Saglikla kavus canim prensesine 2 kiz kardes ne guzelEnse kalınlığı mız 1.28 burun kemiği mız mevcut ve 2.kizim geliyor insallah
hangi marka cnm sennki? her markaya güvenmeyin ozon seviyesi bazısında düşükmüşte. ona göre bende bakıcam
Ense kalınlığı mız 1.28 burun kemiği mız mevcut ve 2.kizim geliyor insallah
Tetkik KoduTetkik AdıParametreSonuçÜnite
901120 Down sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG) 53.6 ng/mLNormal
901120 PAP-A 1.75 mIU/mLNormal
Ben oYle dusunuyorum
Bebeklere sürülmesi benim için güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Ama siz sürebilirsiniz. Benim sorumun da cevabını alamadım burada.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım maşallah oğluşuna .Kızlar bizimde oğluşumuz oluyormus. Yeni ogrendik cinsiyetini :)
Buarada ben de bebeyağı aldım johnsons baby dışı saydam kapağı pembe banyolardan sonra karnıma sürüyorum başka kullanan var mı ? gğslere de sürülür mü ?
güldürdün :) sağolasın :)sürebilirsin tabi hem her yerime sürüyorum bacak popo göğüs göbüş :):)
Sağ ol canım hepimizin hamileliği çok güzel geçsin inşallah.Çok sevindim canım. Gözün aydın...
Gözün aydın canım.Bende bugun ıkılı testımı yaptırdım ve cok sukur hersey yolunda ve doktorum erkege benzıyor dedı :) cok mutluyum ınsallah sızın sonuçlarınız da normal cıkar
Keske bende yaptirmasaymidim anne sozu dinlemek gerekiomus kizim yaptirma allaha tevekkul et hic bisi cikmaz sllahin ixniyle dedi yaptirdim sinirda dedi icimi bi kurt yiyip bititio 3 hafta sonra gidicem nasi gececek bu 3 hafta bilmiyorum bu testte acaba yaptigin dusuk sayisinida goz onunde bulunduruyorlar mi 4 dusugum var benim birde arkadaslar bu testteki hastaliklar gen hastsligi mi yani aileden gelen bi rahatsiliklari mi arastiriyorlar cok kafam karisti akraba evliligi birde bizimkisi 10 gun once gittigimde ense kalinligi burun kikirdagi hersey normal demisti doktor yani hasta bi bebek.olsa usg ded de belli etmez mi kendini esime soyledim benim icim cok rahat ne diyorsa gidelim baktiralim ama hic bisi yok mersklanma diyor ben yapi olarakta cok karamsarim herseyin hmn en kotusunu dusunurum ne olur dualarinizda benide katin hamilelerin duasi hele birde baska bir musluman icin yapilan.dua red olunmaz arkadaslarTestler konusunda benim fikrim şu ; eğer anne karnında tespit edilip tedavi edilebilecek bişeyse yaptıracağım örneğin ayrıntılı ultrasona gireceğim çünkü çocuğun gelişememiş bazı organlarına anne karnındayken ilaçla müdehale şansları olabiliyormuş
ama 2li testte tedavi edilebilir bir hastalık tespiti yok. sadece riski ölçüyorlar. risk fazla çıkarsa riske güvenip bebek aldırılır mı ? kesin çıksa bile aldırmayacaksan hiç yaptırmamak en doğrusu.
aile hekimimdeki ebe hemşire ikili testin önceden sadece 35 yaş üstü bayanlara yapıldığını şimdi ise herkesin yaptrdığını söyledi. bunları düşündüm taşındım ve yaptırmadım..
teşekkür ederim canım hayirlisi olsun hepimiz içinTebrik ederim canım hayırlısı olsun. Sağlıklı olmanıza çok sevindim...
ÇOK ŞÜKÜR SEVNDM CNMSelam hastaneye gititm geldim
3 lü test sonucum iyi çıkmış çok şükür
Darısı başınıza
Ne şimdi bu bilen varmı ?
Keske bende yaptirmasaymidim anne sozu dinlemek gerekiomus kizim yaptirma allaha tevekkul et hic bisi cikmaz sllahin ixniyle dedi yaptirdim sinirda dedi icimi bi kurt yiyip bititio 3 hafta sonra gidicem nasi gececek bu 3 hafta bilmiyorum bu testte acaba yaptigin dusuk sayisinida goz onunde bulunduruyorlar mi 4 dusugum var benim birde arkadaslar bu testteki hastaliklar gen hastsligi mi yani aileden gelen bi rahatsiliklari mi arastiriyorlar cok kafam karisti akraba evliligi birde bizimkisi 10 gun once gittigimde ense kalinligi burun kikirdagi hersey normal demisti doktor yani hasta bi bebek.olsa usg ded de belli etmez mi kendini esime soyledim benim icim cok rahat ne diyorsa gidelim baktiralim ama hic bisi yok mersklanma diyor ben yapi olarakta cok karamsarim herseyin hmn en kotusunu dusunurum ne olur dualarinizda benide katin hamilelerin duasi hele birde baska bir musluman icin yapilan.dua red olunmaz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?