- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Bende ordan aldim ek olarak bebeyagida kullanayim bari piyasaya güven olmuyor tabi doğruAynen
Eczane de 69 du ben bahsettiğin yerden 2 adet 114 e aldım
Günaydın kizlar hayırlı cumalar ben ogleden sonra doktora gidicem ikili test icin bana da dua edin lütfen.
kızçeler hayırlı cumalar hepinize ben öğlen girebiliyorum bu saate iş yerinde sadece öğlen internette bu gibi sayfalara giriş yapılabiliyor karnınız çıktı mıbenim hafif çıkmaya başladı on üçüncü haftamdayım bebişimi bi defa hissettim. bu arada türkiye hastanesine giden var mı
Günaydın kizlar hayırlı cumalar ben ogleden sonra doktora gidicem ikili test icin bana da dua edin lütfen.
Bende ordan aldim ek olarak bebeyagida kullanayim bari piyasaya güven olmuyor tabi doğru
Bu kremlerden almak yerine, sadece badem yağı veya kakao yağı kullansak doğuma kadar olur mu acaba? Ne düşünüyorsunuz
bitkisel yağlar tüylenme yapmazmı bebe yağları bebeklerde bile kullanılıyor. bebe yağını vucut emer krem gibi ama bu dediklerin bildiğin yağ bitlnmeyelim sonraBu kremlerden almak yerine, sadece badem yağı veya kakao yağı kullansak doğuma kadar olur mu acaba? Ne düşünüyorsunuz
tadı bozulmamışsa bi şey olmaz ne olacak kiKizlar yer yer rengi kararmis muz yenir mi yenmez mi? Bugun tuketirken iş yerinden bir arkadas zarari var oyle duydum dedi. Sizin bilginiz var mi?
yok canım badem yagını kafasına suren var bende bı kac defa sacların beslenmesı ıcın kullandım sukur bıtlenmedımbitkisel yağlar tüylenme yapmazmı bebe yağları bebeklerde bile kullanılıyor. bebe yağını vucut emer krem gibi ama bu dediklerin bildiğin yağ bitlnmeyelim sonra
CANM BENDE AYNIYIM HALSİZLİKTE YAPTI TAVUK SUYUNA ÇORBA İÇ NANE LİMON BİRAZ İYİ GELİYORHayırlı cumalar kızlar. Dün boğazım ağrımaya başlamıştı bugün grip sardı vücudumu iyiceMalum ilaçta kullanamam artık dinlenerek geçmesini bekleyecem
Bebek yağlarının ne kadar doğal olduğundan şüpheliyim. Yağ kullanacaksam badem-kakao tercihim olur. SÜrdüğünde zaten vücut emiyor onu bir şey olmuyor :) Ben sadece yeterli olur mu doğuma kadar onu düşünüyorum. Tecrübeli annelerden fikir almak istedim.bitkisel yağlar tüylenme yapmazmı bebe yağları bebeklerde bile kullanılıyor. bebe yağını vucut emer krem gibi ama bu dediklerin bildiğin yağ bitlnmeyelim sonra
ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINI ALMAYI NASİP ETSN CANMKızlar bizimde oğluşumuz oluyormus. Yeni ogrendik cinsiyetini :)
sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın canımKızlar bizimde oğluşumuz oluyormus. Yeni ogrendik cinsiyetini :)
Coook tesekkur ederimm. Aminn ins hepimize nsip etsinn Allahim.ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINI ALMAYI NASİP ETSN CANM
Kızlar bişey paylaşıcam sizinle..Hani bahsetmiştim hatırlarsınız belki..Sağ memede aksesuar meme denilen ekstra meme dokusu olulşumu vardı ve bu gebelikle beraber büyüyüp agrı yapmaya basladı diye. Doktora gittim meme kontrolüne, ve dün meme ultrasonu cekildi. Aksesuar memenin görüntüsünün normal oldugunu ancak onun dışında oluşumlar var oldugunu ve yapısnın tam anlaşılmadığını söyledi..Ankara Hatanesine sevk etti beni. İçi kan veya et dolu da olabilir, su dolu da olabilir dedi. Su doluysa zaten sorun yokmuş. O hastane de yaklasık uc ay sonraya gun verırmıs, geç sayılmaz dedi. Yeniden detaylı bir taramaya girmemi istedi..Şimdi uykularım kaçacak biliyorum yine..daha başka saglık sorunlarım da vardı zaten, hepsiyle ugrasıyorum..Allah beterinden saklasın ve korktugumuza ugratmasın..Benim için de dua edin lütfen
Bebek yağlarının ne kadar doğal olduğundan şüpheliyim. Yağ kullanacaksam badem-kakao tercihim olur. SÜrdüğünde zaten vücut emiyor onu bir şey olmuyor :) Ben sadece yeterli olur mu doğuma kadar onu düşünüyorum. Tecrübeli annelerden fikir almak istedim.
Bebek yağlarının ne kadar doğal olduğundan şüpheliyim. Yağ kullanacaksam badem-kakao tercihim olur. SÜrdüğünde zaten vücut emiyor onu bir şey olmuyor :) Ben sadece yeterli olur mu doğuma kadar onu düşünüyorum. Tecrübeli annelerden fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?