- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Amin inşallah, cümlemiz
Benim de 2 li iyi çıktı ama sanırım tüm formaliteleri yaptırıyor bu doktor
O da downla ilgiliymiş daha detaylıymış sanırım
22 hafta içinde ayrıntılı usg önerdiler
bnm hastanemde kadın doğum muayene ücreti 40 tlBen muayene ucreti 62 tl oduyorum ikili testide 90 liraya yaptirdim 35 lira iyiymis :)
Günaydın sizlere ve bebikleree♡ taylaninannesi çok geçmiş olsun eminim iyi olacaksin en yakın zamanda.
Benim de doktorum çok kilo almissin diyor 14. Haftadayim 2 kilo aldim oysaki.karnim çok gergin ve sis umarim catlamam mustela kullaniyorum sürekli vicik vicikim ama napalim.sizler kaç kilo aldiniz ve neler kullanıyorsunuz paylaşır mısınız? ?
Ay bende kendimi temkinli saniyodum doktora gidene kadar53le hamile kaldim ben 55 olmuşum ama boyum 1.60 hemen belli oldu kilo aldigim.20 kiloda catlaginiz oldu mu peki
bu testler insanı gerıyor sağlık ocagından benı aramıslardı ayın 19nda gıdıp kan vercem orda neye bakıyorlar ? biliyormusunuz
bu testler insanı gerıyor sağlık ocagından benı aramıslardı ayın 19nda gıdıp kan vercem orda neye bakıyorlar ? biliyormusunuz
Hiç bilmiyorum
Kaçıncı haftan oluyo yani
Bazı tahlilin eksikse artık aile hekimi tespit edebiliyomuş ondana arıyolarmış
Bana da tetanoza gel demişlerdi sanırım 20 .haftada
benim su an 16 haftaya cuma gıtsem 17-18 arası oluyorum
3 lü test bu aralıklarda oluyo ama sağlık ocağı yapar mı ki
bende dalinin mor renkli bebe yağını aldım gece yatmadan sürüyorumKIZLAR DÜN 8 AYLIK HAMİLE ARKADAŞIMLA KARŞILAŞTIM HİÇ KİLO ALMAMIŞ AKSİNE ZAYIFLAMIŞ ÇATLAK VARMI DİYE SORDUM BİRTANE BİLE YOK DEDİ BOL BOL BEBE YAĞI SÜRDÜM BEN TAVSİYE EDERİM DEDİ
bende başladım niveanın bebe yağına karnım çok yok ama psikolojik olarak kaşınıyormuşumda çatlıcakmışım gibi hissediyorum :)KIZLAR DÜN 8 AYLIK HAMİLE ARKADAŞIMLA KARŞILAŞTIM HİÇ KİLO ALMAMIŞ AKSİNE ZAYIFLAMIŞ ÇATLAK VARMI DİYE SORDUM BİRTANE BİLE YOK DEDİ BOL BOL BEBE YAĞI SÜRDÜM BEN TAVSİYE EDERİM DEDİ
Bilmiyorum canım ama ne yalan söyleyeyim inşallah öyledir inşallah Allah söyletmistir.herkes popon büyüdü kızın olcak heralde diyo ama vende zaten büyük o kilo alınca orasida alıyo otomatik olarak diyorum umitlenmeyeyim diye.Kızınmı olacak yoksa kız bebekte vücud daha çok degişiyor
Canım benim de goguslerde pek bi degisiklik yok hala 75 çok da büyümez fiye düşünüyorum ama iste benimde alt taraf aldi basini gidiyorbenimde göğüsler daha ne kadar büyüyebilirin sınırlarını zorluyorlar şuanemzirmeden sonra eski dolgunluğunu yitirdiler diye şikayet ediyordum şimdi bir büyüdüler ki sorma çamaşır kullanmasam sorun olmaz yani daha da büyüse 80-85ken 90ı geçecek...Popoda bişey yok çok şükür bide karın var olması gerektiğinden fazla, du bakim sonum nolacak merakla beklemekteyim
erken gelin kan alımı saat 10 a kadar dedi kadın bana
Ayy maşallah çatlağın oldu mu pekiBu arada ben ilk gebeliğimde Basri'nden belden yada başka yerden hiç kilo almadım basketbol topu gibimdadece önden karnım çıkmıştınama karnım çok büyüktümmaşallah 4 kilo 100 gram oldu bebeğim vede kızdı.
Bu arada ben ilk gebeliğimde Basenden belden yada başka yerden hiç kilo almadım basketbol topu gibi sadece önden karnım çıkmıştı ama karnım çok büyüktümmaşallah 4 kilo 100 gram oldu bebeğim vede kızdı.
Evime yakin diye gidiyorum her yerden pahali cidden diger hastaneler 35 tl gittigim hastane 2 katibnm hastanemde kadın doğum muayene ücreti 40 tl
Canım ben doğum yapana kadar karnımda bir tane çatlak yoktu.doğumdan sonra bir gün aynanın karşısına geçip baktım beyaz ince ince çatlakların var ama biraz uzaktan hiç belli değil hiç bir şeyde kullandığımı hatırlamıyorum.Ayy maşallah çatlağın oldu mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?