2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aa bende fen bilgisi öğretmeniyim sıralaman nasıldı? kontenjan yetiyor mu?
Aaaa öyle mi sıralamam 938 yetiyor inşallah lakin şimdi nereyi yazacağım da gideceğim kafam Allak bullak valla :/ ulaşım,kar,hastane herşeyi düşünüyo insan haliyle bu durumda....
Senin ne durumda sıralaman sana yetiyor mu?

Herkese iyi akşamlar iyi haftasonları , kalın sağlıcakla :):)

Kızlar benim bebisin nub u var mı bakın bakalım cinsiyet tahmininiz var mı 11+5 deyim bugün tahmin değişebilir mi sizce hayırlısı Haktan

Eklentiler

• 1410535849205.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar benim bebisin nub u var mı bakın bakalım cinsiyet tahmininiz var mı 11+5 deyim bugün tahmin değişebilir mi sizce hayırlısı Haktan
Kız gibi duruyor canım Allah bağışlasın. Doktor banada 11+5 te kız dedi ama genital nub a göre cokta emin olmamak lazımmıs en doğru sonuç için 16, haftayı bekliycez artık

Kız gibi duruyor canım Allah bağışlasın. Doktor banada 11+5 te kız dedi ama genital nub a göre cokta emin olmamak lazımmıs en doğru sonuç için 16, haftayı bekliycez artık
Amin canım bekleyelim.ama doktor 4 boyutlu ultrasonla baktı kesin olarak gelecek hafta söylerim dedi.ama çıkınti göremedim dedi.yani pek yapılacak gibi yorum yapmadı. Doğum içinde mart ayinin 20 sinden itibaren bekleyebiliriz dedi

bunu doğum lar yaklaşınca tekrar hatırlat tamammı cnm

Buarada ben de bebeyağı aldım johnsons baby dışı saydam kapağı pembe banyolardan sonra karnıma sürüyorum başka kullanan var mı ? gğslere de sürülür mü ?
basenlere gögüslere üst kollara sürebilirsin oralardada olabiliyor çatlak

Bebe yağına devam mı ?
Ben lieraca başladım işyerindekileirn tavsiyesi ile
Ayrıca bebe yağıda sürerim ama tedbir tedbirdir
3lü sonucun iyi çıkmış sevindim :)
Bebe yağına devam ama unutuyorum çok.
Genelde banyodan sonra süreyim diyorum ama artık çalıştığım için yorgunluktan unutuyorum her şeyi.yatmadan önce falan süreyim bari.
Göğüslere de sürelim.benimkiler şimdiden çok büyüdü.

iyi akşamlar koşturmalı bir günün ardından anca girmeye fırsat bulduk.dr.umuza gittik bizim hastanede zam yapmış 38 di 52 olmuş muayene ücreti.
dr.a gitmeden arkadaş aradı rüyasında görmüş kızım oluyormuş bana ne kadar şanslısın diyormuş hatt
neyse gittik dr.a baktı gelişimi yine önde değiştircem artık tarihi hep önde çıkıyor sata göre 15+0 ken 16+2 çıktı .
bir prensesin var bir de prens gelirse iyimi olur dedi büyük ihtimal erkek ama bir dahaki kontrole kadar yinede alışveriş yapma dedi.
yine folik asit ve pıhtılaşma ignesine devam dedi.vitamini sordum günde 1 bardak yoğurt 1 bardak süt haftada 1 balık ve kırmızı et yiyorsan sorun değil dedi.
4 lü testi istedi ama ben istemedim birdahaki ay kan hapı ve ayrıntılı usg isteyecekmiş .
bizden bukadar .
kocaman olmuş ama bebiş 145 gr mış

Ya ben tiroid ilacı içiyorum birde kan ilacı verdiler ikisi de aç karnına. Aynı anda inebilirsekte miyim acaba

merhaba anneler tayinim cıkması nedeniyle sehir değiştirdik taşınma telaşı içindeyiz sizlere yazamıyorum dr muayenem de ta 27 sinde.bebekle ilgili haberler veremiyorum sizlere.bu arada göbeğim cok büyük oldu herkes altı aylık sanıyor gaz da değil dr demişti daha da büyük olur bu gebeliğinde diye.şimdiden böyle ise son ayımda herhalde dev olacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…