Dogru söylüyor sun canimarkadaşlar içinizi karatmayın inanın daha uyguna var benimde doğum yapan arkadaşlarrım 4000-5000 aslında ama biz ucuza aldık dediler biri teşhir ürününü 2500 e birinde arkadaşından şifonyer hariç 2500 e almış aynı takımı şifonyerle birlikte 2300 e gördüm ben arkadaşımın abisi peşin 1800 e almış var yani sadece araştırmak lazım çilekte bile tam takım 2300
Dogru söylüyor sun canimben bugun sadece buyuyen besik almayi dusundun aslinda cekmeceli dolabi var sandigi var altida ya cekmeceli oluyor yada bazali oda kullabilir odada bazali koltugunda var besik yeterli diye dusunuyorum şimdilik
Ben hep tedirgin gidiyorum kontrole işte ister istemez..O bi kere bende de oldu
Kıpırdamıyo artık gidince kötü bişey çıkmasa diyodum ki
Gayet iyiydi şükür
İçini ferah tut
Sen 3 lü yaptırdın mı aynı haftalardayız ya ondan sordum
Ben bugün sonucunu alacam inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsunhayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
Ben hep tedirgin gidiyorum kontrole işte ister istemez..
Hissetmenin nasıl old anlasam ona göre fikir olur
3lü için gidicem haftaya.siz biraz daha öndesiniz bizden :)
maşallah kuzuya annesi cinsiyeti de öğrendin hayırlı olsun darışı başımıza banada kıza benziyo dedi 10 gün sonra gitcem inş gösterirde kendini öğrenirim bende tam olarakKızlar dayanamadım 15 gün daha bekleyemedim ve doktora gittimBebegim çok iyi şükür. Boyu 12-13 cm olmuş 140gram bi de Ve de hislerim beni yaniltmadi kızımız olacak hayırlısiyla
Benimki de 2 güncük öndeydi bakalım ne alemde şimdi1 hafta önden gidiyo dediler, eskene alıncak sanırım doğum tarihi
Böyle balık kayması gibi bişey hissedince ben odur diyip rahatlıyorum
ya benim oda yapmaya çok hevesim vardı ama burdaki yorumlardan sonra kararsız kaldım boş odam var yatak odam küçük minik bi beşik illaki alcam yanıma odayada dolapla park yatak mı aldam siye düşünüyorum arkadaşlarım oda yaptı çok şık duruyo ama heves uğruna alıp kullanamazsam yazık onca paraya çok kararsızımDogru söylüyor sun canimben bugun sadece buyuyen besik almayi dusundun aslinda cekmeceli dolabi var sandigi var altida ya cekmeceli oluyor yada bazali oda kullabilir odada bazali koltugunda var besik yeterli diye dusunuyorum şimdilik
Sizi okudukça kendimi ruhsuz hissediyorum
Ayrıca tiroid
Bende beyaz büyüyen beşik düşünüyorum, nevresimi cinsiyete göre renklendiririm yeterli.
Bu konuda fikirlerimiz aynı seninle sanirim bende öyle dusundum ve beyaz baktım direk :) ve baktim kimidinleri varya biri cekmeceli biri sandik bide vesigin alti var baza yeterli gibi geldi bana bi tek besik alsak cok pahaliyada gelmez hem
ya benim oda yapmaya çok hevesim vardı ama burdaki yorumlardan sonra kararsız kaldım boş odam var yatak odam küçük minik bi beşik illaki alcam yanıma odayada dolapla park yatak mı aldam siye düşünüyorum arkadaşlarım oda yaptı çok şık duruyo ama heves uğruna alıp kullanamazsam yazık onca paraya çok kararsızım
Benimki de 2 güncük öndeydi bakalım ne alemde şimdi
Öğrenmem lazım net doğum tarihini benim de okula bildiricem.ona göre izin ayarlaması olacak.
Cook cok iyiymis ya ben almistim tane kimyon kizimdayken ama icmesi dertti humananin kimyonlu rezene cayini ictim surekli :) ama simdi bunu duydum ya icicem 40 gun boyuncaDogum sonrasi ilk 40 gun icinde tane kimyon alin cay gibi demleyin gunfe 4,5 bardak ilik ilik icin hem cocugada faydali gazini aliyor sizinde yaginizi yakar ama nedense sadece lohusa kg sunu azaltiyor 40 dan sonra pek bi ise yaramio
Ilk hamileligimde 8.5 kg sldim 22kg verdin
Ikinci hamilelikte 11 kg aldim 20 kg yakin verdim surekli yerken ama bu kimyon cayinin cok etkisi var icine seker falan atmiyorsunuz cok ilimadan icin
Cnm tbrk ederim saglikla kavus prensesineKızlar dayanamadım 15 gün daha bekleyemedim ve doktora gittimBebegim çok iyi şükür. Boyu 12-13 cm olmuş 140gram bi de Ve de hislerim beni yaniltmadi kızımız olacak hayırlısiyla
yok canım malesef büyük değil ama benim tereddütüm büyüyen beşik konusunda zaten burdaki tecrübeli anneler kullanışlı değil tek kişilk olmuyo nevresim yorgan uymuyo falan dediler ondan kararsızım büyüen beişkmi alsam park yatak mı diyeYatak odan müsaitse büyüyen beşiği oraya kurudr, sonra odasına taşırsın
Masraf etmemiş olursun
1 hafta önden gidiyo dediler, eskene alıncak sanırım doğum tarihi
Böyle balık kayması gibi bişey hissedince ben odur diyip rahatlıyorum
yok canım malesef büyük değil ama benim tereddütüm büyüyen beşik konusunda zaten burdaki tecrübeli anneler kullanışlı değil tek kişilk olmuyo nevresim yorgan uymuyo falan dediler ondan kararsızım büyüen beişkmi alsam park yatak mı diye
:)) Allah a emanetler kizlar rahat olalim ki bebiklerimizde rahat olsunlar ; )
ya ben 3 lu yaptirmayi dusunmuyorum aldirmayi dusunmedigim için.ikili testide dr iyi dedi.3 lu de yine sadece bu down sendromu icin mi ? Oleyse hic yaptiemiyayim diyorum
Bence catlak genetik pahali kremlere hic gerek yok ki drum kiz8mda aynisini soyledi ve ben catladim hakkatende :) annem ananem teyzem gibiŞİMDİ Bİ ARKADAŞIMDA FACEDEN YAZDI KAKAO YAĞI VE OZON YAĞI ÇOK İYİYMİŞ ALMANYDAKİ KADINLAR HEP BUNU KULLANIYOR DEDİ İYİCE KAFAM KARIŞTI
ŞİMDİ Bİ ARKADAŞIMDA FACEDEN YAZDI KAKAO YAĞI VE OZON YAĞI ÇOK İYİYMİŞ ALMANYDAKİ KADINLAR HEP BUNU KULLANIYOR DEDİ İYİCE KAFAM KARIŞTI
Bence catlak genetik pahali kremlere hic gerek yok ki drum kiz8mda aynisini soyledi ve ben catladim hakkatende :) annem ananem teyzem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?