- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
yok canım malesef büyük değil ama benim tereddütüm büyüyen beşik konusunda zaten burdaki tecrübeli anneler kullanışlı değil tek kişilk olmuyo nevresim yorgan uymuyo falan dediler ondan kararsızım büyüen beişkmi alsam park yatak mı diye
BENİM VÜCUDUM ÇOK MÜSAİT ÇATLAMAYA KORKUYORUM ÇATIR ÇATIR ÇATLIYCAM DİYE:)Bence catlak genetik pahali kremlere hic gerek yok ki drum kiz8mda aynisini soyledi ve ben catladim hakkatende :) annem ananem teyzem gibi
Ay insallah canim benim baba tarafim sifir catlak anne ful catlak karinlari ben malesef anne tarafina cekmisimBenim bi ablam çatladı diğeri çatlamadı ama
Ben çatlamayana çekerim inş :)
BENDE ÖYLE TATİLE BİLE GİDERKEN KATLA GÖTÜRben yatak odama koyucam park yatak dusunuyorum toplaması kolaymıs odalara da koyabılıyormussun tasıması rahat yanii
BENDE CNM BEBE YAĞI VE BADEM YAĞIBende yazdim ayni seyi tv de dinledim doktor anlatti.ama bi arkadasta kakao yagi karartiyor diyince kararsiz kaldim:)simdilik sadece bebe yagi kullaniyorum
Bende pek bilmiyorum ama o da down içinmiş
İlle de yapılsın demiyorum bende açıkçası
İşyerime çok yakın bi devlet hastaneisne gidiyorum , hem ücretsiz hem doktor yaptır deyince yaptırıyorum
Yoksa bende aldırma fikrine sıcak bakmıyorum
BENİM VÜCUDUM ÇOK MÜSAİT ÇATLAMAYA KORKUYORUM ÇATIR ÇATIR ÇATLIYCAM DİYE:)
Ücretsiz ama randevu vermiyorlar. Kanuni hast. Çok yakınım ben istanbulda ama ne adam gibi bilgi ne rand için yönlendirme yapıyorlar. Oraya gidip memnun kalan vardır illaki ama ben 3 senedir orda hiçbir işimi çözemedimbu testler devlet hastanesinde ücretsiz yapılmıyor mu ?
ŞİMDİ Bİ ARKADAŞIMDA FACEDEN YAZDI KAKAO YAĞI VE OZON YAĞI ÇOK İYİYMİŞ ALMANYDAKİ KADINLAR HEP BUNU KULLANIYOR DEDİ İYİCE KAFAM KARIŞTI
Ay insallah canim benim baba tarafim sifir catlak anne ful catlak karinlari ben malesef anne tarafina cekmisim
Bende seninle ayni fikirdeyim sicak bakmiyorum ikili iyi cikti diyede kurcalamak istemiyorum cok fazla dusuncem belli nasilsa diye.senin o sansin olmasi guzel ya hastane yakin ya.buarada venimde onden gidiyor ve benim kesin sezaryen olacak dogum tahmini 19 mart ama 38 haftalik hesaplayinca 3-4 marta denk gekiyor :) ilerde gidiyor diye ine alirsa subata kayicam sanirsam herseyin hayirlisi:)
3 kardesiz annemde catlak yok hicbisede surmemisBenim bi ablam çatladı diğeri çatlamadı ama
Ben çatlamayana çekerim inş :)
Ben oYle dusunuyorum[QUOLz, post: . 36881890, member: 224710"]Bebeklere sürülen yağdan bahsediyoruz... Böyle bir riske hiç bir firma girmez kanımca. Ama siz badem ve kakao yağını kendiniz çıkartmayıp aktardan alacağınıza göre onunda ne kadar doğal olup olmadığı çhul edilmi.?
amin canım inşallah darısı tüm öğrenemeyen annelerin başına gösterir gösterir biraz uğraşırsa doktorunmaşallah kuzuya annesi cinsiyeti de öğrendin hayırlı olsun darışı başımıza banada kıza benziyo dedi 10 gün sonra gitcem inş gösterirde kendini öğrenirim bende tam olarak
Amin canım hepimiz inşallah 12. hafta 2li test için gittiğimizde de kıza benziyor demişti[COLOR=rgb(0 .!.:Cnm tbrk ederim saglikla kavus prensesine[/COLOR]
Dr daha once tahminde bulunmusmuydu?
Hayirlisi saglikla doğsunlarda,ayrinliti dedigin bu 17-20 hafta arasi yapilan dimiBiz tedbir alalım da gerisi nasip
Detaylı için randevu bul deidler ama orda yokmuş çünkü
Benim kaça alınır bilmiyorum 1 hafta öne çekilir belki
ozon yağı harika bişey zaten herşeye kullanabiliyorsunuz siz yazana kadar ozon yağı hiç aklıma gelmemişti bebe yağı kullanmaya başlamıştım halbuki ozon yağının etkisi daha 2 sene önce tüm cildim kurumuştu ondan kullanmıştım iyiki aklıma getirdiniz çok teşekkür ederim :)
NE DEMEK RİCA EDERİM BULABİLİRSEM BENDE BAŞLIYCAM KULLANMAYAozon yağı harika bişey zaten herşeye kullanabiliyorsunuz siz yazana kadar ozon yağı hiç aklıma gelmemişti bebe yağı kullanmaya başlamıştım halbuki ozon yağının etkisi daha 2 sene önce tüm cildim kurumuştu ondan kullanmıştım iyiki aklıma getirdiniz çok teşekkür ederim :)
Fiyat çok uygun ama senelik artışın neredeyse %100zamlanmasi normal değil neyse çok isyankarim bu aralar bebis anarşist bişi olmasa bari:)Ben muayene ucreti 62 tl oduyorum ikili testide 90 liraya yaptirdim 35 lira iyiymis :)
Hayirlisi saglikla doğsunlarda,ayrinliti dedigin bu 17-20 hafta arasi yapilan dimi
BENDE ÖYLE TATİLE BİLE GİDERKEN KATLA GÖTÜR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?