Geçmiş olsun cnm.mandalina tüket iyi gelecektirGünaydın kızlar dünden beri yatıyorum grip beni mahvetti
Yiyorum cnm dünden beri yemekte uemedimGeçmiş olsun cnm.mandalina tüket iyi gelecektir
Kontrolleri bekleye bekleye vakit geçecek heralde birde bakmışız dogum zamanı gelmiş.15 den sonra çok farkediyor ama dün dr usg dokundurdukça bebiş bi sırtını döndü bi poposunu habire degişti durdu.böyle herkes gidince bende çok hevesleniyorum daha 17. günüm var kontrole kimbilir ne kadar büyüyecek :)
Yemek ye ama mutlaka en azından çorba ye cnm yapacak biri yokmu yanında iştemisin sen izinlimisinYiyorum cnm dünden beri yemekte uemedim
Kontrolleri bekleye bekleye vakit geçecek heralde birde bakmışız dogum zamanı gelmiş.15 den sonra çok farkediyor ama dün dr usg dokundurdukça bebiş bi sırtını döndü bi poposunu habire degişti durdu.
Pusetle gezdireceğim. arabalar çok büyükBebegi parkta awmde çarşıda pazarda nasıl gezdireceksin cnm sen almıyacaksın heralde
Canım o testlere çok ta takılmamak gerekir bak kaç kişi biliyorum risk yüksek çıkıp cocuğu gayet sağlıklı olan Allaha sığınmak gerek hiç üzülme. 16 yıl önce benim kardeşim içinde zeka özürlü olur alalım dediler anneme ama kardeşim 16 yaşında ve çok zeki bir çocuk hiç üzülme.Günaydın kızlar, ikili test le ilgili yorumları okudum onun için yazmak istedim. 2 hafta oldu yaptıralı sonucu alalı özel bir hastanede, down send. riski 1/ 75000 lerde çıktı fakat trisomi 18 dedikleri şey yüksek çıkmış doktorumun ve diğer doktorlara da gösterdim ben onlara göre, ama tabi güzel güzel anlatıyolar sadece risk olduğunu testlerin yanılma payı vs. 1/141 çıktı test sonucu, amniyosentez e kesinlikle karşı olduğum için istemedim onu başka napabilirim dedim 3 ayrı doktorumda fetus denilen bir merkeze zeki bey e yönlendirdi 16.haftamı bekliyorum 2.düzey ultrason için, bütün organları taranıcakmış .. ben sadece Allah a sığınıp dua ediyorum ve inanıyorum kızımın meleğimin hiçbirşeyi yok ama işte üzülüyo insan yinede ve iyi şeyler duymak istiyor .. bundan sonra hiç bir test yaptırmicam ama .. yaptırmayanlar için söylüyorum boşuna yaptırıp canınızı sıkmayın ..
Benim bi arkadaş da 8 haftalık gebe. Bana ikili testi yaptrsam mı diye sordu. Eğer riski yüksek çıkarsa aldırmayı düşünmeyenler bence bu testi yaptırmamalı. Sadece hamilelik boyunca sıkıntı yapmanıza sebep oluyor bu durumda. Fakat ayrıntılı ultrasonu herkes yaptırmalı bence; çünkü ayrıntılı ultrasonda gebelik süresince tedavi edilebilecek bazı şeyler de tespit edilebiliyorGünaydın kızlar, ikili test le ilgili yorumları okudum onun için yazmak istedim. 2 hafta oldu yaptıralı sonucu alalı özel bir hastanede, down send. riski 1/ 75000 lerde çıktı fakat trisomi 18 dedikleri şey yüksek çıkmış doktorumun ve diğer doktorlara da gösterdim ben onlara göre, ama tabi güzel güzel anlatıyolar sadece risk olduğunu testlerin yanılma payı vs. 1/141 çıktı test sonucu, amniyosentez e kesinlikle karşı olduğum için istemedim onu başka napabilirim dedim 3 ayrı doktorumda fetus denilen bir merkeze zeki bey e yönlendirdi 16.haftamı bekliyorum 2.düzey ultrason için, bütün organları taranıcakmış .. ben sadece Allah a sığınıp dua ediyorum ve inanıyorum kızımın meleğimin hiçbirşeyi yok ama işte üzülüyo insan yinede ve iyi şeyler duymak istiyor .. bundan sonra hiç bir test yaptırmicam ama .. yaptırmayanlar için söylüyorum boşuna yaptırıp canınızı sıkmayın ..
Allah büyük insallah sağlıklı bir meleğin olucakGünaydın kızlar, ikili test le ilgili yorumları okudum onun için yazmak istedim. 2 hafta oldu yaptıralı sonucu alalı özel bir hastanede, down send. riski 1/ 75000 lerde çıktı fakat trisomi 18 dedikleri şey yüksek çıkmış doktorumun ve diğer doktorlara da gösterdim ben onlara göre, ama tabi güzel güzel anlatıyolar sadece risk olduğunu testlerin yanılma payı vs. 1/141 çıktı test sonucu, amniyosentez e kesinlikle karşı olduğum için istemedim onu başka napabilirim dedim 3 ayrı doktorumda fetus denilen bir merkeze zeki bey e yönlendirdi 16.haftamı bekliyorum 2.düzey ultrason için, bütün organları taranıcakmış .. ben sadece Allah a sığınıp dua ediyorum ve inanıyorum kızımın meleğimin hiçbirşeyi yok ama işte üzülüyo insan yinede ve iyi şeyler duymak istiyor .. bundan sonra hiç bir test yaptırmicam ama .. yaptırmayanlar için söylüyorum boşuna yaptırıp canınızı sıkmayın ..
Gözün aydın canim insallah kan tahlillerimi zde iyi cikarKızlar biz ikili testen çıktık şimdi doktor sonuçların iyi olduğunu söyledi. Kan tahlili sonucu perşembe günü çıkacak.
İnşallah canım senin sonuç ne zaman çıkacakGözün aydın canim insallah kan tahlillerimi zde iyi cikar
Pusetle gezdireceğim. arabalar çok büyük
Kızlar bu arada benim 12. Haftaya kadar hiç mide bulantım olmadı ama 3 sabahtır sabahları aç karnına safra cıkartıyorum normal mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?