2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kız bebekte karın yayılır, erkek bebekte one dogru cıkar dıe duymustum sende tam tersı olmus :)
Aynen canım.benim iki kardeş kuzenim var ikisi bir hamile kaldı bir tanesinin sivri bir karnı çıktı yalnızca diğeri enine boyuna genişledi karnı yayıldı iyice sonuç ikiside erkek annesi oldu :)

demekki bu çatlak işi biraz da kişinin bünyesinden bünyesine değişiyor herhalde illa olcak yada olmayacak die bir şey yok

demekki bu çatlak işi biraz da kişinin bünyesinden bünyesine değişiyor herhalde illa olcak yada olmayacak die bir şey yok
Aynen öyle anneniz ne yaşamışsa sorun aynısı oluyor benim annem 3 çocuk doğurdu onunda beyaz çok az çatlağı var.mesela maşallah biz üç kardeşsiz annemde dahil hiç birimizde mor çatlaklarımız olmadı.

İnşallah bende annem gibi olurum hiç çatlağı yok bir normal dogumu bırde sezeryanı var

Nasıl yani
Ben eski halini bilmediğimden değişip değişmediğini de anlamam ki
Süzme bal renginde jel dimi ?
Aynen bende ilk defa kullanıyorum senin tarif ettiğin gibi surunce eldebi yapis yapis oluyor ama yikamasan bile bi sure sonra gidiyor o his

Kızlar hayırlı nurlu cumalar olsun hepimize :)

Benim evde yün ipim vardı örgü başladım öyle rastgele :)) aranızda örmeyi bilen varmı çocuk Doğan'a kadar bitiririm herhalde :) buarada pembe renk artık kız erkek ne olursa bahtına battaniye gibi olcak zaten evde kullanırım diye düşündüm zevkine

hayırlı cumalar kolay gelsin :)

Sağ ol sana da hayırlı sumalar
Ne güzel vaktin varsa
Ben ömrümde bi kez yaptım yeğenime :) onu da tam hatırlamıyorum yelek yapmıştım lif örneğine benzer bişeydi

Şimdi çalışıyorum vaktim de yok
Ama odası için keçeden süsler düşünüyorum
Ben battaniye düşünürsem sanırım sarı yaparım iki cinse de uyar diye

Allah yardımcın olsun canım inşallah sadece sudur

Nasıl yani
Ben eski halini bilmediğimden değişip değişmediğini de anlamam ki
Süzme bal renginde jel dimi ?

Canim ben 7 yıl önce kullanıyordum. Ozaman sadece tekin Acer satılıyor gaziantep de. Güzel bir kokusu vardı. Altın kapakli ydi. Aynı böyle bal rengidi. Şimdi heryerde satılıyor. Ben eczaneden aldim 100 ml 70 milyon. Ama kokusu yok.bide sürerken farkediyor um ki daha civik bir yapısı var.200+200 ml 114 e satan siteler de var. Ben şahsen sadece lierac a güvenmeyin derim. Markaya değil piyasaya güvenmiyorsaniz. O yüzden içim hiç rahat degil

Aynen
Eczane de 69 du ben bahsettiğin yerden 2 adet 114 e aldım

kızçeler hayırlı cumalar hepinize ben öğlen girebiliyorum bu saate iş yerinde sadece öğlen internette bu gibi sayfalara giriş yapılabiliyor karnınız çıktı mıbenim hafif çıkmaya başladı on üçüncü haftamdayım bebişimi bi defa hissettim. bu arada türkiye hastanesine giden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…