2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar buarada ofiste çay yerine kuşburnu çayı içiyorum artık demiştim ya, kuşburnu içme dedi niyeyse, ıhlamur ya da açık siyah çay iç sadece dedi doktor...

Kızlar bişey paylaşıcam sizinle..Hani bahsetmiştim hatırlarsınız belki..Sağ memede aksesuar meme denilen ekstra meme dokusu olulşumu vardı ve bu gebelikle beraber büyüyüp agrı yapmaya basladı diye. Doktora gittim meme kontrolüne, ve dün meme ultrasonu cekildi. Aksesuar memenin görüntüsünün normal oldugunu ancak onun dışında oluşumlar var oldugunu ve yapısnın tam anlaşılmadığını söyledi..Ankara Hatanesine sevk etti beni. İçi kan veya et dolu da olabilir, su dolu da olabilir dedi. Su doluysa zaten sorun yokmuş. O hastane de yaklasık uc ay sonraya gun verırmıs, geç sayılmaz dedi. Yeniden detaylı bir taramaya girmemi istedi..Şimdi uykularım kaçacak biliyorum yine..daha başka saglık sorunlarım da vardı zaten, hepsiyle ugrasıyorum..Allah beterinden saklasın ve korktugumuza ugratmasın..Benim için de dua edin lütfen

CNM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE DUALARIMIZ SENİNLE KUZENİM DE DE VARDIR BÖYLE BİRŞEY ÇOK ŞÜKÜR TERTEMİZ ÇIKTI TAMAM STRES YAPMAN NORMAL AMA BEBİŞİ DÜŞÜN ANNE KARNINDA HERŞEYDEN ETKİLENİYORLAR BİLİYORSUN BOL BOL DUA ET CNM TABİKİ BİZE EDELİM GÜZEL DÜŞÜNELİM GÜZEL OLSUN.

Gunaydin kizlar,kilo kontrolleri nasil gidiyor,ben bu gunlerde birden cok yeyip sonra kusuyorum sanirim istahin acilmasi da pek iyi olmuyo,simdilik 1kilo aldim

Günaydın sizlere ve bebikleree♡ taylaninannesi çok geçmiş olsun eminim iyi olacaksin en yakın zamanda.
Benim de doktorum çok kilo almissin diyor 14. Haftadayim 2 kilo aldim oysaki.karnim çok gergin ve sis umarim catlamam mustela kullaniyorum sürekli vicik vicikim ama napalim.sizler kaç kilo aldiniz ve neler kullanıyorsunuz paylaşır mısınız? ?

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun beterinden saklasın

14. Haftadayım , henüz almadım. ( kızımdaki rekorum 20 idi . ikincilerde daha tedbirli olunuyormuş.)

15 GÜN ÖNCE GİTTİĞİMDE 61.50 OLMUŞTUM İLK BAŞLARDA 63 İLE BAŞLADIM 2 KİLO VERDİM 61 OLMUŞTUM 500 GRAM ALMIŞIM AMA ŞUAN GİTSEM EN AZ 2 KİLO ATAR :)

günaydın kızlarr hayırlı cumalar çok fena grip olmuşum
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bol bol C vitamini al mandalina çıkmış ekşi ekşi iyi gelir
Canım Allah şifa versin seni ve bebeğini korusun kendini üzme güzel şeyler düşün İnşallah güzel haberler alır bize de güzel haberler verirsin

14. Haftadayım , henüz almadım. ( kızımdaki rekorum 20 idi . ikincilerde daha tedbirli olunuyormuş.)
Ay bende kendimi temkinli saniyodum doktora gidene kadar 53le hamile kaldim ben 55 olmuşum ama boyum 1.60 hemen belli oldu kilo aldigim.20 kiloda catlaginiz oldu mu peki

Günaydın herkese hayırlı cumalar Ben hamile kaldığımdan beri her sabah tartılıyorum ama kilolara engel olunmuyor malesef 2 gün öncesine kadar 1,5 kilo almıştım. 2 günde 500 gr daha almışım şuan 16. haftadayım ve toplam 2 kilo aldım yani. Karnımı gördünüz zaten göğüslerimde hızla büyüyo bu gidişle doğuma kadar kafam kadar olacaklar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…