2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar nasilsiniz bugun hersey yolundadir umarim.yarin benimde kontrolum var ve ikili test yapilacak.acikcasi bende bazi arkadaslar gibi yaptirma taraftari degilim dr yapalim diyor ama sonuc ne olursa olsun aldirma taraftari degilim .
Slm canim benimde yarin doktor randevum var ikili testi sonunda bizde yaptircaz bakaliimm :)çok heyecanliyiz 1 aydır görmedim bebisimi bakaliimm cinsiyet tahmini yapacak mi

içini ferah tut canm sınırda dese bile güvenme yanılma paylar çok o testlerin %100 doğru değil ihtimal. 2 tane yakın tanıdığıma özürlü çocuğunuz olucak dendiği halde sapasağlam çocukları şuanda, ama ikiside hamileliklerinde bunu öğrenince mahfolmuşlar üzüntüden.. Dua et sağlıklı hayırlı bi evlat için bol bol.. Rabbim inşallah sapasağlam sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder

Slm kizlar nasilsiniz bugun hersey yolundadir umarim.yarin benimde kontrolum var ve ikili test yapilacak.acikcasi bende bazi arkadaslar gibi yaptirma taraftari degilim dr yapalim diyor ama sonuc ne olursa olsun aldirma taraftari degilim .
aldırma taraftarı değilsen yaptırma hiç derim ufacık bi risk var deseler bile hamileliğin psikolojisiyle çok kötü geçirebilirsin o süreci

maalesef 1513benm sıralamam bu kadar düşük beklemiyorduk kendimi atanmaya hazırlamıştım moralim bozuldu baya. benim yerim belli zaten urfadayız eşimde öğretmen buraya isteyecektim bende. nasip kayarsa belki diyoruz

bizde bugün ikili test yaptırdık. ense kalınlığı 14mm normal burun kemiği var birtek kan tahlilini beklemek kaldı. bebiş erkek görünüyor öbür ay daha kesin söylerim dedi doktor

Teşekkür ederim canım. Yeni gördüm mesajını kusura bakma. Benim de 2 lim yarın. Aynı gün vakitlerinde doğarlar umarım Güzel sonuçlarını bekliyorum canım...

Benimde ikili testim yarın kızlar.
oh ohhhhh ne çok kişiyiz yarin ikiliye gidecek simdi dahada çok heyecanlandim hayirli haberlerle dönelim inşallah Allah gonlumuzdekileri nasip ederrrr

Kızlar dayanamadım 15 gün daha bekleyemedim ve doktora gittim Bebegim çok iyi şükür. Boyu 12-13 cm olmuş 140gram bi de Ve de hislerim beni yaniltmadi kızımız olacak hayırlısiyla
çok sevindim canim valla gozunaydin bendede hisler hep degisiyo yaw

Bende bugun ıkılı testımı yaptırdım ve cok sukur hersey yolunda ve doktorum erkege benzıyor dedı :) cok mutluyum ınsallah sızın sonuçlarınız da normal cıkar
inşallah canim vallaa daha ne isterim ki Allah bizede nasip etsin o mutluluguu

Ense kalınlığı mız 1.28 burun kemiği mız mevcut ve 2.kizim geliyor insallah
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin gozunuz aydin

maalesef 1513benm sıralamam bu kadar düşük beklemiyorduk kendimi atanmaya hazırlamıştım moralim bozuldu baya. benim yerim belli zaten urfadayız eşimde öğretmen buraya isteyecektim bende. nasip kayarsa belki diyoruz
Bn de urfada ogretmenm hangi dr a gidiysn bn bugn akademide kadir yamana gittm memnun kaldm :)

Kızlar eşim bugün ikilitestin sonucunu alacaktı benim hatırlatmam gerekiyordu tabi kızımın okulda gösterisi vardı oraya gittim öğleden sonrada alışverişe gittik ve ben ikili testin sonucunu aldırmayı unuttum.inşallah iyi çıkmıştır bana 1.8 ohhh incelik çok güzel dedi sizce bu rakam ince mi kızlar

Ben kesinlikle ikili test yaptırmadım. Çünkü birçok arkadaşıma hamileliklerinde yaptırdıklarında yüksek risk vermişler. Zavallılar ağlaya sızlaya hamileliklerini aylarca devam ettirmişler ve hepsinin çocuğuda sağlıklı çıkmış. Bir tanesi bile down sendromlu çocuk doğurmamış. Bu annelerin aylarca ağlamalarının, geri kalan hamileliklerini stresli geçirmelerinin bedelini sadece masum bebişler ve anneleri ödedi. Anneler stresli bir hamilelik tamamladı bebişler içeride anneyi hep hissetti ve onlarada yansıdı. Ben bitakım doktorların samimiyetine inanmıyorum. Amaç hastaneye para kazandırmak yüksek risk var deyip amniyon sıvısı aldırıp tahlile göndermek ve hastanelerine para kazandırmak. HIMMM... Şunu unutmadan hatırlatayım o amniyon sıvısını aldırmanın ne kadar tehlikeli olduğunu, sağlıklı çocuğa bile büyük zararlar vereceğini umarım biliyorsunuzdur...

Riskli bir rakam degil ama daha inceleride var tabi .dr.un iyi dediyse iyidir

Fotoğraf yükleyenler cep tenmi yüklüyor yoksa pc denmi
ben aşagıdaki dosya yükleden yapmaya çalıştım olmadı

Ben tabletler resim çekmiştim.aynı tabletler bu sayfaya girip aşağıdaki dosya yükleye tıklıyorsun ondan sonra seni yönlendiriyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…