2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu testler insanı gerıyor sağlık ocagından benı aramıslardı ayın 19nda gıdıp kan vercem orda neye bakıyorlar ? biliyormusunuz

17.haftamdayım toplam 3 kilo aldım
İlk gebeliğim bu gidişat iyi mi kötü mü bilmiyorum :)
Lierac kullanıyorum çatlak önlemek için

Ay bende kendimi temkinli saniyodum doktora gidene kadar 53le hamile kaldim ben 55 olmuşum ama boyum 1.60 hemen belli oldu kilo aldigim.20 kiloda catlaginiz oldu mu peki

Siz zayıfsınız bana göre ama ben 59 ile başladım , boyum 1,68... Evet oldu çünkü çatlat bizde genetik en pahalı kremi alıp kullandım ama engel olamadım , şimdi sadece nivea bebeyağı kullanıyorum :)

bu testler insanı gerıyor sağlık ocagından benı aramıslardı ayın 19nda gıdıp kan vercem orda neye bakıyorlar ? biliyormusunuz

Hiç bilmiyorum
Kaçıncı haftan oluyo yani
Bazı tahlilin eksikse artık aile hekimi tespit edebiliyomuş ondana arıyolarmış
Bana da tetanoza gel demişlerdi sanırım 20 .haftada

KIZLAR DÜN 8 AYLIK HAMİLE ARKADAŞIMLA KARŞILAŞTIM HİÇ KİLO ALMAMIŞ AKSİNE ZAYIFLAMIŞ ÇATLAK VARMI DİYE SORDUM BİRTANE BİLE YOK DEDİ BOL BOL BEBE YAĞI SÜRDÜM BEN TAVSİYE EDERİM DEDİ

KIZLAR DÜN 8 AYLIK HAMİLE ARKADAŞIMLA KARŞILAŞTIM HİÇ KİLO ALMAMIŞ AKSİNE ZAYIFLAMIŞ ÇATLAK VARMI DİYE SORDUM BİRTANE BİLE YOK DEDİ BOL BOL BEBE YAĞI SÜRDÜM BEN TAVSİYE EDERİM DEDİ
bende dalinin mor renkli bebe yağını aldım gece yatmadan sürüyorum

bende başladım niveanın bebe yağına karnım çok yok ama psikolojik olarak kaşınıyormuşumda çatlıcakmışım gibi hissediyorum :)

Kızınmı olacak yoksa kız bebekte vücud daha çok degişiyor
Bilmiyorum canım ama ne yalan söyleyeyim inşallah öyledir inşallah Allah söyletmistir.herkes popon büyüdü kızın olcak heralde diyo ama vende zaten büyük o kilo alınca orasida alıyo otomatik olarak diyorum umitlenmeyeyim diye.
Canım benim de goguslerde pek bi degisiklik yok hala 75 çok da büyümez fiye düşünüyorum ama iste benimde alt taraf aldi basini gidiyor

Kızlar 2 gün önce doktora gittim ne decavit nede eleğim yazmadı.gynaferon diye folikasit ve Demir içeren bir hap yazdı parol büyüklüğünde pembe bir hap anlamadım.ikili testimyaptırdım bugün öğleden sonra alacağım sonuçları belki eşim alır.cinsiyetini sordum baktı ama gözükmüyor dedi sonrada kıza benziyor şimdilik ama daha çok erken canım sonra bakarız dedi.benimde içime erkek doğuyordu ama bir kızım var belkide o yüzden öyle düşünüyorumdur.bende eşimde rüyamızda erkek olduğunu gördük acaba tersimi çıkacak.tabi ki bugüne kadar önce hep sağlığı ve hayırlı bir evlat olması için dua ettim.Allah gönlüme göre verir inşallah.

Bu arada ben ilk gebeliğimde Basenden belden yada başka yerden hiç kilo almadım basketbol topu gibi sadece önden karnım çıkmıştı ama karnım çok büyüktümmaşallah 4 kilo 100 gram oldu bebeğim vede kızdı.

Ayy maşallah çatlağın oldu mu peki

bende kız bebekte karın yayılır, erkek bebekte one dogru cıkar dıe duymustum sende tam tersı olmus :)

Ayy maşallah çatlağın oldu mu peki
Canım ben doğum yapana kadar karnımda bir tane çatlak yoktu.doğumdan sonra bir gün aynanın karşısına geçip baktım beyaz ince ince çatlakların var ama biraz uzaktan hiç belli değil hiç bir şeyde kullandığımı hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…