2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tetkik KoduTetkik AdıParametreSonuçÜnite

901120 Down sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG) 53.6 ng/mL
Normal
901120 PAP-A 1.75 mIU/mL
Normal

hangi marka cnm sennki? her markaya güvenmeyin ozon seviyesi bazısında düşükmüşte. ona göre bende bakıcam

ismi doktor ozon canım hattta kanal 7 de ferudun kunak diye bir doktor var ya biz ona annemi götürmüştük o saçın için kullan demişti saçlarıma ve saç diplerime sürmüştüm epey bir zaman iyi gelmişti

Ben oYle dusunuyorum

Bebeklere sürülmesi benim için güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Ama siz sürebilirsiniz. Benim sorumun da cevabını alamadım burada.

se__vi Mantıksız ve alakasız cevaplar ama böyle gereksiz polimiklere gerek görmüyorum.

iyi günler.[/QUOTE]
polemik yaratan sizsiniz. Benim sorduğum, tecrü
beli arkadaşlardan öğrenmeye çalıştığım şeyle sizin cevabın alakası yok. Sataşmaya da gerek yok.

Buarada ben de bebeyağı aldım johnsons baby dışı saydam kapağı pembe banyolardan sonra karnıma sürüyorum başka kullanan var mı ? gğslere de sürülür mü ?

Keske bende yaptirmasaymidim anne sozu dinlemek gerekiomus kizim yaptirma allaha tevekkul et hic bisi cikmaz sllahin ixniyle dedi yaptirdim sinirda dedi icimi bi kurt yiyip bititio 3 hafta sonra gidicem nasi gececek bu 3 hafta bilmiyorum bu testte acaba yaptigin dusuk sayisinida goz onunde bulunduruyorlar mi 4 dusugum var benim birde arkadaslar bu testteki hastaliklar gen hastsligi mi yani aileden gelen bi rahatsiliklari mi arastiriyorlar cok kafam karisti akraba evliligi birde bizimkisi 10 gun once gittigimde ense kalinligi burun kikirdagi hersey normal demisti doktor yani hasta bi bebek.olsa usg ded de belli etmez mi kendini esime soyledim benim icim cok rahat ne diyorsa gidelim baktiralim ama hic bisi yok mersklanma diyor ben yapi olarakta cok karamsarim herseyin hmn en kotusunu dusunurum ne olur dualarinizda benide katin hamilelerin duasi hele birde baska bir musluman icin yapilan.dua red olunmaz arkadaslar

karha Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme herşey Allahtan o neylerse güzel eyler dua ederim sana da Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin yavrunuzu

Ne şimdi bu bilen varmı ?

Değerleri hatırlamıyorum da
Normal yazıyo
Bende de cut of değerininaaltında , yeşildi
Yani iyi

Dün de dmeiştim sanırım
Bu kesin bi test değil risk ihtimali
Ablama düpedüz çocuğun down olacak dediler, aldırmadı
3-4 doktor gezdi diğer doktor sağlıklı deid zaten 5 ayına gelmişti
Doğdu herkesten zeki :) çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…