evet kilitleri var sağlam oluyorlarya su ana kucagı bebek arabasına gecenler var onları cozebılmıs degılım saglıklı mı guvenlımı
Slm canim benimde yarin doktor randevum var ikili testi sonunda bizde yaptircaz bakaliimm :)çok heyecanliyiz 1 aydır görmedim bebisimi bakaliimm cinsiyet tahmini yapacak miSlm kizlar nasilsiniz bugun hersey yolundadir umarim.yarin benimde kontrolum var ve ikili test yapilacak.acikcasi bende bazi arkadaslar gibi yaptirma taraftari degilim dr yapalim diyor ama sonuc ne olursa olsun aldirma taraftari degilim .
içini ferah tut canm sınırda dese bile güvenme yanılma paylar çok o testlerin %100 doğru değil ihtimal. 2 tane yakın tanıdığıma özürlü çocuğunuz olucak dendiği halde sapasağlam çocukları şuanda, ama ikiside hamileliklerinde bunu öğrenince mahfolmuşlar üzüntüden.. Dua et sağlıklı hayırlı bi evlat için bol bol.. Rabbim inşallah sapasağlam sağlıklı hayırlı bi evlat nasip ederKeske bende yaptirmasaymidim anne sozu dinlemek gerekiomus kizim yaptirma allaha tevekkul et hic bisi cikmaz sllahin ixniyle dedi yaptirdim sinirda dedi icimi bi kurt yiyip bititio 3 hafta sonra gidicem nasi gececek bu 3 hafta bilmiyorum bu testte acaba yaptigin dusuk sayisinida goz onunde bulunduruyorlar mi 4 dusugum var benim birde arkadaslar bu testteki hastaliklar gen hastsligi mi yani aileden gelen bi rahatsiliklari mi arastiriyorlar cok kafam karisti akraba evliligi birde bizimkisi 10 gun once gittigimde ense kalinligi burun kikirdagi hersey normal demisti doktor yani hasta bi bebek.olsa usg ded de belli etmez mi kendini esime soyledim benim icim cok rahat ne diyorsa gidelim baktiralim ama hic bisi yok mersklanma diyor ben yapi olarakta cok karamsarim herseyin hmn en kotusunu dusunurum ne olur dualarinizda benide katin hamilelerin duasi hele birde baska bir musluman icin yapilan.dua red olunmaz arkadaslar
aldırma taraftarı değilsen yaptırma hiç derim ufacık bi risk var deseler bile hamileliğin psikolojisiyle çok kötü geçirebilirsin o süreciSlm kizlar nasilsiniz bugun hersey yolundadir umarim.yarin benimde kontrolum var ve ikili test yapilacak.acikcasi bende bazi arkadaslar gibi yaptirma taraftari degilim dr yapalim diyor ama sonuc ne olursa olsun aldirma taraftari degilim .
Aaaa öyle mi sıralamam 938 yetiyor inşallah lakin şimdi nereyi yazacağım da gideceğim kafam Allak bullak valla :/ ulaşım,kar,hastane herşeyi düşünüyo insan haliyle bu durumda....
Senin ne durumda sıralaman sana yetiyor mu?
Teşekkür ederim canım. Yeni gördüm mesajını kusura bakma. Benim de 2 lim yarın. Aynı gün vakitlerinde doğarlar umarımGüzel sonuçlarını bekliyorum canım...
oh ohhhhh ne çok kişiyiz yarin ikiliye gidecek simdi dahada çok heyecanlandimBenimde ikili testim yarın kızlar.
çok sevindim canim valla gozunaydin bendede hisler hep degisiyo yawKızlar dayanamadım 15 gün daha bekleyemedim ve doktora gittimBebegim çok iyi şükür. Boyu 12-13 cm olmuş 140gram bi de Ve de hislerim beni yaniltmadi kızımız olacak hayırlısiyla
inşallah canim vallaa daha ne isterim ki Allah bizede nasip etsin o mutluluguuBende bugun ıkılı testımı yaptırdım ve cok sukur hersey yolunda ve doktorum erkege benzıyor dedı :) cok mutluyum ınsallah sızın sonuçlarınız da normal cıkar
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin gozunuz aydinEnse kalınlığı mız 1.28 burun kemiği mız mevcut ve 2.kizim geliyor insallah
Bn de urfada ogretmenm hangi dr a gidiysn bn bugn akademide kadir yamana gittm memnun kaldm :)maalesef1513benm sıralamam bu kadar düşük beklemiyorduk kendimi atanmaya hazırlamıştım moralim bozuldu baya. benim yerim belli zaten urfadayız eşimde öğretmen buraya isteyecektim bende. nasip kayarsa belki diyoruz
Cinsiyetini ögrendinmiMasallh diyin teyzeleri bebegmn boyu 15 cm olmus kilosu da 130 gr :)
Riskli bir rakam degil ama daha inceleride var tabi .dr.un iyi dediyse iyidirKızlar eşim bugün ikilitestin sonucunu alacaktı benim hatırlatmam gerekiyordu tabi kızımın okulda gösterisi vardı oraya gittim öğleden sonrada alışverişe gittik ve ben ikili testin sonucunu aldırmayı unuttum.inşallah iyi çıkmıştır bana 1.8 ohhh incelik çok güzel dedi sizce bu rakam ince mi kızlar
Teşekkür ederim.Riskli bir rakam degil ama daha inceleride var tabi .dr.un iyi dediyse iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?