2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru söylüyor sun canim ben bugun sadece buyuyen besik almayi dusundun aslinda cekmeceli dolabi var sandigi var altida ya cekmeceli oluyor yada bazali oda kullabilir odada bazali koltugunda var besik yeterli diye dusunuyorum şimdilik

Dogru söylüyor sun canim ben bugun sadece buyuyen besik almayi dusundun aslinda cekmeceli dolabi var sandigi var altida ya cekmeceli oluyor yada bazali oda kullabilir odada bazali koltugunda var besik yeterli diye dusunuyorum şimdilik

Bende beyaz büyüyen beşik düşünüyorum, nevresimi cinsiyete göre renklendiririm yeterli.

Ben hep tedirgin gidiyorum kontrole işte ister istemez..
Hissetmenin nasıl old anlasam ona göre fikir olur

3lü için gidicem haftaya.siz biraz daha öndesiniz bizden :)

Ben hep tedirgin gidiyorum kontrole işte ister istemez..
Hissetmenin nasıl old anlasam ona göre fikir olur

3lü için gidicem haftaya.siz biraz daha öndesiniz bizden :)

1 hafta önden gidiyo dediler, eskene alıncak sanırım doğum tarihi

Böyle balık kayması gibi bişey hissedince ben odur diyip rahatlıyorum

Kızlar dayanamadım 15 gün daha bekleyemedim ve doktora gittim Bebegim çok iyi şükür. Boyu 12-13 cm olmuş 140gram bi de Ve de hislerim beni yaniltmadi kızımız olacak hayırlısiyla
maşallah kuzuya annesi cinsiyeti de öğrendin hayırlı olsun darışı başımıza banada kıza benziyo dedi 10 gün sonra gitcem inş gösterirde kendini öğrenirim bende tam olarak

Benimki de 2 güncük öndeydi bakalım ne alemde şimdi
Öğrenmem lazım net doğum tarihini benim de okula bildiricem.ona göre izin ayarlaması olacak.

ya benim oda yapmaya çok hevesim vardı ama burdaki yorumlardan sonra kararsız kaldım boş odam var yatak odam küçük minik bi beşik illaki alcam yanıma odayada dolapla park yatak mı aldam siye düşünüyorum arkadaşlarım oda yaptı çok şık duruyo ama heves uğruna alıp kullanamazsam yazık onca paraya çok kararsızım

Yatak odan müsaitse büyüyen beşiği oraya kurudr, sonra odasına taşırsın
Masraf etmemiş olursun

Benimki de 2 güncük öndeydi bakalım ne alemde şimdi
Öğrenmem lazım net doğum tarihini benim de okula bildiricem.ona göre izin ayarlaması olacak.

Bebe yağına devam mı ?
Ben lieraca başladım işyerindekileirn tavsiyesi ile
Ayrıca bebe yağıda sürerim ama tedbir tedbirdir

ŞİMDİ Bİ ARKADAŞIMDA FACEDEN YAZDI KAKAO YAĞI VE OZON YAĞI ÇOK İYİYMİŞ ALMANYDAKİ KADINLAR HEP BUNU KULLANIYOR DEDİ İYİCE KAFAM KARIŞTI

Cook cok iyiymis ya ben almistim tane kimyon kizimdayken ama icmesi dertti humananin kimyonlu rezene cayini ictim surekli :) ama simdi bunu duydum ya icicem 40 gun boyunca
Kızlar dayanamadım 15 gün daha bekleyemedim ve doktora gittim Bebegim çok iyi şükür. Boyu 12-13 cm olmuş 140gram bi de Ve de hislerim beni yaniltmadi kızımız olacak hayırlısiyla
Cnm tbrk ederim saglikla kavus prensesine
Dr daha once tahminde bulunmusmuydu?

Yatak odan müsaitse büyüyen beşiği oraya kurudr, sonra odasına taşırsın
Masraf etmemiş olursun
yok canım malesef büyük değil ama benim tereddütüm büyüyen beşik konusunda zaten burdaki tecrübeli anneler kullanışlı değil tek kişilk olmuyo nevresim yorgan uymuyo falan dediler ondan kararsızım büyüen beişkmi alsam park yatak mı diye

:)) Allah a emanetler kizlar rahat olalim ki bebiklerimizde rahat olsunlar ; )
ya ben 3 lu yaptirmayi dusunmuyorum aldirmayi dusunmedigim için.ikili testide dr iyi dedi.3 lu de yine sadece bu down sendromu icin mi ? Oleyse hic yaptiemiyayim diyorum

O kadar tecrübem yok ama ölçüsüne göre kestirilebilir nevresim vs.
Sen bilirsin
Ben bi kerede aradan çıksın diye büüyen beşiği mantıklı buluyorum
Bi de beyaz olsun ki her iki cinsiyette de kullanılsın, ikinci çocupum olur mu bilmem ama fakrlı cins olsa bile nevresim rengisini değişirim diyorum mesela

Bende pek bilmiyorum ama o da down içinmiş
İlle de yapılsın demiyorum bende açıkçası
İşyerime çok yakın bi devlet hastaneisne gidiyorum , hem ücretsiz hem doktor yaptır deyince yaptırıyorum
Yoksa bende aldırma fikrine sıcak bakmıyorum

ŞİMDİ Bİ ARKADAŞIMDA FACEDEN YAZDI KAKAO YAĞI VE OZON YAĞI ÇOK İYİYMİŞ ALMANYDAKİ KADINLAR HEP BUNU KULLANIYOR DEDİ İYİCE KAFAM KARIŞTI
Bence catlak genetik pahali kremlere hic gerek yok ki drum kiz8mda aynisini soyledi ve ben catladim hakkatende :) annem ananem teyzem gibi

Bende yazdim ayni seyi tv de dinledim doktor anlatti.ama bi arkadasta kakao yagi karartiyor diyince kararsiz kaldim:)simdilik sadece bebe yagi kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…