e bebek mothercare magazalarına gıttım gorup begenırım dıe bu ne ki 1000 ustunde fıyatlar
Aaaa öyle mi sıralamam 938 yetiyor inşallah lakin şimdi nereyi yazacağım da gideceğim kafam Allak bullak valla :/ ulaşım,kar,hastane herşeyi düşünüyo insan haliyle bu durumda....aa bende fen bilgisi öğretmeniyim sıralaman nasıldı? kontenjan yetiyor mu?
Aynı ikili gibi kan veriyosun
Biyokimyadan 3 güne çıktı sonucum
Hastaneden hastaneye bu süre değişebilir sanırım
Darısı hepinizin başına sağ ol
Gayet güzel bence çok mantıklıhttp://www.hizlial.com/casual-cadil...tm_medium=cpc&utm_campaign=lowerFun_rtrgeting
oyle bakarken su arabayı gordum sız ce nasıl
Teşekkür ederim canım haftaya kesinleşir dedi doktorSaglikla kavus canim prensesine 2 kiz kardes ne guzel
Afedersiniz ama bu tür sorular baskı kurmuyor mu insanların üstünde. Rabbim kimseyi bu soruyla muhattap bırakmasın.karha canım sen bebek hasta çıkarsa aldıracak mısın ?
Cok haklisin bu ikilemde bile birakmasin.Afedersiniz ama bu tür sorular baskı kurmuyor mu insanların üstünde. Rabbim kimseyi bu soruyla muhattap bırakmasın.
Canim sen sıkma canini iyi dile iyi olsun.Allah hayırlısıni versin.bende bugün kan verdim ikili test icin.insallah sorun cikmazCok haklisin bu ikilemde bile birakmasin.
Kız gibi duruyor canım Allah bağışlasın. Doktor banada 11+5 te kız dedi ama genital nub a göre cokta emin olmamak lazımmıs en doğru sonuç için 16, haftayı bekliycez artıkKızlar benim bebisin nub u var mı bakın bakalım cinsiyet tahmininiz var mı 11+5 deyim bugün tahmin değişebilir mi sizce hayırlısı Haktan
Amin canım bekleyelim.ama doktor 4 boyutlu ultrasonla baktı kesin olarak gelecek hafta söylerim dedi.ama çıkınti göremedim dedi.yani pek yapılacak gibi yorum yapmadı. Doğum içinde mart ayinin 20 sinden itibaren bekleyebiliriz dediKız gibi duruyor canım Allah bağışlasın. Doktor banada 11+5 te kız dedi ama genital nub a göre cokta emin olmamak lazımmıs en doğru sonuç için 16, haftayı bekliycez artık
Dogum sonrasi ilk 40 gun icinde tane kimyon alin cay gibi demleyin gunfe 4,5 bardak ilik ilik icin hem cocugada faydali gazini aliyor sizinde yaginizi yakar ama nedense sadece lohusa kg sunu azaltiyor 40 dan sonra pek bi ise yaramio
Ilk hamileligimde 8.5 kg sldim 22kg verdin
Ikinci hamilelikte 11 kg aldim 20 kg yakin verdim surekli yerken ama bu kimyon cayinin cok etkisi var icine seker falan atmiyorsunuz cok ilimadan icin
basenlere gögüslere üst kollara sürebilirsin oralardada olabiliyor çatlakBuarada ben de bebeyağı aldım johnsons baby dışı saydam kapağı pembe banyolardan sonra karnıma sürüyorum başka kullanan var mı ? gğslere de sürülür mü ?
Bu nub olan yere arti isaretini dayiyorlar hic bisi anlamiyoruz :)Kızlar benim bebisin nub u var mı bakın bakalım cinsiyet tahmininiz var mı 11+5 deyim bugün tahmin değişebilir mi sizce hayırlısı Haktan
3lü sonucun iyi çıkmış sevindim :)Bebe yağına devam mı ?
Ben lieraca başladım işyerindekileirn tavsiyesi ile
Ayrıca bebe yağıda sürerim ama tedbir tedbirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?