2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı cumalar
Benim de biraz çıkmaya başladı artık göbeğim

Günaydın kizlar hayırlı cumalar ben ogleden sonra doktora gidicem ikili test icin bana da dua edin lütfen.

Hayırlı cumalar
Güzel çıkar inş, hemen hemen herkesin güzel çıktı diye biliyorum

Bende ordan aldim ek olarak bebeyagida kullanayim bari piyasaya güven olmuyor tabi doğru

Bende bebe yağı da kullanacam
Dalininki iyiymiş

Bu kremlerden almak yerine, sadece badem yağı veya kakao yağı kullansak doğuma kadar olur mu acaba? Ne düşünüyorsunuz

Bu kremlerden almak yerine, sadece badem yağı veya kakao yağı kullansak doğuma kadar olur mu acaba? Ne düşünüyorsunuz
bitkisel yağlar tüylenme yapmazmı bebe yağları bebeklerde bile kullanılıyor. bebe yağını vucut emer krem gibi ama bu dediklerin bildiğin yağ bitlnmeyelim sonra

bitkisel yağlar tüylenme yapmazmı bebe yağları bebeklerde bile kullanılıyor. bebe yağını vucut emer krem gibi ama bu dediklerin bildiğin yağ bitlnmeyelim sonra
yok canım badem yagını kafasına suren var bende bı kac defa sacların beslenmesı ıcın kullandım sukur bıtlenmedım

canım bi sürü şey istiyo kızlar aşermede son noktadayım ama bunların hepsini yiyemem tabi sanki oruçlu gibiyim hee :)

Hayırlı cumalar kızlar. Dün boğazım ağrımaya başlamıştı bugün grip sardı vücudumu iyice Malum ilaçta kullanamam artık dinlenerek geçmesini bekleyecem

Hayırlı cumalar kızlar. Dün boğazım ağrımaya başlamıştı bugün grip sardı vücudumu iyice Malum ilaçta kullanamam artık dinlenerek geçmesini bekleyecem
CANM BENDE AYNIYIM HALSİZLİKTE YAPTI TAVUK SUYUNA ÇORBA İÇ NANE LİMON BİRAZ İYİ GELİYOR

Bebek yağlarının ne kadar doğal olduğundan şüpheliyim. Yağ kullanacaksam badem-kakao tercihim olur. SÜrdüğünde zaten vücut emiyor onu bir şey olmuyor :) Ben sadece yeterli olur mu doğuma kadar onu düşünüyorum. Tecrübeli annelerden fikir almak istedim.

Herhalde Avcılar Hospital'a gidecek yok. Varsa daha önce giden memnun kaldınız mı yazabilir mıisiniz?

Benim ikinci gebeliğim olmasından mı bilmiyorum baya pıt pıt duyuyorum. Kalp atışları mı bebişin acaba yoksa bana mı öyle geliyor?

Ben kakao yağını bronzlaşmak için kullandım vücut pek emmiyor çok yağlı hissi veriyo denizde sorun olamuyo da normalde nası olur bilmem

Bebeklere sürülen yağdan bahsediyoruz... Böyle bir riske hiç bir firma girmez kanımca. Ama siz badem ve kakao yağını kendiniz çıkartmayıp aktardan alacağınıza göre onunda ne kadar doğal olup olmadığı meçhul edilmi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…