2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

böyle herkes gidince bende çok hevesleniyorum daha 17. günüm var kontrole kimbilir ne kadar büyüyecek :)
Kontrolleri bekleye bekleye vakit geçecek heralde birde bakmışız dogum zamanı gelmiş.15 den sonra çok farkediyor ama dün dr usg dokundurdukça bebiş bi sırtını döndü bi poposunu habire degişti durdu.

kızlar 25 eylülde kontrolüm var, yaklaşık 4 haftadır görmemiş olacağım ultrasonda. içim içimi yiyo, nasıl bebek diye. birde 3. ay geçtikten sonra hayat biraz normale döndü sanki hamile değilmişim gibi enerjim. aslında herşey yolunda heralde ama insan merak ediyo. hergün soksalar ultrasona gireceğim nerdeyse

günaydın mart anneleri dün kontrolüm vardı ikili test için gittik her şey yolunda allaha şükür çarşamba kan tahlili sonucumu almak için gideceğim.allahım herkese hayırlı haberler nasip etsin.

Günaydın kızlar, ikili test le ilgili yorumları okudum onun için yazmak istedim. 2 hafta oldu yaptıralı sonucu alalı özel bir hastanede, down send. riski 1/ 75000 lerde çıktı fakat trisomi 18 dedikleri şey yüksek çıkmış doktorumun ve diğer doktorlara da gösterdim ben onlara göre, ama tabi güzel güzel anlatıyolar sadece risk olduğunu testlerin yanılma payı vs. 1/141 çıktı test sonucu, amniyosentez e kesinlikle karşı olduğum için istemedim onu başka napabilirim dedim 3 ayrı doktorumda fetus denilen bir merkeze zeki bey e yönlendirdi 16.haftamı bekliyorum 2.düzey ultrason için, bütün organları taranıcakmış .. ben sadece Allah a sığınıp dua ediyorum ve inanıyorum kızımın meleğimin hiçbirşeyi yok ama işte üzülüyo insan yinede ve iyi şeyler duymak istiyor .. bundan sonra hiç bir test yaptırmicam ama .. yaptırmayanlar için söylüyorum boşuna yaptırıp canınızı sıkmayın ..

Canım o testlere çok ta takılmamak gerekir bak kaç kişi biliyorum risk yüksek çıkıp cocuğu gayet sağlıklı olan Allaha sığınmak gerek hiç üzülme. 16 yıl önce benim kardeşim içinde zeka özürlü olur alalım dediler anneme ama kardeşim 16 yaşında ve çok zeki bir çocuk hiç üzülme.

Benim bi arkadaş da 8 haftalık gebe. Bana ikili testi yaptrsam mı diye sordu. Eğer riski yüksek çıkarsa aldırmayı düşünmeyenler bence bu testi yaptırmamalı. Sadece hamilelik boyunca sıkıntı yapmanıza sebep oluyor bu durumda. Fakat ayrıntılı ultrasonu herkes yaptırmalı bence; çünkü ayrıntılı ultrasonda gebelik süresince tedavi edilebilecek bazı şeyler de tespit edilebiliyor

Günaydın mart anneleri
Allah büyük insallah sağlıklı bir meleğin olucak

Kızlar bu arada benim 12. Haftaya kadar hiç mide bulantım olmadı ama 3 sabahtır sabahları aç karnına safra cıkartıyorum normal mi yaa

Pusetle gezdireceğim. arabalar çok büyük

araba he
Kızlar bu arada benim 12. Haftaya kadar hiç mide bulantım olmadı ama 3 sabahtır sabahları aç karnına safra cıkartıyorum normal mi yaa

bende 12 haftaya kadar hıc mıde bulantısı kusma yasamadım ama ıkı gundur yemek yesem bıle mıdem agrıyor neden anlamadım

Herkeslere gunaydinnn mutlu hafta sonlarii anneciklerrr :) bugun acayip alisveris isteği ile uyandım resmrn hemen odayi bile hazirlayasim var yani:))ki ben şimdi çok erken diye dusunuyorum yani:))ama hediyeler gelince bende biseler almak istiyorummmm:)))

Slm kizlar biz simdi doktordan geldik :) cok sukur kanama alanim kapanmis. Bebis buyumus once hic hareket etmedi dr cikolata yiyip tekrar bakalim dedi ikinci ultrasona girisimizde yerinde duramiyordu surekli bize el sakladi yavrum :) :) :).ense kalinligimiz olculdu sonuclar guzel.iki haftada yarim kilo almisim doktorum kizdi dikkat etmem gerekiyomus :) :) :) bu arada cinsiyeti simdi soylersem komsu teyze gibi tahminde bulunmus olurum oysa ki ben doktorum kesin olmadan soylemem dedi tum israrlara ragmen.ikili test sonucum ogleden sonra cikicak hayirlisiyla insallah.bugunluk bizden bu kadar bidahi kontrolumuz 1 ay sonra bakalim zaman nasil gececek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…