraltmamış olurum hemde beşik çekmeceleri, büyüyen beşikteki komodin ve kitaplığın alt kapalı rafları yeter herhalde eşyalarına uzun vadede bile..
bende büyüyen beşik ve odasını almıştım kızıma,Ben kızımda büyüyen beşiklerden aldım beşikken iyiydi ama o kısmı çıkarınca yatagı yorganı nevresimi hiç biri olmadı bebek yorganı küçük tek kişilik büyük geldi.büyüyünce tek kişilik yatak boyutuna gelenlerden bak ama biraz pahalı onlarda
Ben de oyle biliyorum. Işte disardan biri bir sey diyince kafasi bulanıyor insanin bazenBen muzun kararmıştınız daha faydalı olduğunu televizyonda izledim muz ne kadar olgunda o kadar faydalıymış.
Aynen oyle canim. Umarim yoktur.Valla canım ben öyle oluncada yiyorum.cunku muz zaten çabuk kararan bir meyve. UMARIM bir zararı yoktur.
bende büyüyen beşik ve odasını almıştım kızıma,
ben kendi yaşadığım avantaj ve dezavantajları sıralayayım
Dezavatajları;
- tahta beşik diye sallanma zorluğu yaşadık
-bi süre sonra sallanırken sonra ses yapmaya başladı (bebek sesten uyuyamıyordu artık)
-uyku setinin yan korumalıklarını uyurken çıkarıp kolunu bacağını tahta kısımlara çarpma sorunu yaşadı
-büyütüp yatak şekline getirince her yerinde vida yeri delikleri kaldı (estetik bi görüntü değil)
-beşik büyüyünce bebeklik uyku setini kaldırmak durumunda kaldık ve tek kişilikte uymadığı için nevresim diktirmek durumunda kaldım
-eviniz küçükse beşikten çıkan 5-6 adet büyükçe parçaları koyacak/saklayacak yer arıyorsunuz
-bi sürü bebek bakım malzemesi almama rağmen bunlar şifonyerin ilk çekmecesine dizildi diğer çekmeceler pek işimize yaramadı
(beşik çekmeceleri ve dolap çekmeceleride var çünkü en fazla alt açma bebek bezi pişik kremleri vs koydum onlarada çoğu boş kaldı)
-doğduğundan beri uyku dışında odasını hiç kullanmadı gündüzleri hep benim yanımda yada benim odasına gitmem gerekiyor bi süre sonra sıkılıp gelmek istiyor zaten
Özetle ;benim için gereksiz oldu bebek odası boşuna bir odayı hala işgal etmekte...
Avantajları;
-dolabı işimize yaradı tüm kıyafetlerini orta kısıma, toka çorap iç çamaşırı vs. gibi küçük parçalarıda raf ve çekmecelere rahat rahat yerleştirebildiğim için tüm ihtiyaçlarını tek yerde topladı odası derli toplu oldu
-birde oyuncakları,bakım malzemeleri,kıyafetleri vs tek bi odada olduğu için düzenli oldu
-bide oda hevesimi aldım : )başkada bi avantajı olmadı benim için...
şu an olsa;
2.çocuk ve daha uzun yıllar evli olmanın verdiği tecrübe ile oda yapmaz park yatak alır 2.5 yaşına kadar kullanır sonra uygun bi tek kişilik yatağa geçirirdim zaten ilkokula başlayınca zevkleri değişiyor genç odası isteyecek bu defa direk çileğin genç odalarından alırdım ...
ama ilk çocukta isteniyor ben eşimle bile çok tartışmıştım illede alacağım çok beğendim diye
yıl geçtikçe artık evi nasıl sade, düzenli ve kullanışlı tutarım diye düşünür oluyor insan...
Kızınmı olacak yoksa kız bebekte vücud daha çok degişiyorAy arkadaşlar sizin sadece gobek var benim basen popo aldi basini gidiyor.zsten normaldede basenliyim popom hep var çok zayifken bile öyleydi ama simdi göbüş le birlikte onlarda büyüyor malesef yaa sizin fotoları görünce kendimi iyice şişko hissettim
Yok canım o kararmis olanlar daha lezzetli oluyorKizlar yer yer rengi kararmis muz yenir mi yenmez mi? Bugun tuketirken iş yerinden bir arkadas zarari var oyle duydum dedi. Sizin bilginiz var mi?
