- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Oy maşallahhh :) kaç haftalık cnm cinsiyeti belli mi bebişin
İyi akşamlar , moralim bozuk dediğin için yazıyorum sana gecen sene kuzenim fen bil. öğretmenliğinde son sıralarda kalmıştı ve atanamamıştı sonra ek atama oldu atandı puanı 74 civarıydı (sıralamsını bilmiyorum) yani herşey kısmet sıkma canını.maalesef1513benm sıralamam bu kadar düşük beklemiyorduk kendimi atanmaya hazırlamıştım moralim bozuldu baya. benim yerim belli zaten urfadayız eşimde öğretmen buraya isteyecektim bende. nasip kayarsa belki diyoruz
Maşallah bebişine ,cinsiyeti ne?Kızlar benim bebişimde bu maşallah deyin lütfen :)
Yok cinsiyeti belli değil kıza benziyor ama kız diyemem çünkü görünmüyor dediMaşallah bebişine ,cinsiyeti ne?
Yok canım belli değil 13 haftalık bende çok merak ediyorum cinsiyetiniO
Oy maşallahhh :) kaç haftalık cnm cinsiyeti belli mi bebişin
Teşekkür ederim canım. Yeni gördüm mesajını kusura bakma. Benim de 2 lim yarın. Aynı gün vakitlerinde doğarlar umarımGüzel sonuçlarını bekliyorum canım...[/
büyük gün bu gün aynı gün alınır inşallah sonuçlar canım.ögrendiğim gibi yazarım.ben de bekliyorum güzel haberlerini :)Teşekkür ederim canım. Yeni gördüm mesajını kusura bakma. Benim de 2 lim yarın. Aynı gün vakitlerinde doğarlar umarımGüzel sonuçlarını bekliyorum canım...
Yok canim kahvaltini yap ac gitmeikili taramaya aç mı gidiliyor kızlar.
teşekkür ederim. biliyorum böyle örnekler çok ama benim ilk girişim değil hersene 2500 uzeri kadro verilen bir bölüm bu sene bu sıralamayla kendimizi çok hazırlamıstık 1300 alıyorlarİyi akşamlar , moralim bozuk dediğin için yazıyorum sana gecen sene kuzenim fen bil. öğretmenliğinde son sıralarda kalmıştı ve atanamamıştı sonra ek atama oldu atandı puanı 74 civarıydı (sıralamsını bilmiyorum) yani herşey kısmet sıkma canını.
Bn de urfada ogretmenm hangi dr a gidiysn bn bugn akademide kadir yamana gittm memnun kaldm :)
özür dilerim yanlış oldu nevzat kültür yazacaktım:)biz ilçesindeyiz canım siverekte burda benim doktorum aslında memleket izmir doğumu orda yapıcam çınarlıda ordaki doktorum karaköprude nevzat yamanı tavsiye etmişti. urfaya gelirsek ona görüncem
günaydın sevgili anneler:) dün kontrolümüz vardı 5 haftadır görmemiştik bebişi o kadar büyümüş ki... Hayretler içinde izledik hareketlerini. Öyle durup sabaha kadar izleyebilirdim bu mucizeyi. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inş ve bu müthiş duyguyu isteyen herkese yaşatsın. Doktorumuz cinsiyet tahmini de yaptı:) Bir oğluşumuz olacak inş:) Şimdilik bizden haberler bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?