CANM BEN ÜÇLÜ YAPTIRMIYCM DETAYLI İSTİYORUM SADECE O KDARSağ ol darısı başına Gülsün
Selam hastaneye gititm geldim
3 lü test sonucum iyi çıkmış çok şükür
Darısı başınıza
Testler konusunda benim fikrim şu ; eğer anne karnında tespit edilip tedavi edilebilecek bişeyse yaptıracağım örneğin ayrıntılı ultrasona gireceğim çünkü çocuğun gelişememiş bazı organlarına anne karnındayken ilaçla müdehale şansları olabiliyormuş
ama 2li testte tedavi edilebilir bir hastalık tespiti yok. sadece riski ölçüyorlar. risk fazla çıkarsa riske güvenip bebek aldırılır mı ? kesin çıksa bile aldırmayacaksan hiç yaptırmamak en doğrusu.
aile hekimimdeki ebe hemşire ikili testin önceden sadece 35 yaş üstü bayanlara yapıldığını şimdi ise herkesin yaptrdığını söyledi. bunları düşündüm taşındım ve yaptırmadım..
Detaylida usg hakkinda bilenler yazabilir mi
Her turlu rahatsilik kesin okarak saptaniyor mu?
gözünaydın canım
Sağ ol darısı hepinizin başına inşallah
Sıra detaylı da
Ne maratonmuş ama..
4 lü ne oluyo ne zaman yapılıyo hiç bilmiyorum ?sorma ama benüçlü dörtlü onları yaptırmıcam gerek yok dıyorlar bende devlete gıdıyorum dediğim gibi bi dopplere giricem
4 lü ne oluyo ne zaman yapılıyo hiç bilmiyorum ?
Keske bende yaptirmasaymidim anne sozu dinlemek gerekiomus kizim yaptirma allaha tevekkul et hic bisi cikmaz sllahin ixniyle dedi yaptirdim sinirda dedi icimi bi kurt yiyip bititio 3 hafta sonra gidicem nasi gececek bu 3 hafta bilmiyorum bu testte acaba yaptigin dusuk sayisinida goz onunde bulunduruyorlar mi 4 dusugum var benim birde arkadaslar bu testteki hastaliklar gen hastsligi mi yani aileden gelen bi rahatsiliklari mi arastiriyorlar cok kafam karisti akraba evliligi birde bizimkisi 10 gun once gittigimde ense kalinligi burun kikirdagi hersey normal demisti doktor yani hasta bi bebek.olsa usg ded de belli etmez mi kendini esime soyledim benim icim cok rahat ne diyorsa gidelim baktiralim ama hic bisi yok mersklanma diyor ben yapi olarakta cok karamsarim herseyin hmn en kotusunu dusunurum ne olur dualarinizda benide katin hamilelerin duasi hele birde baska bir musluman icin yapilan.dua red olunmaz arkadaslar
Selam hastaneye gititm geldim
3 lü test sonucum iyi çıkmış çok şükür
Darısı başınıza
3lü nasıl yapılıyordu ?
Çok sevindim adına maşallah
http://www.hizlial.com/casual-cadil...tm_medium=cpc&utm_campaign=lowerFun_rtrgeting
oyle bakarken su arabayı gordum sız ce nasıl
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım maşallah oğluşuna .
Pek bilgim yok ama fiyatlar böyle mi
Pahalıymış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?