2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ayrıca badem yağı kullancksanız tatlı badem yağı degil acı badem yagı kullanin. Cunku digeri tüylenme yapiyo. Acı badem yağı tüylenme yapmiyor.

kızlar türkiye hastanesine giden var mı aranızda

Arkadaşım Dr. Nevra'da yaptı doğumlarını , bense kızımı ordaki çocuk dr.u Şükrü Cido'ya götürdüm. Dr.ları muhteşem hastane şahane fakat özel sigorta olmadan biraz tuzlu...

canım benimde aynı senin gibi oldu ilk 3 ay hiç kilo almadım 4. ay 2 kilo birden aldım hemde 2 haftada almışım bu kiloyu :S aslında ayımıza göre fazla son aylar hatta haftalar az yesek bile vücud yağ depoluyor çünkü ben yemeyiabartmıştım bu aralar ondan oldu sanırım, biraz dikkat edeceğim artık ...Çok kilo alınca vermesi de zor oluyor...

evet canım bencede doğru bir karar olur, yoksa sonra pişman oluyor insan boşuna aldım diye yeni diye veremiyorsunda kimseye yer işgal ediyor...En iyisi park yatak gibi pratik bi kaç yaşına kadar idare edecek birşey almak, büyüyünce zaten zevkleri değişecek farklısını isteyecekler ve asıl o zaman uzun yıllar bilinçli şekilde kullanacaklar odalarını şimdi kullanmıyoruz doğru düzgün ...

[QUOLz, post: . 36881890, member: 224710"]Bebeklere sürülen yağdan bahsediyoruz... Böyle bir riske hiç bir firma girmez kanımca. Ama siz badem ve kakao yağını kendiniz çıkartmayıp aktardan alacağınıza göre onunda ne kadar doğal olup olmadığı çhul edilmi.?[/QUOTE]
Ben oYle dusunuyorum
Bebeklere sürülmesi benim için güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Ama siz sürebilirsiniz. Benim sorumun da cevabını alamadım burada.

firuze112,
canım sana yazmıştım bi önceki mesajımı ama yalnış alıntı yapmışım tahmini doğum tarihimiz aynı benimde 8 mart ama benim göbüş seninkinden baya büyük maşallah çok iyisin, boyun ve kilon kaçtı canım...

nomatter,
canım firuze isimli arkadaşa yazmıştım onu ama yalnışlıkla senin mesajını alıntılamışım...

Dogum sonrasi ilk 40 gun icinde tane kimyon alin cay gibi demleyin gunfe 4,5 bardak ilik ilik icin hem cocugada faydali gazini aliyor sizinde yaginizi yakar ama nedense sadece lohusa kg sunu azaltiyor 40 dan sonra pek bi ise yaramio
Ilk hamileligimde 8.5 kg sldim 22kg verdin
Ikinci hamilelikte 11 kg aldim 20 kg yakin verdim surekli yerken ama bu kimyon cayinin cok etkisi var icine seker falan atmiyorsunuz cok ilimadan icin

Herkese hayirli cumalar. Benim size sorum olacak aranizda ikili testi yaptirmayan varmi, doktorunuz bu konuda size ne onerdi. Ben sonuc ne olursa olsun bebegimden vazgecmek istemiyorum, doktorumda boyle bir durumda yaptirmamam taraftari, haftaya tekrar gidecem o zaman kararimi verecem. Ense kalinligina falan bakacakmis, kan verip testi yaptirip risk durumunu ogrenmelimiyim. Ozel hastane olmasina ragmen doktorum kan tahlillerimi bile saglik ocaginda yaptirabilecegimi soyluyo, sonucta ikili testte parali, kadin paragoz biri degil hastalarimin %80 i yaptirmiyo dedi, bende kararsiz kaldim

Açıkçası bu konuyu ben de doktoruma sordum. Ben yaptırma taraftarıyım dedi. Öyle olunca ben de yaptırdım. Bilemiyorum. Tamamen size bağlı. Yani önemli kararlar bunlar

Sana kalmış bişey
Ben açıkçası kötü de çıksa aldırmayı düşünmediğimden gerekli görmüyordum
Ama formalite icabı yaptırdım, devlette yaptırdığımdan da ücretsizdi
Şimdi de 3 lünün sonucunu bekliyorum

Sen bu kadar evham yapıyosna yaptır rahatla

Sizi okudukça kendimi ruhsuz hissediyorum
Ayrıca tiroid içinde 3 haftada bir gittiğimden midir nedir
Hani şu tarihe kadar nasıl durcam vs gibi bi heyecanım olmuyo ne zaman çağırırlarsa giidyorum işte

Selam kızlar,iki gün iyi hissetsem üçüncü gün yatıyorum,inanılmaz halsizim,benim gibi olan var mı
Kan değerlerimden hiçbir sorun yok.
Birazcık idrar yolu enfeksiyonu var,o da ilaçlık değil.
Ilk hamileliğimde sadece bebe yağı ve kakao yağı kullandım,çatlağım var ama alt tarafta ve çok değil,bunda da aktarsan çatlaklar için bitkisel bir karışım aldım,onu kullanmaya başladım.
Okullar açılıyor ya iki günüm boş çok şükür,3 gün 16 saat ders.
Umarım sorunsuz atlatırız.
Selametle...

Sizi okudukça kendimi ruhsuz hissediyorum
Ayrıca tiroid içinde 3 haftada bir gittiğimden midir nedir
Hani şu tarihe kadar nasıl durcam vs gibi bi heyecanım olmuyo ne zaman çağırırlarsa giidyorum işte
Ayın 20sinde nerdeyse 1 ay olacak benim gitmeyeli.ondan merak ediyorum ne kadar oldu boyu,kilosu diye :)
Bir de hiç kıpırtı bişi hissetmiyorum,ne yapıyor bu çocuk diyorum

Ayın 20sinde nerdeyse 1 ay olacak benim gitmeyeli.ondan merak ediyorum ne kadar oldu boyu,kilosu diye :)
Bir de hiç kıpırtı bişi hissetmiyorum,ne yapıyor bu çocuk diyorum

O bi kere bende de oldu
Kıpırdamıyo artık gidince kötü bişey çıkmasa diyodum ki
Gayet iyiydi şükür
İçini ferah tut

Sen 3 lü yaptırdın mı aynı haftalardayız ya ondan sordum
Ben bugün sonucunu alacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…