Aynen canım.benim iki kardeş kuzenim var ikisi bir hamile kaldı bir tanesinin sivri bir karnı çıktı yalnızca diğeri enine boyuna genişledi karnı yayıldı iyice sonuç ikiside erkek annesi oldu :)bende kız bebekte karın yayılır, erkek bebekte one dogru cıkar dıe duymustum sende tam tersı olmus :)
Canım ben doğum yapana kadar karnımda bir tane çatlak yoktu.doğumdan sonra bir gün aynanın karşısına geçip baktım beyaz ince ince çatlakların var ama biraz uzaktan hiç belli değil hiç bir şeyde kullandığımı hatırlamıyorum.
17.haftamdayım toplam 3 kilo aldım
İlk gebeliğim bu gidişat iyi mi kötü mü bilmiyorum :)
Lierac kullanıyorum çatlak önlemek için
Aynen öyle anneniz ne yaşamışsa sorun aynısı oluyor benim annem 3 çocuk doğurdu onunda beyaz çok az çatlağı var.mesela maşallah biz üç kardeşsiz annemde dahil hiç birimizde mor çatlaklarımız olmadı.demekki bu çatlak işi biraz da kişinin bünyesinden bünyesine değişiyor herhalde illa olcak yada olmayacak die bir şey yok
İnşallah bende annem gibi olurum hiç çatlağı yok bir normal dogumu bırde sezeryanı varAynen öyle anneniz ne yaşamışsa sorun aynısı oluyor benim annem 3 çocuk doğurdu onunda beyaz çok az çatlağı var.mesela maşallah biz üç kardeşsiz annemde dahil hiç birimizde mor çatlaklarımız olmadı.
Canim lierac bende kullanıyorum. Ama kutusu, kokusu değişmiş. Umarım aldığımız ürün ler cakma değildir
AYNEN AKŞAMI İPLE ÇEKİYORUM HASTALIKTAN KIRILIYORUM ÇÜNKÜgünaydın kızlaaarrr hafta sonu geldii hepimize güzel bi gün olsun, hayırlı cumalarrr
Aynen bende ilk defa kullanıyorum senin tarif ettiğin gibi surunce eldebi yapis yapis oluyor ama yikamasan bile bi sure sonra gidiyor o hisNasıl yani
Ben eski halini bilmediğimden değişip değişmediğini de anlamam ki
Süzme bal renginde jel dimi ?
Aynen bende ilk defa kullanıyorum senin tarif ettiğin gibi surunce eldebi yapis yapis oluyor ama yikamasan bile bi sure sonra gidiyor o his
günaydın kızlaaarrr hafta sonu geldii hepimize güzel bi gün olsun, hayırlı cumalarrr
hayırlı cumalar kolay gelsin :)Kızlar hayırlı nurlu cumalar olsun hepimize :)
Benim evde yün ipim vardı örgü başladım öyle rastgele :)) aranızda örmeyi bilen varmı çocuk Doğan'a kadar bitiririm herhalde :) buarada pembe renk artık kız erkek ne olursa bahtına battaniye gibi olcak zaten evde kullanırım diye düşündüm zevkine
Kızlar hayırlı nurlu cumalar olsun hepimize :)
Benim evde yün ipim vardı örgü başladım öyle rastgele :)) aranızda örmeyi bilen varmı çocuk Doğan'a kadar bitiririm herhalde :) buarada pembe renk artık kız erkek ne olursa bahtına battaniye gibi olcak zaten evde kullanırım diye düşündüm zevkine
Allah yardımcın olsun canım inşallah sadece sudurKızlar bişey paylaşıcam sizinle..Hani bahsetmiştim hatırlarsınız belki..Sağ memede aksesuar meme denilen ekstra meme dokusu olulşumu vardı ve bu gebelikle beraber büyüyüp agrı yapmaya basladı diye. Doktora gittim meme kontrolüne, ve dün meme ultrasonu cekildi. Aksesuar memenin görüntüsünün normal oldugunu ancak onun dışında oluşumlar var oldugunu ve yapısnın tam anlaşılmadığını söyledi..Ankara Hatanesine sevk etti beni. İçi kan veya et dolu da olabilir, su dolu da olabilir dedi. Su doluysa zaten sorun yokmuş. O hastane de yaklasık uc ay sonraya gun verırmıs, geç sayılmaz dedi. Yeniden detaylı bir taramaya girmemi istedi..Şimdi uykularım kaçacak biliyorum yine..daha başka saglık sorunlarım da vardı zaten, hepsiyle ugrasıyorum..Allah beterinden saklasın ve korktugumuza ugratmasın..Benim için de dua edin lütfen
Nasıl yani
Ben eski halini bilmediğimden değişip değişmediğini de anlamam ki
Süzme bal renginde jel dimi ?
Canim ben 7 yıl önce kullanıyordum. Ozaman sadece tekin Acer satılıyor gaziantep de. Güzel bir kokusu vardı. Altın kapakli ydi. Aynı böyle bal rengidi. Şimdi heryerde satılıyor. Ben eczaneden aldim 100 ml 70 milyon. Ama kokusu yok.bide sürerken farkediyor um ki daha civik bir yapısı var.200+200 ml 114 e satan siteler de var. Ben şahsen sadece lierac a güvenmeyin derim. Markaya değil piyasaya güvenmiyorsaniz. O yüzden içim hiç rahat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?