Yok arkadaşlar bir anamur lu olarak söylüyorumValla canım ben öyle oluncada yiyorum.cunku muz zaten çabuk kararan bir meyve. UMARIM bir zararı yoktur.
benimde göğüsler daha ne kadar büyüyebilirin sınırlarını zorluyorlar şuanAy arkadaşlar sizin sadece gobek var benim basen popo aldi basini gidiyor.zsten normaldede basenliyim popom hep var çok zayifken bile öyleydi ama simdi göbüş le birlikte onlarda büyüyor malesef yaa sizin fotoları görünce kendimi iyice şişko hissettim
Kapanmis canim cok şükür ailemin yanindayimHimm anladım canım yatarak kuculuo gercekten demekki bende Pazartesi baslayacagim ise nasipse.Allah in izni ile kapanmistir ins seninkide benimkide kapansin ins cok dikkat et canim yaninda seninke ilgilenecek biri varmi peki
Kapanmis canim cok şükür ailemin yanindayim
Aynen sizin gibi dusunuyorum ilk bebegim olacak park yatakta bi kac yil yatirip tek kisilik bazam var ona gecirecegim genc odasini kendi secsin istiyorum bekarken kullandigim gardirobumda duruyor bence onlar isimi gorecek deneyimli birinden de duyunca iyi bi karar verdigimi anladim cok tesekkur ederimbende büyüyen beşik ve odasını almıştım kızıma,
ben kendi yaşadığım avantaj ve dezavantajları sıralayayım
Dezavatajları;
- tahta beşik diye sallanma zorluğu yaşadık
-bi süre sonra sallanırken sonra ses yapmaya başladı (bebek sesten uyuyamıyordu artık)
-uyku setinin yan korumalıklarını uyurken çıkarıp kolunu bacağını tahta kısımlara çarpma sorunu yaşadı
-büyütüp yatak şekline getirince her yerinde vida yeri delikleri kaldı (estetik bi görüntü değil)
-beşik büyüyünce bebeklik uyku setini kaldırmak durumunda kaldık ve tek kişilikte uymadığı için nevresim diktirmek durumunda kaldım
-eviniz küçükse beşikten çıkan 5-6 adet büyükçe parçaları koyacak/saklayacak yer arıyorsunuz
-bi sürü bebek bakım malzemesi almama rağmen bunlar şifonyerin ilk çekmecesine dizildi diğer çekmeceler pek işimize yaramadı
(beşik çekmeceleri ve dolap çekmeceleride var çünkü en fazla alt açma bebek bezi pişik kremleri vs koydum onlarada çoğu boş kaldı)
-doğduğundan beri uyku dışında odasını hiç kullanmadı gündüzleri hep benim yanımda yada benim odasına gitmem gerekiyor bi süre sonra sıkılıp gelmek istiyor zaten
Özetle ;benim için gereksiz oldu bebek odası boşuna bir odayı hala işgal etmekte...
Avantajları;
-dolabı işimize yaradı tüm kıyafetlerini orta kısıma, toka çorap iç çamaşırı vs. gibi küçük parçalarıda raf ve çekmecelere rahat rahat yerleştirebildiğim için tüm ihtiyaçlarını tek yerde topladı odası derli toplu oldu
-birde oyuncakları,bakım malzemeleri,kıyafetleri vs tek bi odada olduğu için düzenli oldu
-bide oda hevesimi aldım : )başkada bi avantajı olmadı benim için...
şu an olsa;
2.çocuk ve daha uzun yıllar evli olmanın verdiği tecrübe ile oda yapmaz park yatak alır 2.5 yaşına kadar kullanır sonra uygun bi tek kişilik yatağa geçirirdim zaten ilkokula başlayınca zevkleri değişiyor genç odası isteyecek bu defa direk çileğin genç odalarından alırdım ...
ama ilk çocukta isteniyor ben eşimle bile çok tartışmıştım illede alacağım çok beğendim diye
yıl geçtikçe artık evi nasıl sade, düzenli ve kullanışlı tutarım diye düşünür oluyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?