Bebis iyi çok şükür. Sizin kanama alanlarida kapanir inşallah. Cinsiyeti soylemedi goruntu ekleyebilsem burdan göstereceğim ama yapamadimsevokn post: 36877238 .!.:Ayy gozun aydin super darısı başıma insbebis nasil cinsiyet fln soyledimi dr
Günaydınnnn
karnıma 2 gündür bebe yağı sürüyorum.kaşıntım var.ay sabah sabah heyecanlandım.karnım karıncalanıyor bebeği hissediyorum diye.ama sonra kolumda ve belimdede oldu..kaşıntı yüzündenmiş:
bebeğin sağlığını ve cinsiyetini çok merak ediyorummm.bizimkiler iyice erkek diye alıştılar bakalım doktor değiştirirse garip olucak:)daha 14 gün varr bekleyemiyorummm
Yani 4 boyutlu ultrason demek istedim, 23. haftaya aldım. dr şimdiden al randevunu dedi.Ayrıntılı ultrason randevumu aldım, özel hast. gidiyorum, 200 tl civarı ücreti varmış.
bu testler devlet hastanesinde ücretsiz yapılmıyor mu ?Eylül ayında gittiğim hastanenin fiyatları yenilenmiş. 20 tl muayene ücreti 35 olmuş. Burada yazmıştım utopik rakamlar istiyorlar testler için diye onu da sordum. Testleri proflar yapıyormuş o yüzden fazlaymis ssk anlaşması Farketmiyormus Evime çok yakın bi özel 100 liraya yapıyor ikili testi ama sanırım sadece 4luyu yaptırıcam. Meblanin yüksekliği değil beni düşündüren sadece bu kadar yüksek vergiler verirken çok ufak bir sağlık hizmetini alamamak canımı sıkıyor. Yarınki kontrolumde doğum fiyatlarını öğrenmek istiyorum ama Marta kadar degistirmezler herhalde fiyatları
Anladım canım tabi sen kızartarak kokusunu alırsan yiyemezsin. Ben de deneyeyim bakalım hiç yiyemiyorum balıkCanım eşim balık tavasında az yağda kızartıyor ben hazır yiyorum hiç bulanmıyor 1 kilo yemişimdir rahat
dr bana balık yağı verdi omega3.Anladım canım tabi sen kızartarak kokusunu alırsan yiyemezsin. Ben de deneyeyim bakalım hiç yiyemiyorum balık
bu testler devlet hastanesinde ücretsiz yapılmıyor mu ?
Ben muayene ucreti 62 tl oduyorum ikili testide 90 liraya yaptirdim 35 lira iyiymis :)Eylül ayında gittiğim hastanenin fiyatları yenilenmiş. 20 tl muayene ücreti 35 olmuş. Burada yazmıştım utopik rakamlar istiyorlar testler için diye onu da sordum. Testleri proflar yapıyormuş o yüzden fazlaymis ssk anlaşması Farketmiyormus Evime çok yakın bi özel 100 liraya yapıyor ikili testi ama sanırım sadece 4luyu yaptırıcam. Meblanin yüksekliği değil beni düşündüren sadece bu kadar yüksek vergiler verirken çok ufak bir sağlık hizmetini alamamak canımı sıkıyor. Yarınki kontrolumde doğum fiyatlarını öğrenmek istiyorum ama Marta kadar degistirmezler herhalde fiyatları
Guzel haberlerle donicen ins canim :)Günaydın herkese
Tiroid için kontrole gittim yolundyamış şükür
16:00 dan sonra da 3 lü sonucumu alacam dua eder misiniz lütfen
Günaydın herkese
Tiroid için kontrole gittim yolundyamış şükür
16:00 dan sonra da 3 lü sonucumu alacam dua eder misiniz lütfen
Bana hiç... Sadece kalsiyum ve magnezyum suda eriyen ilaçlarından verdi bir de ilk üç ay için vitamin vermişti içerisinde folik asit var o kadardr bana balık yağı verdi omega3.
aslında sen konusunu açabilirsin arkadaşlarım kullanıyor gerekli mi fln diyip, bn 13. haftaya kdr sadece folik kullandm şimdi ise omega 3 ve demir folik karışık bi ilaç kullanıyorm.Bana hiç... Sadece kalsiyum ve magnezyum suda eriyen ilaçlarından verdi bir de ilk üç ay için vitamin vermişti içerisinde folik asit var o kadar
Guzel haberlerle donicen ins canim :)
hadi canım inşallah hayırlı haberler alırsın benım doktorum ıkılıyı yaptır ucluye gerek yok demisti üclü ne taraması ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?