- 4 Temmuz 2014
- 261
- 237
- 48
kızlar türkiye hastanesine giden var mı aranızda
canım benimde aynı senin gibi oldu ilk 3 ay hiç kilo almadım 4. ay 2 kilo birden aldım hemde 2 haftada almışım bu kiloyu :S aslında ayımıza göre fazla son aylar hatta haftalar az yesek bile vücud yağ depoluyor çünkü ben yemeyiabartmıştım bu aralar ondan oldu sanırım, biraz dikkat edeceğim artık ...Çok kilo alınca vermesi de zor oluyor...benim de sabah kalkınca ayıma göre normal bir göbek oluyor nispeten de öğle yemeğinden sonra bi coşuyo akşamı sormayın.. herşeyden önce göğüsler şişmeye başladı zaten, henüz popoda bi değişiklik yok:)
ilk 3 ay hiç kiloo almamıştım 4. ay 2 kiloya yakın aldım snaırım, bir ayda fazla di mi hem de daha 4. ayken?
Sana da çok geçmiş olsun canım bende limon ve bala yüklendim inşallah hemen iyileşiriz.CANM BENDE AYNIYIM HALSİZLİKTE YAPTI TAVUK SUYUNA ÇORBA İÇ NANE LİMON BİRAZ İYİ GELİYOR
AYYY İNŞLLAH CANM ÇEKİLMİYOR BU HALDE ÇÜNKÜSana da çok geçmiş olsun canım bende limon ve bala yüklendim inşallah hemen iyileşiriz.
Aynen sizin gibi dusunuyorum ilk bebegim olacak park yatakta bi kac yil yatirip tek kisilik bazam var ona gecirecegim genc odasini kendi secsin istiyorum bekarken kullandigim gardirobumda duruyor bence onlar isimi gorecek deneyimli birinden de duyunca iyi bi karar verdigimi anladim cok tesekkur ederim
Gunaydinlar olsun kizlar hayirli cumalar
ben o yağlı hissinden dolayı tercih etmem bebe yağı banada mantıklı geliyorBen kakao yağını bronzlaşmak için kullandım vücut pek emmiyor çok yağlı hissi veriyo denizde sorun olamuyo da normalde nası olur bilmem
Bebeklere sürülmesi benim için güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Ama siz sürebilirsiniz. Benim sorumun da cevabını alamadım burada.Bebeklere sürülen yağdan bahsediyoruz... Böyle bir riske hiç bir firma girmez kanımca. Ama siz badem ve kakao yağını kendiniz çıkartmayıp aktardan alacağınıza göre onunda ne kadar doğal olup olmadığı meçhul edilmi.?
Açıkçası bu konuyu ben de doktoruma sordum. Ben yaptırma taraftarıyım dedi. Öyle olunca ben de yaptırdım. Bilemiyorum. Tamamen size bağlı. Yani önemli kararlar bunlarHerkese hayirli cumalar. Benim size sorum olacak aranizda ikili testi yaptirmayan varmi, doktorunuz bu konuda size ne onerdi. Ben sonuc ne olursa olsun bebegimden vazgecmek istemiyorum, doktorumda boyle bir durumda yaptirmamam taraftari, haftaya tekrar gidecem o zaman kararimi verecem. Ense kalinligina falan bakacakmis, kan verip testi yaptirip risk durumunu ogrenmelimiyim. Ozel hastane olmasina ragmen doktorum kan tahlillerimi bile saglik ocaginda yaptirabilecegimi soyluyo, sonucta ikili testte parali, kadin paragoz biri degil hastalarimin %80 i yaptirmiyo dedi, bende kararsiz kaldim
Herkese hayirli cumalar. Benim size sorum olacak aranizda ikili testi yaptirmayan varmi, doktorunuz bu konuda size ne onerdi. Ben sonuc ne olursa olsun bebegimden vazgecmek istemiyorum, doktorumda boyle bir durumda yaptirmamam taraftari, haftaya tekrar gidecem o zaman kararimi verecem. Ense kalinligina falan bakacakmis, kan verip testi yaptirip risk durumunu ogrenmelimiyim. Ozel hastane olmasina ragmen doktorum kan tahlillerimi bile saglik ocaginda yaptirabilecegimi soyluyo, sonucta ikili testte parali, kadin paragoz biri degil hastalarimin %80 i yaptirmiyo dedi, bende kararsiz kaldim
Kızlar dayanamadım 15 gün daha bekleyemedim ve doktora gittimBebegim çok iyi şükür. Boyu 12-13 cm olmuş 140gram bi de Ve de hislerim beni yaniltmadi kızımız olacak hayırlısiyla
Ayın 20sinde nerdeyse 1 ay olacak benim gitmeyeli.ondan merak ediyorum ne kadar oldu boyu,kilosu diye :)Sizi okudukça kendimi ruhsuz hissediyorum
Ayrıca tiroid içinde 3 haftada bir gittiğimden midir nedir
Hani şu tarihe kadar nasıl durcam vs gibi bi heyecanım olmuyo ne zaman çağırırlarsa giidyorum işte
Ayın 20sinde nerdeyse 1 ay olacak benim gitmeyeli.ondan merak ediyorum ne kadar oldu boyu,kilosu diye :)
Bir de hiç kıpırtı bişi hissetmiyorum,ne yapıyor bu çocuk diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?