2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben yatak odama koyucam park yatak dusunuyorum toplaması kolaymıs odalara da koyabılıyormussun tasıması rahat yanii

Bende seninle ayni fikirdeyim sicak bakmiyorum ikili iyi cikti diyede kurcalamak istemiyorum cok fazla dusuncem belli nasilsa diye.senin o sansin olmasi guzel ya hastane yakin ya.buarada venimde onden gidiyor ve benim kesin sezaryen olacak dogum tahmini 19 mart ama 38 haftalik hesaplayinca 3-4 marta denk gekiyor :) ilerde gidiyor diye ine alirsa subata kayicam sanirsam herseyin hayirlisi:)

bu testler devlet hastanesinde ücretsiz yapılmıyor mu ?
Ücretsiz ama randevu vermiyorlar. Kanuni hast. Çok yakınım ben istanbulda ama ne adam gibi bilgi ne rand için yönlendirme yapıyorlar. Oraya gidip memnun kalan vardır illaki ama ben 3 senedir orda hiçbir işimi çözemedim

ŞİMDİ Bİ ARKADAŞIMDA FACEDEN YAZDI KAKAO YAĞI VE OZON YAĞI ÇOK İYİYMİŞ ALMANYDAKİ KADINLAR HEP BUNU KULLANIYOR DEDİ İYİCE KAFAM KARIŞTI

ozon yağı harika bişey zaten herşeye kullanabiliyorsunuz siz yazana kadar ozon yağı hiç aklıma gelmemişti bebe yağı kullanmaya başlamıştım halbuki ozon yağının etkisi daha 2 sene önce tüm cildim kurumuştu ondan kullanmıştım iyiki aklıma getirdiniz çok teşekkür ederim :)

Ay insallah canim benim baba tarafim sifir catlak anne ful catlak karinlari ben malesef anne tarafina cekmisim

Biz tedbir alalım da gerisi nasip

Detaylı için randevu bul deidler ama orda yokmuş çünkü
Benim kaça alınır bilmiyorum 1 hafta öne çekilir belki

Ben oYle dusunuyorum

Bebeklere sürülmesi benim için güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Ama siz sürebilirsiniz. Benim sorumun da cevabını alamadım burada.[/QUOTE]

se__vi Mantıksız ve alakasız cevaplar ama böyle gereksiz polimiklere gerek görmüyorum.

iyi günler.

maşallah kuzuya annesi cinsiyeti de öğrendin hayırlı olsun darışı başımıza banada kıza benziyo dedi 10 gün sonra gitcem inş gösterirde kendini öğrenirim bende tam olarak
amin canım inşallah darısı tüm öğrenemeyen annelerin başına gösterir gösterir biraz uğraşırsa doktorun

[COLOR=rgb(0 .!.:
Cnm tbrk ederim saglikla kavus prensesine[/COLOR]
Dr daha once tahminde bulunmusmuydu?
Amin canım hepimiz inşallah 12. hafta 2li test için gittiğimizde de kıza benziyor demişti

Biz tedbir alalım da gerisi nasip

Detaylı için randevu bul deidler ama orda yokmuş çünkü
Benim kaça alınır bilmiyorum 1 hafta öne çekilir belki
Hayirlisi saglikla doğsunlarda,ayrinliti dedigin bu 17-20 hafta arasi yapilan dimi

birde ben argan yağını kullanmıştım ama onun bebişe zararı olur mu bilmiyorum

NE DEMEK RİCA EDERİM BULABİLİRSEM BENDE BAŞLIYCAM KULLANMAYA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…